Napisano 26.05.2006 - 11:13
Napisano 26.05.2006 - 11:15
Napisano 26.05.2006 - 11:18
Nikt na tym forum nie kasuje postów bez ich czytania.Zanim ktoś skasuje ten post proszę, aby go przeczytać.
Widzisz Zarmen, akurat sytuacja prezentuje się na Twoją niekorzyść. W tym temacie nie ma mowy o końcu świata. Nie ze strony aktywnych członków forum. Jedyną osobą, która się tym strasznie przejmuje jesteś Ty. Zatem zadaję pytanie: Czy znasz pojęcie Ciemnogród?Czy znacie pojęcie "Ciemnogród"? Jeśli tak to dobrze, bo właśnie to pojęcie doskonale odnosi się do ludzi, którzy wierzą w koniec świata, o którym mowa na tym forum.
Przeczytaj swój post.Zachowujecie się jak banda dzieciaczków, albo jak stare baby wierzące w tarota lub przepowiednie Cyganki.
Zgadłeś, to forum to tania prowokacja. Jeden z największych tego typu polskich serwisów (i bodajże najpopularniejszy, dzięki m.in. takim ludziom jak Ty, którzy nie wiedzieć czemu - rejestrują się na forum zawyżając nam tym samym statystykę odwiedzin) zrzeszający ludzi bez rozumu.Nie wiem czy to forum to jakaś prowokacja, żart, a może najzwyczajniej w świecie miejsce, gdzie zbiera się banda ludzi bez rozumu?
Czytałeś cały temat? Nie sądzę.Żałosne jest czekanie na koniec świata, a gdy ten koniec nie nadchodzi tłumaczenie, iż na pewno przyjdzie za dwa dni.
Spójrz na licznik na dole strony. Stawiam Tobie kolejne pytanie: czy wiesz do jakiego zdarzenia odlicza on czas? Odpowiedz na łamach forum, z chęcią przeczytam.A jeśli za tydzień wszystko będzie w porządku powiecie, że kolejny koniec będzie za kilka lat? I tak od nowa?
To jak to w końcu jest - jesteśmy dorosłymi ludźmi czy też dzieciaczkami bądź starymi babami? Zdecyduj sięNaprawdę smutne jest, że dorośli ludzie wierzą w takie głupoty...
Nie, zostań. Z chęcią poczytam co też masz do przekazania, bo mimo wszystko nadal twierdzę, że niewiele.P.S. Powiecie zaraz, żebym sobie poszedł i nie krytykował Was skoro nie wierzę, bo tak właśnie się dzieje, gdy nie dopuszcza się krytki.
Napisano 26.05.2006 - 11:22
Zanim ktoś skasuje ten post proszę, aby go przeczytać.
Czy znacie pojęcie "Ciemnogród"? Jeśli tak to dobrze, bo właśnie to pojęcie doskonale odnosi się do ludzi, którzy wierzą w koniec świata, o którym mowa na tym forum.
Analizujecie jakies tabelki, wykresy, o których nie macie pojęcia (zaraz powiecie, że ja też nie mam pojęcia - no nie mam, ale przynajmniej potrafię sie do tego przyznać). W każdej wiadomości telewizyjnej doszukujecie się ukrytego sensu. Zachowujecie się jak banda dzieciaczków, albo jak stare baby wierzące w tarota lub przepowiednie Cyganki.
Nie wiem czy to forum to jakaś prowokacja, żart, a może najzwyczajniej w świecie miejsce, gdzie zbiera się banda ludzi bez rozumu?
Żałosne jest czekanie na koniec świata, a gdy ten koniec nie nadchodzi tłumaczenie, iż na pewno przyjdzie za dwa dni. A jeśli za tydzień wszystko będzie w porządku powiecie, że kolejny koniec będzie za kilka lat? I tak od nowa?
Naprawdę smutne jest, że dorośli ludzie wierzą w takie głupoty...
P.S. Powiecie zaraz, żebym sobie poszedł i nie krytykował Was skoro nie wierzę, bo tak właśnie się dzieje, gdy nie dopuszcza się krytki.
Napisano 26.05.2006 - 11:23
Napisano 26.05.2006 - 11:27
...już za chwilę atlantyk ponownie wchodzi pod ogonki komety (tj. za ok 30 min,..zachód urana granicą podobnie jak wczoraj i przedwczoraj) ,..lecz dzisiaj poziom startowy jest dużo wyższy niż wczoraj i przedwczoraj,..od dwóch godzin utrzymuje się wysokoi poziom,..może być gorąco,..choć jutro może byc goręcej uwzględniając narastanie liczby perełek z dnia na dzień,... jutro może być nawet piekiełko,..ciekawe którego dnia będzie, najwieksza gęstość w ogonkach
http://www.tvcomm.co...radio/live.html
Może ten naukowy "ciemnogród" po prostu nie jest w stanie tego zrozumieć...
Napisano 26.05.2006 - 11:33
Napisano 26.05.2006 - 11:38
Okno czasowe jest to funkcja opisująca sposób pobierania próbek z sygnału. Wyobaźmy sobie, że obserwujemy pewien sygnał u(n) w skończonym przedziale czasu. Wtedy wynikiem naszej obserwacji jest sygnał:
Napisano 26.05.2006 - 12:09
Napisano 26.05.2006 - 12:10
Napisano 26.05.2006 - 12:26
Napisano 26.05.2006 - 12:36
UPDATE MAY 25, 2006:
W odniesieniu do poinformowanych zrodel, służby CIA potwierdzają istnienie 48 godzinnego 'okna czasowego', poczawszy od polnocy (GTM) 25 maja, na uderzenie fragmentu komety na poludnie od Azorów.
http://www.savelivesinmay.com/
A nie mówiłem że będzie kręcił? :
Jak już ktoś napisał:Czyli w tym momencie dal sobie 2 dni na wymyslenie jakiejs wymowki, co zaraz potwierdzisz Eurycide mówiąc :"Musimy teraz czekać 2 dni"
A co powie za dwa dni? Że mamy czekać następny tydzień bo tym razem ma info od FBI?
Napisano 26.05.2006 - 12:46
Napisano 26.05.2006 - 12:55
...już za chwilę atlantyk ponownie wchodzi pod ogonki komety (tj. za ok 30 min,..zachód urana granicą podobnie jak wczoraj i przedwczoraj) ,..lecz dzisiaj poziom startowy jest dużo wyższy niż wczoraj i przedwczoraj,..od dwóch godzin utrzymuje się wysokoi poziom,..może być gorąco,..choć jutro może byc goręcej uwzględniając narastanie liczby perełek z dnia na dzień,... jutro może być nawet piekiełko,..ciekawe którego dnia będzie, najwieksza gęstość w ogonkach
http://www.tvcomm.co...radio/live.html
Czy ty możesz powiedziec o czym mówisz :-/
I wyjaśnij wszystkim jak interpretować te tabelke. Bo dla mnie to jest czarna magia...
Napisano 26.05.2006 - 13:03
0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych