Skocz do zawartości

Zdjęcie

25 Maja 2006 - Dniem Przeznaczenia!?

• Zamknięty Temat jest zamknięty
2740 odpowiedzi w tym temacie

oliver axel.
  • Tematów: 16
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Mam taką pewną propozycje skoro wielu z nas uważa sprawe tematu za zakończoną
to powinnyśmy podsumować ten temat ,chodzi o pare słów ,ale równocześnie mam proźbe żeby inne osoby nie komentowały tych wypowiedzi

Ja zaczne bo wymyśliłem ;-)

Według mnie sprawa 25>5>2006 jest z jednym ciekawszych zdarzeń jakie dane mi było przeżyć do tej chwili , cieszę sie że brałem w tym udział i nie żałuje żednej chwili spędzonej w tym temacie,wbrew niektórym Erica Juliena uważam za spoko gościa ,miał tz. wizje i nie bał sie powiedzieć co myśli ,ZARYZYKOWAŁ >>>wiedział że jeżeli akcja zostanie spalona wyjdzie na kompletnego idiote a jednak poinformował wszystkich o swoich przeczuciach/wizjach.... za to darze go wielkim szacunkiem nawed gdyby okazało się ,że wszystko wymyślił/nagrał.
Jezeli naprawde to nagrał i nie wierze że komukolwiek uda się to powturzyć, jednak sam w to wątpie :smile: nie mógł ułożyć KODU BIBLLI ani też PIKTOGRAMÓW i wielu innych przepowiedni.... dlatego ciągle czekam...
Wiele zródeł wskazywało na to ,że uderzenie jest możliwe ja na jego miejscu zrobił bym tak samo. Sam do końca nie wierzyłem w taką sytuacje jednak coś mówiło mi ,że może gość mieć racje dlatego śledziłem cały wątek,czasami było naprawde ciekawie a czasem i szmiesznie :P Dziekuje EURYCIDE i innym za dostarczanie świerzych info do tematu, dobra praca :drink:i wszystkim za cenne komentarze...
Sceptyką życze żeby czasem nie opierali sie tylko na wyliczeniach i zeby tak twardo nie upierali się przy swoim bo mogą się kiedyś przejechać ;-)
W dalszym ciągu wierze ,że coś może się przydarzyć EJ miał wizje jednak mógł się przeliczyć, mowił _+3dni więc jeszcze poczekam a z drugiej strony cieszę sie ,ze wizja nie sprawdziła się :smile: same dzisiejsze trzęsieni zebrało duże żniwa :-/
Teraz będe jeszcze czekał na informacje w kodzie biblli dokładniej na text: "odłożono"
Sam uspokoje się za jakieś 2 tygodie :P kiedy to bede miał pewnośc ,że już jest "czysto"

ps: życze wszystkim żeby temat zmienił nasze myślenie i podejscie do świata i żebyśmy dzieki niemu stawali się lepszymi ludzmi bo nigdy nic nie wiadomo :hmm:
  • 0

ktosiuf.
  • Tematów: 13
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Droga pozasmyslowa otrzymalem informacje, ktora potwierdzaja dane naukowe, wedlug których dnia 25 maja 2006 r. na Oceanie Atlantyckim pojawi si? gigantyczne tsunami spowodowane przez upadek fragmentu komety, który wywola wybuch podmorskich wulkanow. Fale o wysokosci siegajacej 200 m dotra do wybrzezy polozonych po obu stronach Zwrotnika Raka. Jednakze uderzenie fali z bardziej lub mniej niszczacym i smiercionosnym skutkiem wystapi we wszystkich krajach polozonych nad Atlantykiem. Witryna ta jest poswiecona zyciu, cywilnej odpowiedzialnosci i informacji. Jest jeszcze czas, by uratowac zycie wielu ludziom. Dziekuje za udzial w tym ogolnoswiatowym alarmie!" -- Eric Julien

Zatoczylismy koło. Miało się wydarzyć 25 , to jest jsano powiedziane -tą datę potwierdzono naukowo i pozazmysłowo. EJ został skompromitowany, praca Eurycide poszła na marne. Nagle wszystko zamilkło.....
  • 0

Carlos.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

ktosiuf, nikt sie nie skompromitowal bo data zniszczenie polowy swiato to faktycznie 25 maja ale 2007 roku a nie 2006..ta pomylka powstala kiedy EJ dyktowal swojej sekretace swoje wizje i przy dacie mowiac "seven" sekretarka sie przeslyszala i ulsyszala "six"...
czyli do wielkiej katastrofy mamy jeszcze rok, ale mozemy jej zapobiec musimy tylko trwac mocni w wierze :dance:
  • 0

ccooll.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Według mnie sprawa 25>5>2006 jest z jednym ciekawszych zdarzeń jakie dane mi było przeżyć do tej chwili , cieszę sie że brałem w tym udział i nie żałuje żednej chwili spędzonej w tym temacie,wbrew niektórym Erica Juliena uważam za spoko gościa ,miał tz. wizje i nie bał sie powiedzieć co myśli ,ZARYZYKOWAŁ >>>wiedział że jeżeli akcja zostanie spalona wyjdzie na kompletnego idiote a jednak poinformował wszystkich o swoich przeczuciach/wizjach.... za to darze go wielkim szacunkiem nawed gdyby okazało się ,że wszystko wymyślił/nagrał.
Jezeli naprawde to nagrał i nie wierze że komukolwiek uda się to powturzyć, jednak sam w to wątpie :smile: nie mógł ułożyć KODU BIBLLI ani też PIKTOGRAMÓW i wielu innych przepowiedni.... dlatego ciągle czekam...
Wiele zródeł wskazywało na to ,że uderzenie jest możliwe ja na jego miejscu zrobił bym tak samo. Sam do końca nie wierzyłem w taką sytuacje jednak coś mówiło mi ,że może gość mieć racje dlatego śledziłem cały wątek,czasami było naprawde ciekawie a czasem i szmiesznie   :P   Dziekuje EURYCIDE i innym za dostarczanie świerzych info do tematu, dobra praca :drink:i wszystkim za cenne komentarze...  
Sceptyką życze żeby czasem nie opierali sie tylko na wyliczeniach i zeby tak twardo nie upierali się przy swoim bo mogą się kiedyś przejechać ;-)  
W dalszym ciągu wierze ,że coś może się przydarzyć EJ miał wizje jednak mógł się przeliczyć, mowił _+3dni  więc jeszcze poczekam a z drugiej strony cieszę sie ,ze wizja nie sprawdziła się :smile:  same dzisiejsze trzęsieni zebrało duże żniwa :-/  
Teraz będe jeszcze czekał na informacje w kodzie biblli dokładniej na text: "odłożono"  
Sam uspokoje się za jakieś 2 tygodie :P  kiedy to bede miał pewnośc ,że już jest "czysto"

ps: życze wszystkim żeby temat zmienił nasze myślenie i podejscie do świata i żebyśmy dzieki niemu stawali się lepszymi ludzmi bo nigdy nic nie wiadomo  :hmm:

I ja podpiszę się pod tym, bardzo trafne spostrzeżenia, nic dodać nic ująć.

Ja jednak będę czujny aż do września, niewiadomo na jakiej przestrzeni rozciąga się to rumowisko, a biorąc pod uwagę kod biblii, wiele jeszcze morze się wydarzyć.
  • 0

elo17.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

ccooll jak tu z Tobą polemizować na jaki kolwiek temat jak drugi raz już piszesz słowo "może" przez "rz" tego uczą dzieci w przedszkolu :wall: , polecam strone w takim razie http://dziecineostrady.prv.pl/
  • 0

Eury.

Researcher

• Tematów: 975
  • Artykułów: 108
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Temat zostanie zamkniety 7 czerwca o 0:01. Pozdrawiam
  • 0

ktosiuf.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Jak to 7 czerwca!? o co chodzi?
  • 0

maks.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Oliver Axel w pełni popieram twoja wypowiedź. Dodam od siebie tylko że ten Człowiek, w przeciwieństwie do wielu nie obawiał sie podać źródeł tego co mu przekazano i nie obawiał sie osmieszenia w przypadku gdyby sie nie sprawdziło. Po prostu uznał, że ewentualne zagrożenie życia ludzkiego jest wystarczającym powodem żeby połozyc na szale swój autorytet i swój obraz w oczach innych ludzi. Myslę, że niewielu byłoby na to stać.
Wszystko jest kwestią priorytetów. Dla jednych jest nim prestiż i jakakolwiek niechęć do działań mogacych to zburzyć. Dla innych życie ludzkie nie ma ceny i jest bez wzgledu na wszystko stawiane na pierwszym miejscu. Nie widzę najmniejszego powodu aby teraz kpić z tego człowieka, gdyby sie sprawdziło to jak znam życie sceptycy znaleźliby sie w pierwszych szeregach najgorliwszych jego wyznawców i zbudowali by mu światynię. Stało sie inaczej i własciwie dobrze. O tym, że nie istniało żadne zagrożenie moga mówić tylko ludzie pozbawieni wyobraźni. BYło ono całkowicie realne i mogło byc przyczyną tragedii. Mielismy szczęście wszyscy zarówno sceptycy jak i ci którzy brali na serio czarny scenariusz. Czy pomoże nam to w rozwoju, myslę, ze tak. Człowiek doceniac zaczyna swoje życie wtedy gdy okazuje się że łatwo może je stracić.
  • 0

ktosiuf.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

A wzieliście pod uwagę co by się mogło stać gdyby EJ głosił swoje przepwoiednie tak głośno że doszłoby do paniki?!Gdyby ludzie zaczłei uciekać ze swoich domów?Gdyby ktoś popełnił samobójstwo zdając sobie sprawę że nie jest w stanie uciec przed zbliżającym się kataklizmem? EJ to kompletny debil, i teraz go nie brońcie. Całe szczęsci że o jego h... wartych przepwoiedniach nie dowiedziały się miliony amerykanów.
  • 0

turrkus.
  • Tematów: 15
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Temat zostanie zamkniety 7 czerwca o 0:01. Pozdrawiam

Jak to 7 czerwca!? o co chodzi?

Czyzby jakis zablakany i opozniony kawalek komety? :P

A wzieliście pod uwagę co by się mogło stać gdyby EJ głosił swoje przepwoiednie tak głośno że doszłoby do paniki?!Gdyby ludzie zaczłei uciekać ze swoich domów?Gdyby ktoś popełnił samobójstwo zdając sobie sprawę że nie jest w stanie uciec przed zbliżającym się kataklizmem

Wyjatkowo zgadzam sie z ktosiufem

Ps: 7 czerwca- mam nadzieje ze roku panskiego 2006

Ps2: sory, ale ten temat (a przede wszystkim szanowny EJ) zaczyna na mnie dzialac jak czerwona plachta na byka
  • 0

maks.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

ktosiuf jestes w błędzie wbrew pozorom własnie miliony amerykanów wiedziały o tym, i czekały z zapartym tchem. Przygotowując się tak jak i do innych kataklizmów, które tam miały ostatnio miejsce. Panika wybucha dopiero wtedy gdy dana rzecz się dzieje juz , a ludzie sa zaskoczeni tym co się dzieje. Natomiast wiedza o czyms co się może zdarzyć, w momencie gdy rzecz się już dzieje ma zawsze wpływ hamujący na wybuch paniki, powoduje raczej chęć niesienia pomocy poszkodowanym, a u niektórych chęc rabowania, ale to nie sa ludzie to są hieny, które nalezy odstrzelić w takim momencie.
  • 0

ktosiuf.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

ktosiuf jestes w błędzie wbrew pozorom własnie miliony amerykanów wiedziały o tym, i czekały z zapartym tchem.

mówli o tym w cnn?
  • 0

elo17.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

ktosiuf jestes w błędzie wbrew pozorom własnie miliony amerykanów wiedziały o tym,  i czekały z zapartym tchem. P

Niby skąd to wiesz? :rotfl: :lol : :-D :mrgreen:
  • 0

#2444 Gość_muhad

Gość_muhad.

Napisano

@Muhad

Pio- O.K. czytalem na jego temat naprawde duzo, full relacji, zdjęcia, swiadectwa, przypadek pewny 100%

Filip- dowiaduje się o nim od ciebie, bede sledzil jak sie cos bedzie o nim pokazywalo - mozesz podrzucic jakies linki.

Filip mieszkal w Waliszowie i jest najwiekszym w historii Polski jasnowidzem.Mozna powiedziec kompletnym.Juz niestety nie zyje ale podaje Ci linka:

http://www.gildia.pl.../kormak/filipek
  • 0

maks.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Proszę szybko zerknąć na stronę : link http://www.tvcomm.co...radio/live.html

albo została zhakowana albo alarm jest prawdziwy

[ Dodano: 2006-05-27, 22:11 ]
już nic nie ma jest tylko error

[ Dodano: 2006-05-27, 22:15 ]
czy ktos zdążył zobaczyć to co ja widziałem to znaczy alarm tekstowy zamiast wykresu?
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych