Napisano 27.05.2006 - 09:36
Napisano 27.05.2006 - 09:38
Napisano 27.05.2006 - 09:40
Napisano 27.05.2006 - 09:59
Napisano 27.05.2006 - 10:01
moze zle szukales?Przeanalizowałem właściwie cały temat i nie udało mi sie znaleźć żadnej wypowiedzi, w której jakikolwiek "niesceptyk" próbowałby w hałaśliwy, obraźliwy, buńczuczny czy jakikolwiek inny sposób udowodnić i przekonać kogokolwiek, że cokolwiek się wydarzy.
a może ten ziom to spalony lub tylko przepalony astoamator,...i nie uzmysłomił , a zrobił tobie pranie mózgu
pomijam aroganckich palantów, w przypadku komety akurat astropalantów, bo ci zawsze i wszędzie będą jedynie porażać, obrażać i zaklinać maluczkich swą niby wiedzą
Karol Wojcicki - kolejny znawca...
i moj ulubiony:Naprawdę myślisz, że tak wiele wiesz?
Jesteś przekonany, że Ty masz pojęcie?
Jeszcze relatywnie niedawno w naszej histori, przedstwiciele ówczesnej nauki tarzali się ze śmiechu, kiedy jakiś "oszołom" mówił, że ziemia jest okrągła.
itd.nie reagujmy na tych co przyszli pokazać swój niski poziom wiedzy i intelektu. Do tych co pytają gdzie patrzyć, księżyc dla wszystkich u nas jest w tym samym miejscu. Stojąc twarzą w jego stronę, po lewej stronie jest punkt jasno świecący. To jest kometa, nie widać okiem ogona, bo jest daleko.
Napisano 27.05.2006 - 10:10
Niby skąd to źródło? Przecież takie same moge ja napisać i się podpisać "tajemniczy pracownik NASA" ... Fragment miał uderzyć 25 maja a fala miała się pojawić najpóźniej 3 dni po zdarzeniu, więc troche ta przepowiednie byłaby nie prezyzyjna zakładając że EJ kontaktuje się z obcą cywilizacją telepatycznie która mu to uderzenie powiedziała
Napisano 27.05.2006 - 10:13
Napisano 27.05.2006 - 10:21
Napisano 27.05.2006 - 10:24
Napisano 27.05.2006 - 10:26
Napisano 27.05.2006 - 10:46
A tak nawiasem mowiąc - nalezy umiec oddzielic ziarno od plew - są przepowiednie ktore uznaję za wiarygodne, a są takie ktore z miejsca mogą liczyc na moje potępienie, zwlaszcza jesli kłócą się z
1. prawami fizyki
2. prawami logiki
3. prawami nauki
A jesli NASA jasno powiedziala, ze BOOOM nie będzie - to NIE BĘDZIE, nie mają zadnego interesu w kryciu prawdy, spiskowa teoria dziejow to błazenada.
[ Dodano: 2006-05-27, 11:28 ]
Nie nawykłem do tanich kompromisow, wiec dopoki nie przedstawi mi się przepowiedni jako racjonalnej prognozy nie ma siły zebym miał wierzyc w byle [selfcensored].
Napisano 27.05.2006 - 11:04
Napisano 27.05.2006 - 11:06
Sorry za offtopic ale ta cala przepowiednia Oriona, projekt cheops są równie idiotyczne jak ten cały Julien, poprostu nie którzy ludzie muszą żyć sensacją (czy jak to nazwać?) i wierzyć w jakieś idiotyczne bajeczki, wcześniej ludzie przejmowali się rokiem 2000 a że nic się nie stało to trzeba wymyśleć nowy rok 2000 w tym przypadku 2012, mam nadzieje że wielu z was wydorośleje do tego czasu i zda sobie sprawe że to są bajeczki i że w 2012 tak samo jak dzisiaj czy wczoraj tak samo jak w 2000 roku jak i wielu dniach wielkich katastrof czy końców świata poprostu nic się niestanie. A jeśli jakaś asteroida będzie zagrażać Ziemi dowiemy się o tym nie od EJ'ta tylko od rzetelnych, wiarygodnych organizacji typu NASA bo takich organizacji jest więcej. A wszyscy którzy wymyślają takie rzeczy trzepią tak niezłą kase a nawet nie myślą że ludzie "słabsi psychiczne" mogą wziąć to na serio i się bać (tutaj w topicu byli tacy...)
prosze nie usuwać tego posta,
pozdrawiam
0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych