Skocz do zawartości

Zdjęcie

25 Maja 2006 - Dniem Przeznaczenia!?

• Zamknięty Temat jest zamknięty
2740 odpowiedzi w tym temacie

Jarr.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Z tego co pamietam EJ od poczatku mowił o aktywacji podwodnych wulkanów przez to uderzenie ... moze wiec wlasnie jakis mniejszy kawałek spadł w okolicy Indonezji (prawdopodobieństwo zbieżności czasowej przepowiedni dla trzęsienia ziemi, w którym ginie 3500 osób też jest dość małe (cytat za CNN "na szczęście nie doszło do tsunami")) ... a "przepowiednia" może jeszcze się spełnić ... właśnie wtedy gdy nikt już do niej nie przywiązuje uwagi ... (do końca maja?) ...
  • 0

Sadhu.
  • Tematów: 2
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

Pozwólcie, że równiez powiem coś gwoli podsumowania...
Wiele lat temu w jednym z czasopism zetknąłem sie z lapidarną wzmianką o dużym zbiorniku wodnym umiejscowionym pod Antarktydą. Po długim czasie(kiedy zdązyłem zapomnieć) temat powrócił jako artykuł na Onecie zatytułowany "Koniec świata 30-cm dziurką". Gwoli wyjaśnienia powiem, że dotyczył on mozliwości powstania gigantycznej fali tsunami na skutek rozerwania 4 kilometrowej powłoki Antarktydy przez olbrzymie cieśnienie panujące w Wostoku (http://www.oceanariu...g.pl/vostok.htm). Nie będę wnikał w szczegóły-zainteresowani sami je znajda albo napiszą do mnie PW, żeby nie zaśmiecać forum-faktem jest, że tenże domniemywany koniec świata miał nastąpić w .....2006 roku-bo to właśnie w lecie TEGO roku Rosjanie dowiercą sie do Wostoku. Przyznam, że wtedy ogarnął mnie niepokój. Spotęgował sie on parę miesięcy później, kiedy moja serdeczna przyjaciółka psycholog(bardzo poważna i wiarygodna osoba) pojechała do Indii na obóz zaawansowanej jogi..po powrocie powiedziała mi lekko zaintrygowana, że w aśramie, gdzie mieszkała poznała kilku bardzo zaawansowanych adeptów jogi mieszkających w Himalajach(to było w 2003). Wszyscy mówili, że wyczuwają "wibracje swiata" mówiące im, że 2006 rok będzie bardzo trudnym i przełomowym rokiem dla ziemi lecz nie mówili, dlaczego. ja od razu połączyłem to z Wostokiem(Rosjanie nadal wiercą-do lata tego roku). I nagle parę tyg. temu zetknąłem sie z przepowiednią i wyjaśnieniami EJ. Nie będę ukrywał, że wszystko nagle zaczęło się zazębiać-dlatego z zapartym tchem śledziłem tu rozwój wypadków.
Teraz z perspektywy czasu, który już za nami mogę powiedzieć jedno-uczestnictwo w tym forum przyniosło mi wielką ulgę i podwójną radość-po pierwsze przepowiednia NIE SPRAWDZIŁA się a po drugie zobaczyłem, ile osób było duchowo zaangażowanych w tę sprawę-bo daje mi to pewność, że w chwilach przemian świata dostanę od wielu osób wsparcie. I teraz doleję oliwy do ognia pewnie-ale zwrócę uwagę na bardzo specyficzną dla mnie ewentualność: otóz każdy ze mną się zgodzi, że udowodnionym jest oddziaływanie fal mózgowych na rzeczywistość(polecam film "What the BLEEP do we know??!!"). Potwierdzono to w wielu eksperymentach stricte naukowych. Nie jest więc wykluczone(ABSOLUTNIE nie twierdzę, że tak sie stało, ale że to możliwe) że mentalna siła setek tysięcy osób zaangażowanych całym sercem w tę sprawe jakimś cudem wywarła konkretny wpływ na mechanizm wydarzeń. Wiem, że to brzmi dość nieprawdopodobnie-ale...pewne przesłanki, dotyczące Projektu Cheops zakładają, iż artefakty i wiedza ukryte w Wielkim Labiryncie i mające nam pomóc uchronić się przed katastrofalnymi skutkami nadchodzącego przebiegunowania będą oparte właśnie na...SILE MENTALNEJ ZJEDNOCZONEJ LUDZKOSCI!!!
...teraz spokojnie wejdę na stos rozpalony przez płomień ignorancji i prześmiewstwa jeśli taki mi tu zostanie zgotowany.
W każdym bądź razie dziękuję za to, że znalazłem sie na tym forum i mam nadzieję być długo jego uczestnikiem
Pozdrawiam
  • 0

AndiDVB.
  • Tematów: 5
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Witam
jestem tu nowy na forum i chialbym sie przywitac

co do tych snow z meteorem to osttatni jakies 1,5 moze 2 miechy temu mojej zonie snilo sie ze byla u babci na wsi i nagle na niebie zobaczyla wielki meteoryt lecacy na Ziemie.

dodam ze moja zona w przeciwienstwie do mnie to olewa wszelkie tematy UFO czy przepowiedni i innych tematow z tym zwiazanych , co ciekawe w tym snie byla tylko ona z naszym synkiem (ma 9 miesiecy ) a mnie wlasnie nie bylo przy niej ???

a akurat teraz wlasnie zaworze ja do Polski ( mieszkamy za granica ) ,a ja bede wracal 5.06.06 do domu z powrotem i moze wlasnie pojedzie to babci pokazac malego a to pewnie bedzie okolo 6.06 .

Nie chce tu wysowac zadych pochopnych wnioskow bo w koncu w Polsce to ma nie walnac to nie my czym sie przejmowac chyba .

tak chcialem nawizac do tych snow z meteorem.
  • 0

Legalize.
  • Tematów: 123
Reputacja

Napisano

Świetne podsumowanie Sadhu, też kiedyś czytałem o tej akcji Rusków...
Pozwole sobie przytoczyć słowa PTR o których wiele osób chyba już zapomniało albo wydają się niewiarygodne. Myśle, że są ważne i nawiązują do tych "przesłanek".

"odebralem informacje ze kometa nie uderzy w ziemie.
Wystarczylo troche polezec, wyciszyc umysl i efekty sie pojawily.

Moge Wam przekazac ze jest wiele duchowych istot, ktore bardzo aktywnie walcza z tymi odlamkami komety i staraja sie nie dopuscic zeby nam sie cokolwiek stalo.

Pozatym gdy wszedlem w trans zaciekawilo mnie ze nie chcieli mi na poczatku udzielic odpowiedzi. Dostawalem tylko informacje : Sam wiesz jaka jest sytuacja i co ludzie robia na ziemi.
Pozniej pokazalem im wszystkie pozytywne rzeczy, ktore ludzie robia dla ziemi, dla innych, oraz to co ja swoim zyciem robie dla innych (to bylo chyba kluczem) bo dostalem natychmiast informacje ze wlasnie dzieki takim ludziom, ktorzy zyja niejako "dla innych" jest wiele duchowych istot, ktore staraja sie zapobiec uderzeniom komety.

Sa to oczywiscie moje prywatne wizje."
  • 0

MatoIto.
  • Tematów: 4
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Warto było sledzic ten temat na Forum ,przeczytac opinie wielu ludzi, podzielic sie własnymi
Ten temat zmienił patrzenie na życie wielu ludzi, dzieki niemu stalismy sie lepsi, zaczlismy patrzec na zycie z innej perspektywy.Perspektywy człowieka który stoi przed obliczem globalnego nieszczescia które moze sie wydażyc w kazdej chwili, naszego krótkiego ziemskiego zycia. Nieważne co nas spotka za tragedia wazne zeby byc na nią duchowo przygotowanym . EJ chciał zebyśmy wiedzieli o tym, co moze a nie musi sie wydazyc. Chciał nas przygotowac, zmienic na lepszych ludzi. Ci którzy tego nie zrozumieli beda sie z niego nasmiewac i wytykac go palcami. Bedą zyc jak dawniej i czynic jak dawniej.

JA MYSLE ZE PSZYNAJMNIEJ GARSTKA LUDZI BEDZIE LEPSZA PO TYM WSZYSTKIM

Ps; dla całej ekipy "zeby swiat był lepszy musimy zaczać od siebie".
  • 0

Davidd83.
  • Tematów: 3
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

ok Eric niech Ci będzie do niedzieli czekamy na tsunami heh ale mi k.... do wtorku już nieprzekładaj !!!!! heh
  • 0

elo17.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Gartsa ludzi tak ale nie EJ który okazał się kłamcą z wybujałą wyobraźnią i nic go nie usprawiedliwa , coś w stylu " A może EJ chciał nam pokazać jak cenne jest życie?" albo inne takie pierdoły..
  • 0

#2468 Gość_muhad

Gość_muhad.

Napisano

Gartsa ludzi tak ale nie EJ który okazał się kłamcą z wybujałą wyobraźnią i nic go nie usprawiedliwa , coś w stylu " A może EJ chciał nam pokazać jak cenne jest życie?" albo inne takie pierdoły..

Nigdy nie zakadaj czegos z gory jesli nie masz pewnosci. Tak naprawde nie mamy pojecia co Ericowi dzialo sie w jego umysle i jakie mial wizje. Moze jest tak ze te wizje mialybyc tylko zapowiedzia tego co ma nastapic.Moze Ci ruscy napsoca, moze wulkany...widzial komete i fale,nie znaczy ze ta fala musi pochodzic od komety, lecz moze byc tylko znakiem ze to bedzie w tym czasie, w tym okresie....

Tak jak niektorzy kurczowo trzymaja sie dat. to bezsensu, nie data jest najwazniesza ale samo przeslanie.To ma na celu wywrzec na ludziach pewne zmiany(jak niektorzy powyzej pisali). To ma ludzi jednoczyc.

Co do projektu Cheops.Owszem popieram slowa kolegi ktory mowil o mentalnej mozliwosci zapobiegawczej. Ludzie gdy zaczna sie zmieniac, zapelnia sie milosci, otwartoscia i wiara moga spowodowac odwrocenie zlych zdarzen i zapobiec im.
Jednym z przeslan Projektu jest to ze czlowiek wysylajacy myslami energie milosci w Kosmos moze przenosic gory.To jest istota sprawy.
  • 0

hejah.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

a czy to trzęsienie ziemi może mieć jakieś powiązanie z odłamkami komety??
:hmm: http://www.rzeczposp...5698.html?rss=1

[ Dodano: 2006-05-28, 11:04 ]
jest już 4000 ofiar :-(
  • 0

QLIG.
  • Tematów: 5
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Myślę,że może sam EJ żle odczytał swe wizje.Bo nie wydaje mi się,żeby coś lub ktoś do niego poweidziało "ej,słuchaj 25 V spadnie meteoryt do oceanu,spadajcie z tamtąd i to szybko" Jeżeli miał jakieś wizje,mogły być jakoś inaczej przekazane,trzeba je było odpowiednio zinterpretować.To tak jak z Nostradamusem.Mamy pełno jego wizji,ale udaje się je dopasować do zdarzeń dopiero po fakcie...Może tak samo jest z EJ?
  • 0

elo17.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

muhad może ja też będe miał wizje i zinterpretujesz ją na sto sposób potem powiesz że nie możemy dokładnie wiedzieć o co mi chodzi, czy EJ jest dla Ciebie jakimś autorytetem? Po drugie mówisz że fala nie musi pochodzić od komety, tak bo ma pochodzić od wulkanów, równie dobrze może mu chodzić o fale w jego basenie na plaży, skąd wiem o co mu mogło chodzić :/
Skoro data nie jest ważna to po co była mowa o 25 maja? Skoro data nie jest ważna a przesłanie to po co ten zegar co odemirza czas do 2012 ?

[ Dodano: 2006-05-28, 11:07 ]
Nie ma związku, mialobyć tsunami spowodowane przez podwodne trzęsienie Ziemi a nie samo trzęsienie Ziemi na drugim końcu świata niż przepowiedziane :|
  • 0

#2472 Gość_muhad

Gość_muhad.

Napisano

muhad może ja też będe miał wizje i zinterpretujesz ją na sto sposób potem powiesz że nie możemy dokładnie wiedzieć o co mi chodzi, czy EJ jest dla Ciebie jakimś autorytetem? Po drugie mówisz że fala nie musi pochodzić od komety, tak bo ma pochodzić od wulkanów, równie dobrze może mu chodzić o fale w jego basenie na plaży, skąd wiem o co mu mogło chodzić :/  
Skoro data nie jest ważna to po co była mowa o 25 maja? Skoro data nie jest ważna a przesłanie to po co ten zegar co odemirza czas do 2012 ?  

[ Dodano: 2006-05-28, 11:07 ]
Nie ma związku, mialobyć  tsunami spowodowane przez podwodne trzęsienie Ziemi a nie samo trzęsienie Ziemi na drugim końcu świata niż przepowiedziane :|

jak zinterpretujesz wizje w ktorej jest kometa fala itp.? nie ma 100mozliwosci jest tylko kilka...EJ widocznie wybral ta zla(zakladajac ze mial jakiekolwiek wizje) i wyszly niesnaski.

jesli chodzi o date 2012..to omylkowy czas moze byc o dwa lata pozniej.tak jest napisane w samym zrodle o 2012...nigdy nie da sie dokladnie przewidziec dokladnej daty co do dnia bo ogrom wszechswiata jest zbyt wielki i zbyt trudne sa do przewidzenia jego wszystkie mechanizmy i prawa.

Jest duzo znakow na niebie ktore o tym swiadcza.W konferecji z meksyku Maussana masz na to dowod w postaci 200 Obiektow pozaziemskiego pochodzenia, ktore tworza formacje...O tym tez mowil Samuel w Projekcie, ze takie manifestacje beda sie nasilac.Dlaczego mam nie wierzyc? Ja wierze...nie bede sie zapieral na sile skoro jest tak jak jest...sa tez inne znaki ktore o tym swiadcza..ale to nie temat na to.
  • 0

Chessman.
  • Tematów: 11
Reputacja

Napisano

Kolejne trzęsienie Ziemi http://wiadomosci.ga...1.html?skad=rss
  • 0

ktosiuf.
  • Tematów: 13
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

No i nic dziwnego- NAJBARDZIEJ AKTYWNY SEJSMICZNIE REJON ŚWIATA....Sto lat temu nawet byśmy sie nie dowiedzieli o tym że było tam trzęsienie....
  • 0

Attis.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ccoll , to coś było piękne, w życiu nie widziałem podobnego meteorytu, lecącego tak nisko , tak jasnego , no i co dziwne : w poziomie.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych