Napisano 27.05.2006 - 19:29
Napisano 27.05.2006 - 19:29
Napisano 27.05.2006 - 19:38
Napisano 27.05.2006 - 20:06
Według mnie sprawa 25>5>2006 jest z jednym ciekawszych zdarzeń jakie dane mi było przeżyć do tej chwili , cieszę sie że brałem w tym udział i nie żałuje żednej chwili spędzonej w tym temacie,wbrew niektórym Erica Juliena uważam za spoko gościa ,miał tz. wizje i nie bał sie powiedzieć co myśli ,ZARYZYKOWAŁ >>>wiedział że jeżeli akcja zostanie spalona wyjdzie na kompletnego idiote a jednak poinformował wszystkich o swoich przeczuciach/wizjach.... za to darze go wielkim szacunkiem nawed gdyby okazało się ,że wszystko wymyślił/nagrał.
Jezeli naprawde to nagrał i nie wierze że komukolwiek uda się to powturzyć, jednak sam w to wątpie :smile: nie mógł ułożyć KODU BIBLLI ani też PIKTOGRAMÓW i wielu innych przepowiedni.... dlatego ciągle czekam...
Wiele zródeł wskazywało na to ,że uderzenie jest możliwe ja na jego miejscu zrobił bym tak samo. Sam do końca nie wierzyłem w taką sytuacje jednak coś mówiło mi ,że może gość mieć racje dlatego śledziłem cały wątek,czasami było naprawde ciekawie a czasem i szmiesznie Dziekuje EURYCIDE i innym za dostarczanie świerzych info do tematu, dobra praca :drink:i wszystkim za cenne komentarze...
Sceptyką życze żeby czasem nie opierali sie tylko na wyliczeniach i zeby tak twardo nie upierali się przy swoim bo mogą się kiedyś przejechać ;-)
W dalszym ciągu wierze ,że coś może się przydarzyć EJ miał wizje jednak mógł się przeliczyć, mowił _+3dni więc jeszcze poczekam a z drugiej strony cieszę sie ,ze wizja nie sprawdziła się :smile: same dzisiejsze trzęsieni zebrało duże żniwa :-/
Teraz będe jeszcze czekał na informacje w kodzie biblli dokładniej na text: "odłożono"
Sam uspokoje się za jakieś 2 tygodie kiedy to bede miał pewnośc ,że już jest "czysto"
ps: życze wszystkim żeby temat zmienił nasze myślenie i podejscie do świata i żebyśmy dzieki niemu stawali się lepszymi ludzmi bo nigdy nic nie wiadomo :hmm:
Napisano 27.05.2006 - 20:11
Napisano 27.05.2006 - 20:17
Napisano 27.05.2006 - 20:38
Napisano 27.05.2006 - 20:41
Napisano 27.05.2006 - 20:50
Temat zostanie zamkniety 7 czerwca o 0:01. Pozdrawiam
Czyzby jakis zablakany i opozniony kawalek komety?Jak to 7 czerwca!? o co chodzi?
Wyjatkowo zgadzam sie z ktosiufemA wzieliście pod uwagę co by się mogło stać gdyby EJ głosił swoje przepwoiednie tak głośno że doszłoby do paniki?!Gdyby ludzie zaczłei uciekać ze swoich domów?Gdyby ktoś popełnił samobójstwo zdając sobie sprawę że nie jest w stanie uciec przed zbliżającym się kataklizmem
Napisano 27.05.2006 - 20:52
Napisano 27.05.2006 - 20:56
ktosiuf jestes w błędzie wbrew pozorom własnie miliony amerykanów wiedziały o tym, i czekały z zapartym tchem.
Napisano 27.05.2006 - 20:59
ktosiuf jestes w błędzie wbrew pozorom własnie miliony amerykanów wiedziały o tym, i czekały z zapartym tchem. P
Napisano 27.05.2006 - 21:02
@Muhad
Pio- O.K. czytalem na jego temat naprawde duzo, full relacji, zdjęcia, swiadectwa, przypadek pewny 100%
Filip- dowiaduje się o nim od ciebie, bede sledzil jak sie cos bedzie o nim pokazywalo - mozesz podrzucic jakies linki.
Napisano 27.05.2006 - 21:03
0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych