Skocz do zawartości

Zdjęcie

25 Maja 2006 - Dniem Przeznaczenia!?

• Zamknięty Temat jest zamknięty
2740 replies to this topic

koVaal.
  • Tematów: 3
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Nawet jeśli ten fragment/fragmenty komety uderzą w Ziemię, to tak naprawdę dużo gorsza będzie panika i chaos wśród ludzi, które nastąpią przed i po kolizji.
  • 0

~Blood.
  • Tematów: 1
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

odebralem informacje ze kometa nie uderzy w ziemie.  
Wystarczylo troche polezec, wyciszyc umysl i efekty sie pojawily.  

Moge Wam przekazac ze jest wiele duchowych istot, ktore bardzo aktywnie walcza z tymi odlamkami komety i staraja sie nie dopuscic zeby nam sie cokolwiek stalo.  

Pozatym gdy wszedlem w trans zaciekawilo mnie ze nie chcieli mi na poczatku udzielic odpowiedzi. Dostawalem tylko informacje : Sam wiesz jaka jest sytuacja i co ludzie robia na ziemi. Jakby na poczatku nie mieli do mnie zaufania.

Pozniej pokazalem im wszystkie pozytywne rzeczy, ktore ludzie robia dla ziemi, dla innych oraz wszystko to co ja swoim zyciem robie dla innych (to bylo chyba kluczem) bo natychmiast dostalem informacje ze wlasnie dzieki takim ludziom jest wiele duchowych istot, ktore staraja sie zapobiec uderzeniom komety.

Sa to oczywiscie moje prywatne wizje.

Ciekawi mnie co Samuel EN-KI odpowie o tej komecie bo wydaje mi sie ze z nim tez przez krotka chwile nawiazalem kontakt.

Nie wiem dlaczego, ale Ci wierze. Albo chce wierzyc.
  • 0

Junk.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

nie wiem czy to już było w tym watku ale niektórzy biblijni apokaliptycy przewidują uderzenie jakiegoś ciała niebieskiego 3 czerwca tego roku co jest dosyć bliskie z data 25 maja:

http://www.apokalips...hp?t=20&start=0

ps. a tak poza tym to przypomniał mi się autentyk z programu Majewskiego:

" -co bys zrobił gdyby został ci jeden dzień zycia?
-wyjechałbym z Polski"

:)
  • 0

snake131.
  • Tematów: 16
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Mama pytanie jak sądzicie co stanie się z Wielką Brytanią :-/
  • 0

Guliwer.
  • Tematów: 9
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

PTR mam nadzieję że będzie jak mówisz, tj. nie aż tak źle jak by być mogło. Chyba będę musiał parę rzeczy przebiegunować, coś mnie tknęło po przeczytaniu Twojego postu. :)
  • 0

Eury.

Researcher

• Tematów: 975
  • Artykułów: 108
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Dołączona grafikaJeśli widzieliście jasne światło czwartkowej nocy nie jesteście sami.

Astornomowie mówią, że duży deszcz meteorytów miał miejsce nad El Paso o 21:45 w czwartek. Jeden z meteorów był na tyle duży, że wywołał pomarańczową poświatę na niebie.

Oto wywiad ze świadkiem zdarzenia:

"The animals were going wild, the horses were bucking and dogs were barking and howling and then, all of a sudden right above my house, there was a big bright light and then just 'Bang!' And it lit up the five acres that are around us, and then I covered my eyes like this because it was bright and when it got past I saw there was a tail and it just went 'Shhhh' toward the Hueco Mountains," said Yawkey Jones, who witnessed the meteor from his home in Chaparral.

TIP: jeśli klikniecie w zdjęcie na podanym niżej linku możecie zobaczyć nagranie wideo prezentujące wywiad z mężczyzną.

źródło: KFOXTV.com
  • 0

michciu.
  • Tematów: 7
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

ale mnie sie wydaje ze ten deszcze meteorytów nie mial nic wspólnego z kometą
  • 0

Zombii.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

heh.. mi sie przypomiała sytuacja, kiedy kiedys ogłoszono ze komata ma nas skasowac (w '97 moze, nie pamietam)

no miałem 7 lat i bawiłem sie na ganku znajomka:
-tee, paweł a wiesz ze dzis o 9 rano ma byc koniec swiata? mówili w telewizji ze kometa nas pozabija!!
-(ja z podekscytowanym głosem) Serioo? <zerkam na zegarek>
-etam, tymek, juz po ptakach, 11 jest...
-oja.. konca swiata nie widzielismy

Zgroza xD
pewnie tym razem bedzie podobnie , hehe...
  • 0

Traper.

Tajny Współpracownik

• Tematów: 31
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Ja tam spokojnie poczekam do tych dni :P
Za bardzo się nie przejmuje, bo od dawna wiedziałem/czułem, że za mojego życioa stanie się coś niezwykłego :) poczekamy, zobaczymy, jak sie nic nie stanie, to i tak już niedługo będzie kolejne ciekawe zdarzenie, a mianowicie wyniki badań z Projektu Cheops :D
Będzie fajnie, czy coś na nas spadnie, czy nie... Coś się zaczyna dziać na naszej "nudnej" planecie... :)

PS. 5 dni mnie nie było, a tu już stukneliści ponad 200 postów w jednym wątku...
  • 0

Jarecki.
  • Tematów: 426
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Meteoryty to co innego a kometa to co innego.Poprostu zbieg okoliczności i tyle.Poczekajmy na newsy o komecie.
  • 0

Meledictum.
  • Tematów: 5
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Meteoryty to co innego a kometa to co innego.Poprostu zbieg okoliczności i tyle.Poczekajmy na newsy o komecie.

W nas nie ma uderzyć ani meteoryt, ani komenta, tylko odłamek komety, jeżeli chodzi o ścisłość. ;) A odłamet od pozostałych dwóch ciał niebieskich różni się rozmiarem.
  • 0

Macha.

Ciekawski

• Tematów: 76
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

traper kazdy tu ma takie uczucie :P
a ja wystarczy ze nie bede jednego dnia i juz 1000 postow w tyl jestem :P

dobra tam jak walnie kometa i zgine to przynajmniej bede mogl potem powiedziec wszystkim ze mnie kometa zabila :D
  • 0

slash.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

nie no z ta kometa to zonk :P PTR jak ty sie komunikujesz z tymi "istotami" to czujesz ich obecnosc ? a tak wogole to jest jakis "protector" ktory czuwa nad kazdym z nas? :)
  • 0

Yuna.
  • Tematów: 5
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Boshe ludzie i co ztego ze ziemi grozi zagłada? ;-) Przecież mnie nie obchodzi czy będzie koniec swiata czy nie... Pożyjemy zobaczymy, po za tym kogo to obchodzi? Zobaczy się no nie :)
  • 0

Macha.

Ciekawski

• Tematów: 76
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

slash nie slyszales nigdy o aniolach strozach ?? jesli jestes wierzacym chrzescijaninem to masz odpowiedz
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych