Skocz do zawartości

Zdjęcie

25 Maja 2006 - Dniem Przeznaczenia!?

• Zamknięty Temat jest zamknięty
2740 replies to this topic

ktosiuf.
  • Tematów: 13
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Wiecie co skwituje to krótko (mowa o EJ)

"Strzeżcie się posiadaczy (okazicieli) FAŁSZYWYCH (obłudnych) prezentów i ich ZŁAMANYCH OBIETNIC. Dużo BÓLU (cierpienia, męk), ale wciąż czas. WIERZCIe.. Tam gdzieś jest DOBRO (cnota, szczęście). My przeciwstawiamy się OSZUSTWOM (ułudzie). Przewód (przekaz) KOŃCOWY."
  • 0

elo17.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Nascar pierwsze jakie znalazlem linki o prędkości tusnami do 800km/h i to może nie jest prędkość odrzutowca? Koleś wyżej nawet nie ma żadnego pojęcia o fali
http://eduseek.inter...tykul/ida/4269/
http://www.karate-do....pl/karate1.php
http://www.twojamatu...ania.php?do=598
  • 0

GRipeN.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ale napisałeś 100 km/h.

Zresztą o co te przepychanki??
  • 0

elo17.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

nie ważne co napisałem patrz wyżej chociażby jak nie to poszukaj na googlach, facet się nie zna i wprowadza innych w błąd , "fala tsunami to nie odrzutowiec" a jest dokładnie odwrotnie :/
  • 0

GRipeN.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

No ale Ty pisząc 100 km/h też wprowadzasz innych w błąd. Tylko jak już pisałem wcześniej po co ta cała przepychanka?
  • 0

Lightworker.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

nie ważne co napisałem patrz wyżej chociażby jak nie to poszukaj na googlach, facet się nie zna i wprowadza innych w błąd , "fala tsunami to nie odrzutowiec" a jest dokładnie odwrotnie :/

Przykro mi słuchać takich ludzi - faktycznie pomyliłem się (chociaz nie do konca ale o tym później) jednak Tobie zależy tylko żeby komuś dokopać. Nie jestem wszechwiedzący też się myle ale chyba dyskutuje rzeczowo i staram się być kulturalny

Co do fali - to jej prędkość zależy od głębokości oceanu, a więc Twoja wypowiedź jest również niescisła, nie powiedziałeś nic mądrego tylko wdeptałeś mnie w ziemię.

A wystarczyło powiedzieć "Sorki Lightworker mylisz się- tsunami moga pedzic nawet 700 na godzine wlasnie tak jak odrzutoweic".

Milego dnia i wiecej chumoru na codzien
  • 0

MatoIto.
  • Tematów: 4
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

piszecie o falach a czy cos nadchodzi, bo juz nic nie kapuje :-/
  • 0

#2528 Gość_diegonet

Gość_diegonet.

Napisano

piszecie o falach a czy cos nadchodzi, bo juz nic nie kapuje  :-/

no apropos...bo nikt nie podaje nic swierzego, prosimy o jakies info...CO SIE DZIEJE!!?? :shock:
  • 0

elo17.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Nie jak narazie nic nie nadchodzi zadna fala... Lightworker i ja przeprosze bo faktycznie Cie zmieszałem troche z błotem ale denerwują mnie odpowiedz tutaj niektórzy użytkowników od których bije niewiedza i mówią o tym o czym nic nie wiedzą... albo piszą może przez "rz" ...
  • 0

Lightworker.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

NIema sprawy mnie poprostu denerwuje czepianie sie na siłę. NIe mam zamiaru popisywać się swoją niewiedzą (Wiem ze nic nie wiem) - jestem głównie programistą i zajmuje sie hobbystycznie ezoteryką tak że tu się czuje mocny - inne dziedziny to zbitek domysłów i zbierania strzępków wiedzy i czasami się myle jak każdy.

Pozdrawiam i miłej dyskusji
  • 0

maks.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

elo a co nie może być, być może - morze
  • 0

----.
  • Tematów: 75
  • Artykułów: 2
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

fala z godziny 12 GMT

http://www.cyberspac...com/wave02x.gif - 263

fala z godziny 18 GMT

http://www.cyberspac...com/wave03x.gif - nie ma nic , nawet 0 (czyzby ktos zdjal informacje?)
  • 0

#2533 Gość_diegonet

Gość_diegonet.

Napisano

kiedy w tailandii nadchodzilo tsunami to podobno zwierzeta uciekaly w glab ladu... Czy sa jakies wiesci co tam sie dzieje. To zawsze jakis znak, zwierzęta podobno najlepiej wyczowaja niebezpieczenstwo, a szczegolnie jesli chodzi o zagrozenie jakim jest tsunami
  • 0

Eury.

Researcher

• Tematów: 975
  • Artykułów: 108
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Oto zapis z prywatnej sesji z Samuelem, anonimowy forumowicz tego forum, 28 maj, 1 pytanie o kometę SW-3

"Przecież, Michał, naukowcy nie powiedzą jawnie co spowodowało trzęsienie ziemi w Indonezji. Czyż nie oglądasz telewizji? Nie oglądasz komunikatów? Ileż to już było ofiar? Przesunięcie płyt tektonicznych nastąpiło i jeśli nie będzie naszej ingerencji, to tamte rejony Azji nawiedzi tsunami. Nauka, Michał, nie będzie podawała takich informacji. Naukowcy ze szczebla najwyższego nie chcą paniki wśród ludzi. A ponadto to tym instytucjom naukowym najwyższym, wcale nie zależy na informowaniu, a jeszcze bardziej na ratowaniu. Włącz sobie telewizor i posłuchaj wiadomości. Popatrz, popatrz co spowodowało to trzęsienie ziemi. Czyżbyś tego nie widział? To się stało teraz, 26maja.To właśnie ten meteoryt, który spadł do oceanu. Słucham."

wszelkie imiona zostały zmienione, tekst został opublikowany na prośbę "Michała"
  • 0

#2535 Gość_muhad

Gość_muhad.

Napisano

Kurde, co za różnica koleś nawet nic nie przeczytał i fali farmazony,  100km/h to dola granica jak napisał wyżej fale mogą dochodzić do 700km/h :|

Troche wiecej kultury - KOLES ;-)

Wiecie co skwituje to krótko (mowa o EJ)

"Strzeżcie się posiadaczy (okazicieli) FAŁSZYWYCH (obłudnych) prezentów i ich ZŁAMANYCH OBIETNIC. Dużo BÓLU (cierpienia, męk), ale wciąż czas. WIERZCIe.. Tam gdzieś jest DOBRO (cnota, szczęście). My przeciwstawiamy się OSZUSTWOM (ułudzie). Przewód (przekaz) KOŃCOWY."

kolejna bardzo inteligenta wypowiedz :lol :

wiecie co moze mniej ironii?

moze wiecej zastanowienia sie nad tym co sie pisze?
nawet gdy troche ucichla sprawa to wy nadal wiercicie dziury w plecach...juz nie mowie o EJ ale o forumowiczach.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych