Uratować życie w Maju- zrozumieć tsunami 25 maja 2006 -Eric Julien, 3 maj 2006 r.To jest mój trzeci artykuł o mojej przepowiedni ogromnego tsunami na Oceanie Atlantyckim 25 maja 2006 roku. Dotknie ono wszystkich zamieszkujących wybrzeża dookoła Oceanu Atlantyckiego gdzie uderzy fragment komety SW-3 powodując brutalne ożywienie podwodnych wulkanów.
W tym artykule chcę rozpatrzyć aspekt o którym wcześniej nie było mowy, a mianowicie o bezpośrednich i niebezpośrednich skutkach uderzenia w Ziemię. [...]
Rok temu, 7 kwietnia odebrałem telepatyczną wiadomość od pozaziemskiej cywilizacji potwierdzającą wizję, którą miałem 3 lata wcześniej -
Ogromne tsunami będzie miało miejsce 25 maja 2006 roku. Od tego czasu zacząłem zgłębiać i badać kometę SW-3 i jej fragmenty, która nie tylko przeleci bardzo blisko Ziemi w maju tego roku, ale PRZETNIE naszą ekliptykę własnie 25 maja. Posiadam retrospektywiczny dowód mojej wizji zamieszczony w mojej zarejestrowanej i chronionej prawami autorskimi książce.
Z moimi pracami dotyczącymi Nauki i życia pozaziemskiego zgadza się wielu naukowców. W moich wcześniejszych wizjach udało mi się przewidzieć trzęsienie ziemi w Iranie pod koniec 2003 roku. Dodatkowo po publikacji pierwszej części artułu o katastrofie w maju tego roku otrzymałem wiele podziękować od
ludzi, którzy mają takie same wizje wielkich fal na Atlantyku... [...]
Aby uniknąć paniki poprzez cierpliwe czekanie na bieg wydarzeń już dziś spokojnie apeluję...
Przenieś się z dala od wybrzeży na obszary położone kilkadziesiąt kilometrów dalej i kilkaset metrów wyżej. Zrób to jak najwcześniej, najpóźniej 24 maja tego roku.Pamiętaj, że Ci którzy deklarują, że do zderzenia nie dojdzie nie będą prawdopodobnie w zagrożonym miejscu żeby Ci pomóc albo zapewnić schronienie. Uwierz sobie i moim słowom.. Będziecie zaskoczeni jeśli pozostaniecie zupełnie sami i pozbawieni wszelkiej pomocy. Ostrzeż swoich bliskich zagrożonych kataklizmem. Ocal życia ludzkie w maju 2006 roku!
To nie jest koniec świata! zapewniam was, ale jest to katastrofa na skalę globalną a my musimy zminimalizować efekt i ocalić tych którzy są w zagrożeniu.Warto wiedziećAstronomowie są poinformowani o istnieniu pewnej liczby fragmentów komety ale technicznie nie są w stanie policzyć ich wszystkich. Ogromna ich liczba może drastycznie zbombardować Ziemię i NIKT nie będzie przypuszczał najgorszego na pare dni lub godzin przed uderzeniem. To jest NAUKOWY FAKT.
Niektórzy będą was przekonywać o nikłym prawdopodobieństwie wystąpienia kataklizmu jednak tak naprawdę szanse na uderzenie są równe szansom na to, że do niego nie dojdzie. Podobnie jak było z katastrofą dwóch promów kosmicznych - za to winę ponosi NASA która obecnie deklaruje, że fragmenty komety nie stanowią zagrożenia.
Astronomowie pamiętają asteroidę 2002 MN o wielkości 100 metrów
którą wykryto DOPIERO po tym jak MINĘŁA Ziemię w odległości 120,000 km. Podobnie było z obiektem 2004 FH o średnicy 30 metrów
zlokalizowanym ZALEDWIE TRZY DNI przed tym zanim minął on naszą planetę w odległości ledwie 43,000 KM.
TO SĄ FAKTYDodatkowo NIKT Z NAS na tej planecie nie wie dlaczego kometa SW-3 rozpadła się w 1995 roku, dlatego ja ciągle będę tu przywoływał opisywane wcześniej zbożowe piktogramy jako ZNAK tego co nas czeka [...]
Na rysunku widzimy, że nawet gdy bezpośrednio Ziemia nie otrzyma uderzenia fragmentem komety to kiedy przelatywać ona będzie po własnej ścieżce Ziemia znajdzie się w zasięgu jej warkocza (ta sama płaszczyzna ekliptyki!) i zostaniemy zbombardowani odłamkami (meteor shower). Moje prywatne badania pozwoliły ocenić ilość tych odłamków na 64000 ! (być może analogią możę być zbożowy piktogram z kręgiem asteroid do okoła, których jest 65... być może wcale nie 65... a 65 TYSIĘCY). Znajdziemy się po prostu w zasięgu czegoś na kształ chmury meteorów. [...]
[73P/Schwassmann-Wachmann 3-BD] [2006-May-11 21:53] [± 11:11] [33.7/0.0867] [0.04/0.00010] ...NASA została poinformowana aby nie upubliczniać żadnych danych mogących wywołać panikę światową. Na stronie NASA można znaleźć (przypis. serwis vrp publikował te dane wcześniej) tabelę z obiektami potencjalnie zagrażającymi Ziemi. Ostatni obiekt w tabeli (patrz wyszczególniony na czerwono powyższy zapis), która od paru dni NIE JEST aktualizowana oznaczony jest jako 3-BD, mający przelecieć w odległości 0,04 LD (przypis. czyli odległości od Ziemi do Księżyca * 0,04). Ten fragment wydaje się przelecieć znacznie bliżej niż pozostałe co wyróżnia go na tle całej tabeli (przypis. warto dodać, że na całym świecie dyskutuje się najczęściej o tym fragmencie).
Dwa detale wyróżniają ten wpis. Pojawił się on na pierwszym miejscu listy spośród 70 już zanotowanych obiektów. Dodatkowo opisano go, że minie Ziemię
11 maja (11) o godzinie
21:52 (2+1+5+3 = 11) w przybliżeniu +/-
11 godzin i 11 minut ! Czy nie jest to ukryty sygnał - ostrzeżenie od osoby, która publikuje te dane mówiący "TA TABELA JEST FAŁSZYWA!"?
Miejcie na uwadze że w pierwszych minutach po publikacji tych danych podano że obiekt SW-3BD przeleci w odległości 0.0 a więc UDERZY w planetę, potem dopisano 4 setne i aktualnie mamy w tabeli 0.04LD.C.D.N !Tłumaczenie: Eurycide
źródło: http://www.savelives...y.com/part3.htm