Skocz do zawartości

Zdjęcie

25 Maja 2006 - Dniem Przeznaczenia!?

• Zamknięty Temat jest zamknięty
2740 odpowiedzi w tym temacie

Metatron.
  • Tematów: 7
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Szkoda że tomu EJ nie przyśniło się jakoś ostatnie wielkie Tsunami
  • 0

NHolokaust.
  • Tematów: 40
  • Artykułów: 4
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

"nie znacie dnia ani godziny"

Mówi o tym z tego względu, że ludzie nie będą się tego spodziewać, ale wspomina także o poprzedzających to znakach, które mogą - aczkolwiek nie muszą - zostać zlekceważone.

@NHolokaust: jakos nie mialem okazji slyszec, zeby wazne teorie naukowe byly naciagane, moze dlatego bo nie ma dowodow?

Tutaj masz co nieco:
http://uleszka.com/w...enada/zarty.htm (ten art był na forum)
http://uleszka.com/webacja/oszusci.htm
O tym, że właśnie weryfikowana jest teoria względności Einsteina również nie słyszałeś? :)

zwlaszcza, ze podany przez Ciebie opis doznawania objawienia jest tozsamy z objawami choroby psychicznej

Nie będę wdawał się w dalszą dyskusję, bo sam chyba rozumiesz, że zarówno w jedną jak i drugą stronę to bezsensowne.
Cóż, tematyka chorób psychicznych, etc. wszystkim co powiązane z ludzkim umysłem oraz zachowaniami jest mi niezwykle bliska, wierz mi :) Także nie musisz mi pisać o objawach chorób ich dotyczących.
  • 0

Metatron.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Tu się zgodzę tak dyplomatycznie mówi się o lukach w Teorii względności ale to jest poprostu jej podwarzanie. Zgodzęsię również, że naukowcy naciągają wyniki do swoich badań.
  • 0

Ejael.
  • Tematów: 56
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Przy okazji teorii Einsteina to zerknijcie tutaj:
Naukowcy odkryli czwarty wymiar
  • 0

MatoIto.
  • Tematów: 4
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Juz mi sie nie chce czytac waszych przepychanek
Szkoda słów czekam tylko na konkrety
  • 0

Metatron.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Co takiego jest w człowieku ? Przecież my razem z całym naszym układem słonecznym nie jesteśmy nawet ziarnkiem piasku na pustyni. CZym różnimy sięod innych ziaren ?
  • 0

Artillion.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

@Muhad

Pio- O.K. czytalem na jego temat naprawde duzo, full relacji, zdjęcia, swiadectwa, przypadek pewny 100%

Filip- dowiaduje się o nim od ciebie, bede sledzil jak sie cos bedzie o nim pokazywalo - mozesz podrzucic jakies linki.
  • 0

Eury.

Researcher

• Tematów: 975
  • Artykułów: 108
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Swoją drogą, Euri czy mógłbyś przenieść offtopic jako odrębny temat?

nie moge bo temat jest zbyt obszerny i sie serwer wysypuje przy probie jego dzielenia.. dlatego prosze was nie komentujcie dalej niczego co nie jest zwiazane z kometa bo wpisy wszystkie bede usuwal (2 juz usuniete)
  • 0

aph.
  • Tematów: 3
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

dobra, z mojej strony EOT ;-)
kazdy ma swoje racje i nie jest to ani czas, ani miejsce na tego typu dyskusje
a prawda i tak pewnie lezy gdzie po srodku :-D
  • 0

#2425 Gość_diegonet

Gość_diegonet.

Napisano

NHolokaust
Czy zgadlem moze ze sie pan nazywa Bogicki i jest Pan z Bydgoszczy?? :-D
  • 0

Dantom.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

:stop: Znam wiele proroctw, przepowiedni i objawień. Po raz pierwszy spotkałem się jednak z czymś takim, jak przekaz telepatyczny E.J. który :
1) Zawiera dokładną datę wydarzenia.
2) Opisuje szczegółowo przebieg wydarzeń, oraz zarówno genezę jak i skutki.
3) Przekazany był w tak dramatycznej a przez to uwiarygodnionej formie.
4) Powiązany jest logicznie i czasowo z proroctwami które znane są od wieków.
Według mnie opisany przez E.J. (zakładam, że jest człowiekiem poważnym, a przekaz istotnie miał miejsce) przebeg wydarzeń z niewielkimi zmianami (być może to jednak nie odłamek SW-3) będzie jednak miał miejsce i to w ciągu najbliższych kilkunastu dni. Wtedy, gdy już ostatecznie uznamy, że się mylił, że jego przekaz był fałszywy, że jest bezpiecznie i że nic nam nie grozi. Swoją hipotezę opieram na tym, że zbyt wiele przesłanek potwierdza zarówno czasowo jak i ogromem skutków - związek z proroctwami, które mogłyby stracić częściowo swoją wiarygodność, a "korekta" terminu związana jest ze zbyt wielką popularnością jaką zyskał osobiście. Ten wątek mógłbym spróbować wytłumaczyć, ale jest zbyt szeroki i mało związany z bieżącym tematem. Tak, czy owak przypuszczam, że wydarzenia te jednak nastąpią i spowodują naprawdę wielkie zaskoczenie dla świata.
  • 0

monter.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Dantom, smialo tłumacz, chetnie poczytam.

To, ze jakas kometa/asteroida kiedys w nas przywali to tylko kwestia czasu. Mogę Ci to wręcz zagwarantować. Od poczatku istnienia Układu Słonecznego takie rzeczy są normalnością. W taki sposob powstawały liczne kratery na Ziemi, Księżycu i innych planetach tudzież ich księżycach. Ba, dzięki misjom sond kratery odkryto też na samych asteroidach.

Zadna z agencji kosmicznych NASA, ESA i inne które na bieżąco śledzą i monitorują zachowanie obiektów zagrażających Ziemi nie bije na alarm, a dane o tych obiektach publikują w necie.

Snucie hipotez hmm ja snuje taką, że dzis zgarne szóstke w totka. Opieram to na tym, iż kupiłem los (adekwatnie: wizja - uderzenie fragmentu komety). Jakie oba przypadki mają prawdopodobieństwo zaistnienia?

pozdrawiam
  • 0

maks.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Monter napisał: Zadna z agencji kosmicznych NASA, ESA i inne które na bieżąco śledzą i monitorują zachowanie obiektów zagrażających Ziemi nie bije na alarm, a dane o tych obiektach publikują w necie. "

To ja proponuję zaznajomic sie dokładnie z wydarzeniami z przed dwóch lat, oto link do artykułu: http://www.unknownco...m/news/?id=3579

Przeczytaj a później nadal wierząc w NASA ESA i jeszcze inne, śpij sobie smacznie i spokojnie. Bo rządy i nauka czuwaja nad Tobą i przecież podadzą odpowiednie info zawczasu.
  • 0

eltom.
  • Tematów: 3
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Podsumuję to krótko.
Miało walnąć, nie walnęło.
Wielki alarm, zamęt, a tu pic na wodę.
Jak to inaczej nazwać?

Z mojej strony EOT.
  • 0

Lynx.
  • Tematów: 4
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Przeczytaj a później nadal wierząc w NASA ESA i jeszcze inne, śpij sobie smacznie i spokojnie. Bo rządy i nauka czuwaja nad Tobą i przecież podadzą odpowiednie info zawczasu.

Akurat artykuł na który się powołujesz, dowodzi, że potencjalne zagrożenia nie są utajniane. ROTFL :-D
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych