Skocz do zawartości

Zdjęcie

25 Maja 2006 - Dniem Przeznaczenia!?

• Zamknięty Temat jest zamknięty
2740 odpowiedzi w tym temacie

elo17.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Niby skąd to źródło? Przecież takie same moge ja napisać i się podpisać "tajemniczy pracownik NASA" ... Fragment miał uderzyć 25 maja a fala miała się pojawić najpóźniej 3 dni po zdarzeniu, więc troche ta przepowiednie byłaby nie prezyzyjna zakładając że EJ kontaktuje się z obcą cywilizacją telepatycznie która mu to uderzenie powiedziała :>
  • 0

mithrandir.

Pan Satyros

• Tematów: 5
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

> Is that what SW-3 S means? The extent of the "Stella" of the comet. Therefore you're saying there's a change of an impact with the stella..

Thats right. Its a fragment of the stella of the comet 73P.

Regards,
An Anonymous NASA engineer.
> that would disintegrate in the atmosphere for sure

Perhaps, but that depends of the composition of the fragment.

Regards,

> that would disintegrate in the atmosphere for sure

Perhaps, but that depends of the composition of the fragment.

Regards,

> I'm curious, I asked a few questions before, but since this will be hitting the atlantic/caribbean. Does Eric Julien's idea or theory hold any relevance to this. i.e... an earthquake or collapsing underwater volcano due to this?

I really dont know... but it is too much coincidence...

Regards,
  • 0

elo17.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ja myśle że on to sam napisał :> (EJ)
  • 0

Eury.

Researcher

• Tematów: 975
  • Artykułów: 108
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

To jest fake...

zwroccie uwage na predkosc. Forum zostalo przejete (zhakowane) i aktualnie mozna jedynie opierac sie na glownej stronie E.J
  • 0

mithrandir.

Pan Satyros

• Tematów: 5
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Pewnie Busz zhakował :P
:wow:
A tak na serio to kto mógłby to zrobić ?

[ Dodano: 2006-05-27, 10:50 ]
Teraz to nie wiadomo czy główna strona nie jest zhakowana :/
  • 0

aurel1234.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

A Benedykt XVI być może powróci do Polski za 3 lata, jak dzis podano we wiadomościach radiowych (plany Polskiej Rady Ekumenicznej) :shock: .
Czyżby w 2009 roku, może 9 września. :surprised:
  • 0

aph.
  • Tematów: 3
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Przeanalizowałem właściwie cały temat i nie udało mi sie znaleźć żadnej wypowiedzi, w której jakikolwiek "niesceptyk" próbowałby w hałaśliwy, obraźliwy, buńczuczny czy jakikolwiek inny sposób udowodnić i przekonać kogokolwiek, że cokolwiek się wydarzy.

moze zle szukales?

a może ten ziom to spalony lub tylko przepalony astoamator,...i nie uzmysłomił , a zrobił tobie pranie mózgu

pomijam aroganckich palantów, w przypadku komety akurat astropalantów, bo ci zawsze i wszędzie będą jedynie porażać, obrażać i zaklinać maluczkich swą niby wiedzą

Karol Wojcicki - kolejny znawca...

Naprawdę myślisz, że tak wiele wiesz?
Jesteś przekonany, że Ty masz pojęcie?
Jeszcze relatywnie niedawno w naszej histori, przedstwiciele ówczesnej nauki tarzali się ze śmiechu, kiedy jakiś "oszołom" mówił, że ziemia jest okrągła.

i moj ulubiony:

nie reagujmy na tych co przyszli pokazać swój niski poziom wiedzy i intelektu. Do tych co pytają gdzie patrzyć, księżyc dla wszystkich u nas jest w tym samym miejscu. Stojąc twarzą w jego stronę, po lewej stronie jest punkt jasno świecący. To jest kometa, nie widać okiem ogona, bo jest daleko.

itd.
  • 0

#2393 Gość_muhad

Gość_muhad.

Napisano

moze ja mam wyliczyc posty tej drugiej strony? sa chyba bardziej wulgarne.

Ale nie o to chodzi.Nie po to jest forum zeby bawic sie w takie dziecinady.

Niby skąd to źródło? Przecież takie same moge ja napisać i się podpisać "tajemniczy pracownik NASA" ... Fragment miał uderzyć 25 maja a fala miała się pojawić najpóźniej 3 dni po zdarzeniu, więc troche ta przepowiednie byłaby nie prezyzyjna zakładając że EJ kontaktuje się z obcą cywilizacją telepatycznie która mu to uderzenie powiedziała :>

co prawda tez nie wierze w fale ale jakby patrzec na date to w 3 dni po uderzeniu czyli 28, mamy dzien
  • 0

Sadhu.
  • Tematów: 2
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

aph-mam wrażenie, że źle mnie zrozumiałeś. Przeczytaj proszę, ten fragment, który sam zacytowałeś a dokładnie jego ostatnie zdanie i sam powiedz, czy te wypowiedzi, które przytoczyłeś(skądinąd nie pochwalam ich formy) sa próbą przekonania kogokolwiek-tym bardziej personalnie) do czegokolwiek? To właśnie miałem na myśli a nie samą formę odpowiedzi na jakiekolwiek ataki. Nie popieram form dyskusji opartych na inwektywach, nawet jeśli bronią one słusznej sprawy. Nie przekonałes mnie w żadnym stopniu co do tego, że jednak ktoś na siłę próbował zdyskredytować "sceptyków" przekonaniem, że NA PEWNO walnie, dupnie, pieprznie itp...
A przykładów wypowiedzi, które są przesiąknięte emocjami obaj znajdziemy setki-tylko po co?
Czy Ty poczułes się osobiście jakoś dotknięty, że napisałeś tego posta? Rozumiem, ze to było pro publico bono? :)) )
(szkoda czasu innych forumowiczów, żeby czytali kolejne nasze posty w tej kwestii więc jeśli mamy powymieniać myśli, mogące poszerzyć naszą świadomość w tej kwestii to zapraszam na PW)
  • 0

Artillion.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Tzn uznajecie ze nie warto ze mna gadac bo jestem sceptykiem :P no coz trzeba poprosic admina by wprowadzil poprawkę do kodu JS tak by przy otwieraniu waszego forum otwieral sie pop-up "KÓŁKO WZAJEMNEJ ADORACJI" czy cos :ziew:

Jestescie wkurzeni bo po raz kolejny okazalo sie ze wypowiadane dla zdobycia rozglosu "proroctwa" sa nie powiem ile warte... wlasciwie dzien bez relacji z sesji terapetycznej Cfaniak-Veganie to dzien stracony. Prawda jest taka ze 95% poruszanych przez was tematow to duły smalone z ktorymi nawet nie ma jak dyskutowac. Mozna ze mną pogadac o kręgach w zbozu, Roswell, ale tak 25 maja jak cala reszta to nieunikniona proba zrobienia kasy. Wiecie w jak grube miliony idzie biznes "zabezpieczen" przed 21.12.12? Powstają firmy specjalizujące się w budowie schronow w Alpach czy organizujące "wycieczki do Afryki" z 6 letnim wyprzedzeniem... ze nie wspomne o pseudonaukowym bleblaniu ludzi pokroju EJ czy nieudolnego hotelarza Daenikena, ktorego nakłady idą w setki tysięcy.

W ogole po co sie certolic z warnami - dajcie ban KAZDEMU kto wybija was z stanu paranormalnego upojenia. Ryczę ze smiechu z kolegami jak czytam wasze wypowiedzi o maju sprzed 2 miesiecy... niestety co bardziej "obrotni" kasjerzy kapnęli sie ze takiego picu na wodę ciągnąc po 25 juz się za bardzo nie da wiec przesuwają termin impactu o dzien, dwa, miesiąc :rotfl: . To niepowazne.

I oczywiscie TEN POST NIC NIE WNOSI DO TEMATU - chyba ze...

dodam autorskie proroctwo, jakie wypowiedzili do mnie Wenusjańscy Marsjanie z Księzyca!

"Uwazaj Artillion, Ziemia nie wydaje juz tych owocow dla ktorych zostala stworzona, dlatego zbliza się dzien sądu, w ktorym to na Ziemię spadną mirady miriad litrów chłodnej deszczówki na rozpalone główki... i nic juz nie bedzie takie jak przedtem"...

W zwiazku z tym proponuję zabezpieczyc się przed tymi strasznymi wydarzeniami!!! ktore to będą miały miejsce 7.7.2077 oferuję komplenty pakiet "Impact Security" wraz z noclegiem na Górze Gór na czas Armageddonu, koszt wycieczki 77 000 $ + ZUS + VAT + akcyza mozna placic kartą.

:jump:
  • 0

elo17.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Napisałeś to troche bardzo ironicznie ale dokładnie tak wygląda ta sprawa... @Eurycide czekam na Twój komentarz :>
  • 0

Artillion.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

A tak nawiasem mowiąc - nalezy umiec oddzielic ziarno od plew - są przepowiednie ktore uznaję za wiarygodne, a są takie ktore z miejsca mogą liczyc na moje potępienie, zwlaszcza jesli kłócą się z
1. prawami fizyki
2. prawami logiki
3. prawami nauki

A jesli NASA jasno powiedziala, ze BOOOM nie będzie - to NIE BĘDZIE, nie mają zadnego interesu w kryciu prawdy, spiskowa teoria dziejow to błazenada.

[ Dodano: 2006-05-27, 11:28 ]
Nie nawykłem do tanich kompromisow, wiec dopoki nie przedstawi mi się przepowiedni jako racjonalnej prognozy nie ma siły zebym miał wierzyc w byle [selfcensored].
  • 0

#2398 Gość_muhad

Gość_muhad.

Napisano

A tak nawiasem mowiąc - nalezy umiec oddzielic ziarno od plew - są przepowiednie ktore uznaję za wiarygodne, a są takie ktore z miejsca mogą liczyc na moje potępienie, zwlaszcza jesli kłócą się z
1. prawami fizyki
2. prawami logiki
3. prawami nauki

A jesli NASA jasno powiedziala, ze BOOOM nie będzie - to NIE BĘDZIE, nie mają zadnego interesu w kryciu prawdy, spiskowa teoria dziejow to błazenada.

[ Dodano: 2006-05-27, 11:28 ]
Nie nawykłem do tanich kompromisow, wiec dopoki nie przedstawi mi się przepowiedni jako racjonalnej prognozy nie ma siły zebym miał wierzyc w byle [selfcensored].

to moze Odniesiesz sie do przepowiedni Filipka , jedna sie sprawdzila.
Do ojca PIo moze sie ustosunkujesz? On tez trzepie kase?
Moze jeszcze wezmiesz Edgara Kaycie`go ktory byl fenoemenem i uzdrowial wszystkich za pomoca swojego umyslu.Tak napewno byl chory.A moze wezmiesz jeszcze Patricka geryla?
Ktorego przepowiednie zaczynaja sie sprawdzac.Poczytaj caly projekt Cheops jeszcze to moze zauwazysz ze jest spora szansa na te wydarzenia ktore maja nastapic w 2012 i 1000lat po tym zdarzeniu?

Masz dzieci INdygo ktore swiadczą o przepowiedniach dotyczacych ewloucji(takie sie rodza ,jest coraz wiecej i to jest fakt) , masz dzieci krysztalu.Masz medytujacego 16 letniego chlopca z Indii ktory mowil ze bedzie to robil do 2012 by niesc nauke i pomoc ludziom.
Masz Nuaki Jezusa o oczyszczaniu, Apokalipse Jana...to wszystko jest dla was malowiarygodne, obojetnie czy Powiedzialby CI o tym drugi czlowiek, kosmita czy nawet Glos Bozy.

Jestescie niepowazni, doszukujecie sie detali i czepiacie sie Juliena czy innego...przeciez wlasnie chodzi o to ze oni sa najmniej wiarygodni a nawet wcale...MOze czas sie przyjzec tym tematom ktore podsunalem? a nie odraz mowic ze nic sie nie sprawdza...

offtop przepraszam
  • 0

elo17.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Sorry za offtopic ale ta cala przepowiednia Oriona, projekt cheops są równie idiotyczne jak ten cały Julien, poprostu nie którzy ludzie muszą żyć sensacją (czy jak to nazwać?) i wierzyć w jakieś idiotyczne bajeczki, wcześniej ludzie przejmowali się rokiem 2000 a że nic się nie stało to trzeba wymyśleć nowy rok 2000 w tym przypadku 2012, mam nadzieje że wielu z was wydorośleje do tego czasu i zda sobie sprawe że to są bajeczki i że w 2012 tak samo jak dzisiaj czy wczoraj tak samo jak w 2000 roku jak i wielu dniach wielkich katastrof czy końców świata poprostu nic się niestanie. A jeśli jakaś asteroida będzie zagrażać Ziemi dowiemy się o tym nie od EJ'ta tylko od rzetelnych, wiarygodnych organizacji typu NASA bo takich organizacji jest więcej. A wszyscy którzy wymyślają takie rzeczy trzepią tak niezłą kase a nawet nie myślą że ludzie "słabsi psychiczne" mogą wziąć to na serio i się bać (tutaj w topicu byli tacy...)
prosze nie usuwać tego posta,

pozdrawiam
  • 0

#2400 Gość_muhad

Gość_muhad.

Napisano

Sorry za offtopic ale ta cala przepowiednia Oriona, projekt cheops są równie idiotyczne jak ten cały Julien, poprostu nie którzy ludzie muszą żyć sensacją (czy jak to nazwać?) i wierzyć w jakieś idiotyczne bajeczki, wcześniej ludzie przejmowali się rokiem 2000 a że nic się nie stało to trzeba wymyśleć nowy rok 2000 w tym przypadku 2012, mam nadzieje że wielu z was wydorośleje do tego czasu i zda sobie sprawe że to są bajeczki i że w 2012 tak samo jak dzisiaj czy wczoraj tak samo jak w 2000 roku jak i wielu dniach wielkich katastrof czy końców świata poprostu nic się niestanie. A jeśli jakaś asteroida będzie zagrażać Ziemi dowiemy się o tym nie od EJ'ta tylko od rzetelnych, wiarygodnych organizacji typu NASA bo takich organizacji jest więcej. A wszyscy którzy wymyślają takie rzeczy trzepią tak niezłą kase a nawet nie myślą że ludzie "słabsi psychiczne" mogą wziąć to na serio i się bać (tutaj w topicu byli tacy...)
prosze nie usuwać tego posta,

pozdrawiam

dziwne, o filipku, ojcu pio dziciach indygo, dzieciach krysztalu, Apokalipsie, o 16latku medytujacym do 2012 i o slowach Jezusa nic nie wspomniales...odnosicie sie nie do tego co jest bardzo istotne...oni napewno trzepali i trzepia kasiore...tak tak... :rotfl:

i jak tu z wami normalnie rozmawiac? he?
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych