Skocz do zawartości

Zdjęcie

25 Maja 2006 - Dniem Przeznaczenia!?

• Zamknięty Temat jest zamknięty
2740 odpowiedzi w tym temacie

Dantom.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Dantom, smialo tłumacz, chetnie poczytam.  

To, ze jakas kometa/asteroida kiedys w nas przywali to tylko kwestia czasu. Mogę Ci to wręcz zagwarantować.

No właśnie, tyle, że nie o samo tylko walnięcie tu chodzi, bo rzeczywiście jako sama możliwość to statystycznie kiedyś na pewno się wydarzy. Rzecz w tym, że uderzenie meteorytu w okresie tzw. "odliczania" w czasach ostatecznych było sygnalizowane jako jeden ze znaków końca czasów. Nie jako koniec świata, ale jako element okresu oczyszczenia w którym niestety przeżyjemy również III wojnę światową. (kto przeżyje - to przeżyje). Ciąg wydarzeń i znaki czasu nie są przypadkowe, lecz potwierdzają się w tak wielu tekstach (m.inn. Biblii), że omyłkę trzeba raczej wykluczyć. Same wydarzenia w wyniku których zginie co najmniej 1/3 , a niektóre proroctwa podają nawet 2/3 ludzkości ma być tak bezprecedensowe w historii naszej cywilizacji, że nie przypadkiem są one od wieków głównym tematem przepowiedni a nawet objawień. Rozpoznanie tych znaków to już oczywiście osobna sprawa, ale jeżeli dobrze odczytaliśmy kod Biblii to hebrajski rok 5766 - odpowiednik 2006 r. może być właśnie tym okresem w którym to się wydarzy, a początkiem "odliczania" był atak na WTC. Analogia fanatyzmu islamskiego w walce z zachodnią cywilizacją u kresu czasów nasuwa się sama z tym co mówił Chrystus uczniom w Nowym Testamencie. Zresztą okres oczyszczenia świata wbrew temu co myślimy nie ma być "karą" lecz darem łaski Boga, który raz jeszcze wskaże ludzkości właściwą drogę rozwoju, przypominając jednocześnie, że nie człowiek jest panem świata. Proroctwa, przepowiednie i objawienia są dla ludzi, którzy nie tylko potrafią myśleć, ale i posiadają określony poziom rozwoju duchowego. W przeciwnym razie mamy niektóre takie wypowiedzi - choćby na tym forum - jakie mamy. Wizja E.J. posiada wszelkie cechy poważnego ostrzeżenia "na minutę przed godziną zero". Tyle tylko, że jak naprawdę długa może to być minuta wie tylko Ten, który rzeczywiście jest Panem.
  • 0

ccooll.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

NO I ZACZEŁO SIĘ.
Widziałem przelatujący meteor na wysokości co najmniej 2 km, lecący ze wschodu na zachód w kierunku Poznania, godz.22.45. Sprawiał warzenie bardzo dużego. Upadku nie widziałem, poleciał dalej.

Czarna kula, nad chmurami, ze świecącym ogonem. Widziałem w życiu nie jeden meteor, ale ten musiał być naprawdę durzy.
  • 0

Józek.
  • Tematów: 3
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Wystarczy wojna Indie - CHiny i już nie ma 2/3 ludności.
  • 0

Dantom.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

:smile:
oliver axel
ccooll
maks

Czytałem wasze ostatnie podsumowywujące posty i nie mogę się powstrzymać od uwagi :

To była prawdziwa przyjemność mieć was za współuczestników tego tematu na tym forum, a dla Eurycide moje uznanie za całokształt. :smile: :smile: :smile:
  • 0

ccooll.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Pytanie, czy ktoś jeszcze widział ten meteor ?

Poruszał się około 5x szybciej od samolotu odrzutowego i bezgłośnie.
Pomyłka ze samolotem wykluczona, mieszkam parę km od lotniska wojskowego w Powidzu także wiem co to samolot, to był meteor na 1000%.

Na pewno leciał nad chmurami to jest ok 2km, jeżeli wyżej, to musiał być naprawdę potężny, wydawało się że leci w poziomie, obserwowałem go jakieś 5-7s ,potem zniknął za horyzontem.
  • 0

Eury.

Researcher

• Tematów: 975
  • Artykułów: 108
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Oto moje kolejne tlumaczenie, ktore moze da wam odpowiedz, dlaczego tak bardzo zaangazowalem sie w ten temat... osobiscie...

Yitzchak Kaduri, rabin i kabalista, należący do elity kabalistów hebrajskich, zmarł w styczniu. 300.000 ludzi przyszło złożyć mu hołd i modlić się nad jego trumną. Yitzchak Kaduri zmarł w wieku 105 lat

Dołączona grafika

Postac ta uwazam za wazna z tego wzgledu, ze Yitzchak przepowiedzial na 2 tygodnie przed, tsunami z grudnia 2004 roku. (patrz http://www.israelnat...s.php3?id=74451 ). Powiedział on również "W 2006 roku, wszystko czego ludzie nie są pewni spełni się i wszystko to, czego są pewni może ich rozczarować. Jednak na samym końcu pokój zapanuje na świecie.". Uważam, że zdanie to ma duże znaczenie, być może nie chodzi tu o kometę ale o ważne wydarzenia, być może tragedię. Być może kometa jest tylko znakiem, tak jak dawniej, kiedy ta była symbolem nieszczęścia...

Przytoczę jeszcze parę przepowiedni dotyczących tego roku:

"To wydarzenie, będzie pierwszym takim. To będzie początek cierpienia(...)" - Virginia Boldea

"Wydarzenie związane z trzema asteroidami/kometami będzie miało miejsce przed trzęsieniem na środkowym wschodzie, które stworzy wielkie jezioro dzielące USA" - Ann Peterson

"To wydarzenie, trzech asteroidów/komet będzie zapowiedziane przez finalne ostrzeżenie które rozpocznie się równolegle z identycznymi snami, odbieranymi przez wielu" Bob Neumann, Stephen L. Bening, Megan M. Bening

"Północna Karolina, będzie zatopiona aż na zachód ku Morganton, 380 km wgłąb lądu aż po 350 metrów w górę" Bob neumann

"Ocean zaleje ląd, wszystko aż po Gwinnet County w Georgii, do wysokości 330 metrów i 360 km wgłąb lądu." Ruby Golden

"Floryda zostanie przykryta przez fale, wyższe niż dachy" Billie London

"Key West, na Florydzie zostanie zniszczone przez Tsunami" Dan Bohler

"Ludzkość zostanie zawiadomiona o 6p.m. Pierwsze ostrzeżenie nada CNN, następne popłynie prosto z Pentagonu. Obszar ewakuacyjny zostanie ogłoszony i rozciągnięty od Key West na Florydzie aż po Playmouth Rock, w Massechusetts." Bob Neumann

"Uderzenie trzech asteroidów będzie miało miejsce o 22:00" Bob neumann

"Dwa asteroidy wpadną do Atlantyku, trzeci spadnie w zatokę meksykańską." Ann Peterson, Gloria Lopez

"To wydarzenie zapoczątkuje stan wyjątkowy, wraz z rozmieszczeniem wojsk na obszarze całych Stanów Zjednoczonych" John Lallier

"To wydarzenie powiązane będzie z powrotem dużej brązowej asteroidy w systemie słonecznym" John Lallier

"Kilknastu proroków mówi, że wydarzenie jest już zaplanowane i wydarzy się na pewno. Nie zostanie anulowane w imię współczucia opuszczonych" Billie London

"Będą dwa ostrzeżenia. Ostrzeżenia proroków i alarmy tych samych powtarzających się snów na 20 godzin przed uderzeniem" Ann Peterson

"Ci, którzy czekają aby zobaczyć asteroide swoimi fizycznymi oczyma zginą jeśli żyją w strefach zagrożenia." Bob Neumann, John Lallier, Ann Peterson, Stephen L. Bening

Sny

"Miałem wizję tego roku, widziałem miliony zabitych przez tsunami. I tak jak ty (E.J) widze, że to dopiero początek destrukcji"

"Moje kontakty ewoluowały, pochodząc z innych wymiarów, mówią wprost.. będą miały miejsce niewyobrażalne transformacje na naszej planecie" (B.M, Niemcy)

"Nazywam się F.C z Malezji. W tym liście, mam nadzieję podzielić się z Tobą świadomym snem, jaki miałam w pierwszym tygodniu stycznia tego roku, to było rano, bardzo wcześnie.. (i tu opis uderzenia i komety)

"Stałem z kolegami na plaży i nagle zobaczyłem dwa asteroidy przecinające chmury i spadające prosto na ziemię z niewyobrażalną siłą. Asteroidy były niewyobrażalne, w efekcie szoku straciłem obraz i wizja rozpłynęła się."

2 list..

"Jestem wstrząśnięty tym doświadczeniem. Odkryłem dlaczego moi koledzy byli ze mną w tym śnie. Zanim przeczytałem twój artykuł, tego dnia nie mogłem uwierzyć swoim oczom. W całym moim życiu to był pierwszy raz kiedy miałem świadomy sen." F.C, Malezja

"Ostatnie kilka lat, miałem więcej nawracających snów niż zwykle. Ostatnio powtarza się ciągle taki sen: jestem na zewnątrz, patrzę w niebo i widzę fragment meteorytu spadający na Ziemię. Wygląda na duży, bardzo gorący. Widzę w nim jakieś wyżłobienia, wzory... Widzę horror, kiedy spada prosto za horyzont. Sen się kończy. Nie wiem czy mój sen ma coś wspólnego z Twoimi wizjami, ale w taki sam sposób jest ostrzeżeniem, czegoś co musi nastąpić w krótkim czasie"

"Uważam, że coś się wydarzy. Od 1989 roku mam sen, kiedy siedzę na dachu mojego domu. Jestem spokojny i wyciszony. Widzę niesamowitą ścianę wody sunącą prosto w moim kierunku i uderzającą. Chcę utrzymać się na niej ale nie udaje mi sie. To co wydaje się dziwne to fakt, że woda przychodzi ze wschodu a nie jak mógłbym oczekiwać z południa gdzie znajduje się zatoka... jakkolwiek Atlantyk jest na wschodzie" (M. Południowa Alabama, USA).

"Lata temu miałem żywy sen. Mój były chłopak przybiegł po mnie i zapytał "czy będę z nim uciekała", odchodził od zmysłów. Aktualnie pracuje on w NASA"

"Pamiętam sen, jaki miałem około 2 lat temu. Ogólnie miałem dużo snów gdzie widziałem Ziemię przez małe okno. Widziałem na wschodzie coś co wyglądało jak uderzenie meteorytu, eksplozję. Nie mogłem dostrzec dokładnie gdzie zdarzenie miało miejsce. Mieszkam na środkowym zachodzie" E.M (Minnesota, USA).

"Miałem wizję, wielkich fal i tsunami w mojej głowie ale nigdy o tym nie rozmawiałem choć chciałem podzielić się tym doświadczeniem. Myślę, że zdarzenia rozpęta rój meteorytów" R.F (USA)

"Jestem członkiem zgromadzenia 'Pentacosta' i tej soboty, moja siostra przepowiedziała, że destruktywan fala nadciągnie nad Guadelupe, bez ostrzeżenia i bez konkretnej daty." C. (Francja)

To tylko parę tłumaczeń ze strony E.Juliena, podobnych snów wizji jest setki, nawet wśród ludzi w Polsce.

Pozdrawiam
  • 0

Tanatofobia.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

I chociażby własnie dla tych argumentów które przytoczył Eurycide, nie można od razu wyśmiewać wszystkich teori dotyczących ów komety czy asteroidy. A pozatym E. Jullien wspominał coś o 48h przestrzeni, więc jakby nie patrzeć pozostało coś około 40h. Tak więc nie cieszcie się zbyt prędko... Oby moja hipoteza się nie potwierdziła, własnie oby...
  • 0

Eury.

Researcher

• Tematów: 975
  • Artykułów: 108
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

27 maj 2006
by Eric Julien

Wielu ludzie niewątpliwie sądzi, że zapowiedziane wydarzenia przeminęły i mogą wyregulować swoje spojrzenia na świat i wrócić do normalnego życia. Ja mam problem aby tak postąpić, kiedy myślę o wszystkich tych snach i innych znakach, których doświadczyłem a które odnoszą się do tego wydarzenia - suma zdarzeń wobec której trudno przejść obojętnie. Jaki zatem mógłby być cel tych wszystkich ostrzeżeń? Wiem, że data zdarzenia nie może rozciągać się w nieskończoność. Oczekuję, że niedziela to ostatni możliwy dzień...

więcej po angielsku: http://www.savelivesinmay.com/
  • 0

orak.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

sorry, ze sie wtrące, ale jakim cudem zostało Ci 40 h?
Jesli rozpiętość (bład) wynosi 48h (czyli dwie doby), to uderzenie
mogło nastapić w okresie od 24 do 26 maja...

Na siłe nie przedłużajmy czasu - błąd czasu nie ma odniesienie, czy w
przód czy w tył

Co do meteoru: jakiej byl w przyblizeniu jasnosci? (porownując do np. księzyca w pelni,
jowisza, itp)
  • 0

GRipeN.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Było to już na forum??

Interesujące same w sobie;]
  • 0

monter.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

NO I ZACZEŁO SIĘ.
Widziałem przelatujący meteor na wysokości co najmniej 2 km, lecący ze wschodu na zachód w kierunku Poznania, godz.22.45. Sprawiał warzenie bardzo dużego. Upadku nie widziałem, poleciał dalej.

Czarna kula, nad chmurami, ze świecącym ogonem. Widziałem w życiu nie jeden meteor, ale ten musiał być naprawdę durzy.

Nic sie nie zaczelo, widziales najzwyklejszy w swiecie meteor. Nie spalil sie, jak piszesz na wysokosci 2km, a w gornych warstwach atmosfery czyli ok 90km.
Jak byl jasny? Jak Ksiezyc w pelni, jak Wenus, czy jak jakas gwiazda ktora potrafisz zidentyfikowac.
Ze wschodu na zachod to niezbyt precyzyjnie, przez jakie gwiazdozbiory przlecial? Skad wylecial?

Czarna kula? Jesli widziales nie jeden meteor w zyciu, to doskonale wiesz, ze nie da sie tak powiedziec - czara kula ze swiecacym ogonem...

Zapraszam na www.pkim.org skad mozesz miedzy innymi wyslac raport do analizy dla ludzi, ktorym to jest chleb powszedni.

Jesli byl wystarczajaco jasny to zlapala go pewnie stacja bolidowa w Poznaniu - wszystko jak widzisz jest do sprawdzenia.
  • 0

Tanatofobia.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

According to informed sources, contacts in the American intelligence services confirm the existence of a time window of 48 hours, centered on May 26th at midnight GMT, for the impact a comet fragment south of the Azores. Czyli od dziś północ do jutra 5rano.
  • 0

woytas.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

27 maj 2006
by Eric Julien

Oczekuję, że niedziela to ostatni możliwy dzień...

Ten gosc chyba modli sie o to wydazenie a napewno pragnie tego z calego serca.
:argue2:
Mam wrazenie iz wielu forumowiczow rowniez
Nie wierze w jego dobre intencje :stop: - uwazam
wrecz odwrotnie
  • 0

ccooll.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Czarna kula z lekką świecącą otoczką mała przerwa i świecący lisi ogon, jasności księżyca. Mieszkam między Koninem a Poznaniem w lini prostej . przeleciał prawie pionowo nade mną ok 10 stopni na północ, nie tracąc zauważalnie masy. Wysokość trudno ocenić, jednak jeżeli to było 2 km to był wielkości "Herkulesa" samolotu transportowego.

Ale jeżeli zasuwał 20 km/s to musiał być dużo wyżej, a co za tym idzie i dużo większy.

TO NIE JEST PROWOKACJA !!!!!!!!!
  • 0

Indoctrine.
  • Tematów: 7
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

EJ przypomina mi niejakiego OBVESa z pl.soc.religia. Od dawna zapowiada tamten, że nastąpi koniec świata. Popiera to karkołomnymi matematycznymi wywodami, wyrwanymi z kontekstu cytatami z Biblii itp. No i oczywiście co jakiś czas okazuje się, że jego koniec świata nie wyszedł. Wtedy poprawia obliczenia, doznaje nowych olśnień i przesuwa datę o kilka miesięcy.
U EJ widzę teraz podobne symptomy.

Aha, na jego stronę dostałem baba na IP, mimo, że wchodziłem tam 3 razy w ciągu kilku dni zaledwie. Pewnie zbanował całe partie numerów..
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych