Oto moje kolejne tlumaczenie, ktore moze da wam odpowiedz, dlaczego tak bardzo zaangazowalem sie w ten temat... osobiscie...Yitzchak Kaduri, rabin i kabalista, należący do elity kabalistów hebrajskich, zmarł w styczniu. 300.000 ludzi przyszło złożyć mu hołd i modlić się nad jego trumną. Yitzchak Kaduri zmarł w wieku 105 lat
Postac ta uwazam za wazna z tego wzgledu, ze Yitzchak przepowiedzial na 2 tygodnie przed, tsunami z grudnia 2004 roku. (patrz
http://www.israelnat...s.php3?id=74451 ). Powiedział on również "W 2006 roku, wszystko czego ludzie nie są pewni spełni się i wszystko to, czego są pewni może ich rozczarować. Jednak na samym końcu pokój zapanuje na świecie.". Uważam, że zdanie to ma duże znaczenie, być może nie chodzi tu o kometę ale o ważne wydarzenia, być może tragedię. Być może kometa jest tylko znakiem, tak jak dawniej, kiedy ta była symbolem nieszczęścia...
Przytoczę jeszcze parę przepowiedni dotyczących tego roku:"To wydarzenie, będzie pierwszym takim. To będzie początek cierpienia(...)" - Virginia Boldea
"Wydarzenie związane z trzema asteroidami/kometami będzie miało miejsce przed trzęsieniem na środkowym wschodzie, które stworzy wielkie jezioro dzielące USA" - Ann Peterson
"To wydarzenie, trzech asteroidów/komet będzie zapowiedziane przez finalne ostrzeżenie które rozpocznie się równolegle z identycznymi snami, odbieranymi przez wielu" Bob Neumann, Stephen L. Bening, Megan M. Bening
"Północna Karolina, będzie zatopiona aż na zachód ku Morganton, 380 km wgłąb lądu aż po 350 metrów w górę" Bob neumann
"Ocean zaleje ląd, wszystko aż po Gwinnet County w Georgii, do wysokości 330 metrów i 360 km wgłąb lądu." Ruby Golden
"Floryda zostanie przykryta przez fale, wyższe niż dachy" Billie London
"Key West, na Florydzie zostanie zniszczone przez Tsunami" Dan Bohler
"Ludzkość zostanie zawiadomiona o 6p.m. Pierwsze ostrzeżenie nada CNN, następne popłynie prosto z Pentagonu. Obszar ewakuacyjny zostanie ogłoszony i rozciągnięty od Key West na Florydzie aż po Playmouth Rock, w Massechusetts." Bob Neumann
"Uderzenie trzech asteroidów będzie miało miejsce o 22:00" Bob neumann
"Dwa asteroidy wpadną do Atlantyku, trzeci spadnie w zatokę meksykańską." Ann Peterson, Gloria Lopez
"To wydarzenie zapoczątkuje stan wyjątkowy, wraz z rozmieszczeniem wojsk na obszarze całych Stanów Zjednoczonych" John Lallier
"To wydarzenie powiązane będzie z powrotem dużej brązowej asteroidy w systemie słonecznym" John Lallier
"Kilknastu proroków mówi, że wydarzenie jest już zaplanowane i wydarzy się na pewno. Nie zostanie anulowane w imię współczucia opuszczonych" Billie London
"Będą dwa ostrzeżenia. Ostrzeżenia proroków i alarmy tych samych powtarzających się snów na 20 godzin przed uderzeniem" Ann Peterson
"Ci, którzy czekają aby zobaczyć asteroide swoimi fizycznymi oczyma zginą jeśli żyją w strefach zagrożenia." Bob Neumann, John Lallier, Ann Peterson, Stephen L. BeningSny"Miałem wizję tego roku, widziałem miliony zabitych przez tsunami. I tak jak ty (E.J) widze, że to dopiero początek destrukcji"
"Moje kontakty ewoluowały, pochodząc z innych wymiarów, mówią wprost.. będą miały miejsce niewyobrażalne transformacje na naszej planecie" (B.M, Niemcy)"Nazywam się F.C z Malezji. W tym liście, mam nadzieję podzielić się z Tobą świadomym snem, jaki miałam w pierwszym tygodniu stycznia tego roku, to było rano, bardzo wcześnie.. (i tu opis uderzenia i komety)
"Stałem z kolegami na plaży i nagle zobaczyłem dwa asteroidy przecinające chmury i spadające prosto na ziemię z niewyobrażalną siłą. Asteroidy były niewyobrażalne, w efekcie szoku straciłem obraz i wizja rozpłynęła się."
2 list..
"Jestem wstrząśnięty tym doświadczeniem. Odkryłem dlaczego moi koledzy byli ze mną w tym śnie. Zanim przeczytałem twój artykuł, tego dnia nie mogłem uwierzyć swoim oczom. W całym moim życiu to był pierwszy raz kiedy miałem świadomy sen." F.C, Malezja
"Ostatnie kilka lat, miałem więcej nawracających snów niż zwykle. Ostatnio powtarza się ciągle taki sen: jestem na zewnątrz, patrzę w niebo i widzę fragment meteorytu spadający na Ziemię. Wygląda na duży, bardzo gorący. Widzę w nim jakieś wyżłobienia, wzory... Widzę horror, kiedy spada prosto za horyzont. Sen się kończy. Nie wiem czy mój sen ma coś wspólnego z Twoimi wizjami, ale w taki sam sposób jest ostrzeżeniem, czegoś co musi nastąpić w krótkim czasie"
"Uważam, że coś się wydarzy. Od 1989 roku mam sen, kiedy siedzę na dachu mojego domu. Jestem spokojny i wyciszony. Widzę niesamowitą ścianę wody sunącą prosto w moim kierunku i uderzającą. Chcę utrzymać się na niej ale nie udaje mi sie. To co wydaje się dziwne to fakt, że woda przychodzi ze wschodu a nie jak mógłbym oczekiwać z południa gdzie znajduje się zatoka... jakkolwiek Atlantyk jest na wschodzie" (M. Południowa Alabama, USA).
"Lata temu miałem żywy sen. Mój były chłopak przybiegł po mnie i zapytał "czy będę z nim uciekała", odchodził od zmysłów. Aktualnie pracuje on w NASA"
"Pamiętam sen, jaki miałem około 2 lat temu. Ogólnie miałem dużo snów gdzie widziałem Ziemię przez małe okno. Widziałem na wschodzie coś co wyglądało jak uderzenie meteorytu, eksplozję. Nie mogłem dostrzec dokładnie gdzie zdarzenie miało miejsce. Mieszkam na środkowym zachodzie" E.M (Minnesota, USA).
"Miałem wizję, wielkich fal i tsunami w mojej głowie ale nigdy o tym nie rozmawiałem choć chciałem podzielić się tym doświadczeniem. Myślę, że zdarzenia rozpęta rój meteorytów" R.F (USA)
"Jestem członkiem zgromadzenia 'Pentacosta' i tej soboty, moja siostra przepowiedziała, że destruktywan fala nadciągnie nad Guadelupe, bez ostrzeżenia i bez konkretnej daty." C. (Francja)
To tylko parę tłumaczeń ze strony E.Juliena, podobnych snów wizji jest setki, nawet wśród ludzi w Polsce.
Pozdrawiam