Skocz do zawartości

Zdjęcie

25 Maja 2006 - Dniem Przeznaczenia!?

• Zamknięty Temat jest zamknięty
2740 odpowiedzi w tym temacie

Sadhu.
  • Tematów: 2
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

Karolu, przyznam, że Twoja wypowiedź trochę mnie dziwi-"wasz EJ"? A może jeszcze padnie stwierdzenie "Wasza kometa"? Niestety muszę Cię rozczarować-kompletnie NIC nie udowodniłeś a to z racji tego, że absolutnie NIKT nie postawił tu żadnego twierdzenia, które należałoby obalać tudzież udowadniać. Gdybym był propagatorem takich przepowiedni lub wizji szalałbym z radości, gdyby udowadniano mi pomyłki. Cały czas mówiliśmy tylko o PRAWDOPODOBIEŃSTWIE, czego widocznie do tej pory nie zrozumiałeś. Być może musisz się tu wypowiadać, żeby się lepiej poczuć. Zapewniam Cię jednak(i innych radosnych krytyków też) w przypadku urzeczywistnienia tegoż typu spekulacji nie byłbyś już tak buńczucznie pewny siebie i darowałbyś sobie stwierdzenia typu "żałosne, tragedia..." w opiniowaniu tych, którzy tu sie wypowiadali. Żałosne może być jedynie to, że gdy mędrzec pokazuje księżyc, głupcy zawsze gapią się na palec...
Zastanów się nad sensem Twojego przekazu-czy Twym pragnieniem jest usłyszenie słów pokory ze strony forumowiczów? Czy poczujesz się lepiej, kiedy chór zaśpiewa "Tak, myliliśmy się"? Czego się spodziewasz? Wyraź swe pragnienie a myślę, że wiele osób pomoże Ci je spełnić-bo dla wielu osób to "mylenie się" jak to nazwałeś jest olbrzymią ulgą, czego nadal prawdopodobnie nie pojąłeś. Kiedy wspomina się tu o czekaniu na 06.06.06 to nie po to, ażeby się straszyć numerem bestii lub po to, żeby mieć nadzieję, że może jednak coś "dupnie" na pohybel takim sceptykom jak Ty i Tobie podobni ale po to żeby zrzucić z serca ciężar NIEPEWNOŚCI. Chwała Ci za to, że Ty jej nie doświadczasz ale bądź wyrozumiały dla tych, którzy nie osiągnęli jeszcze Twojego pułapu intelektu, wiedzy i pewności siebie...
  • 0

Karol Wójcicki.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Dowcip Dowcip >>>>nie mam zamiaru upaść do ich poziomu :-D śmieszne bo niby w gwiazdy patrzą   :P  

Karol czmychaj daleko  bo zrobimy atak komety paranormal na forum astro:P

No nie zniżaj się... bujaj dalej głową w obłokach ;)
A my z dołu będziemy patrzyli na ciebie przez teleskop :D

Czmycham tak jak mówisz... Co tu po mnie? Będę tylko czasem się wtrącał jak będziecie głupoty pisali o astronomii. Ale tego nie powinniście mi mieć za złe chyba, oui?
  • 0

oliver axel.
  • Tematów: 16
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

No to super widze że EJ nie "dał ciała" (kto mógł wymyśleć takie hasło? :lol : )
Moge sie założyć ze ma wiecej honoru niż ludzie którzy tu bluzgali ,
nie ide spać czekam na info....

ps:dopiero teraz widze sensowne posty :drink: pozdro ekipa

człowieku to ty tu widzisz astronomie my wiedzimy coś więcej niż tylko obliczenia astro! ;-)
  • 0

woytas.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

tak sobie czytam i - sorry za off topa - EJ kojazy mi sie
z EJem zwierzatkiem z powiesci Mroczna Wieza Stephena
Kinga - ale to na marginesie
Wg mnie ludzie sa nomami i dokladnie tak sie zachowuja.
Wystarczy poczytac to forum i ksiazki Pratchetta zeby
zobaczyc wrecz idealna zbieznosc. :rotfl:
Na podstawie tego forum mozna napisac ksiazke psychologiczna
o ludzkim strachu przed... Z drugiej jednak strony takie dyskusje
i proroctwa EJ sa budulcem zbiorowej schizofremi. Wnioski
nasuwaj sie same. Tymczasem ja odczowam to tak:
Komus zalezalo na wywolaniu w ludziach zbiorowego leku....
...sa takie istoty, ktore sie tym karmia a my dajemi im ta pozywke
w postaci naszych schiz. EJ jest tylko marionetka owych istot.
Pozdrawiam
  • 0

Eury.

Researcher

• Tematów: 975
  • Artykułów: 108
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

B R E A K I N G

UPDATE MAY 25, 2006:
According to informed sources, contacts in the American intelligence services confirm the existence of a time window of 48 hours, centered on May 25th at midnight GMT, for the impact a comet fragment south of the Azores.

This information corroborates information of an evacuation exercise of the U.S. Congress to occur later in the day of May 25th, information which reached us this morning.

As a measure of precaution, I suggest the authorities do the utmost to protect the populations of the Atlantic coastlines.

http://www.savelivesinmay.com/
  • 0

Jarr.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Za chwilę konferencja prasowa Busha i Blaira na CNN ...
  • 0

Ivellios.

ÓSMY ZMYSŁ

• Tematów: 401
  • Artykułów: 109
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Napiszcie później, czego się z tej konferencji dowiedzieliście. Może być ciekawie.
  • 0

Czeski.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Nic. Mówili o Iraku.
  • 0

betula_nana.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

A nawet dalej mówią.
  • 0

#2230 Gość_diegonet

Gość_diegonet.

Napisano

dobra przyjaciele ja juz nie moge....ide spac ale Wy dajecie rade jestem z wami ;] ;] rano czekam na info jakies...
  • 0

Czeski.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Info z rana będzie takie samo: Nadal nie walnęło. :>
  • 0

betula_nana.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ale zaczną się spekulacje na temat błędu w obliczeniach i kolejnej daty. I że walnąć musi, tylko nikt nie wie, kiedy...
  • 0

SpeCial.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Witam wszystkich.
Wczoraj cnn podalo takiego news-a o aktywnosci wulkanu na dnie oceanu http://www.cnn.com/v...er.volcano.affl

dziwne troche bo wedlug daty na tasmie to material ma juz miesiac a na stronie datowany jest na wczoraj...
co o tym myslicie?
  • 0

ktosiuf.
  • Tematów: 13
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Tak tylko to jest Pacyfik a nie Atlantyk....
  • 0

Naimad.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

O tym wulkanie widziałem wczoraj na BBC, a dziś rano "murzyni" mieszkający blisko oceanu wyprowadzali się. Ukazała się mapa, na której były zaznaczone regiony i miasta, które są zagrożone najbardziej. Także na planie wód było coś zaznaczone z dziwną nazwą. Czekam dalej na dalsze informacje.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych