Skocz do zawartości

Zdjęcie

25 Maja 2006 - Dniem Przeznaczenia!?

• Zamknięty Temat jest zamknięty
2740 odpowiedzi w tym temacie

slash.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

no ta jestem chrzescijaninem. Ale jak wyczuc ich obecnosc obok ?
  • 0

Legalize.
  • Tematów: 123
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

no ta jestem chrzescijaninem. Ale jak wyczuc ich obecnosc obok ?

Jeszcze pare postów wcześniej naśmiewałeś się a teraz widze zaciekawienie :) Poczytaj dział ezoteryka, tam jest wiele ciekawych informacji...
  • 0

Meledictum.
  • Tematów: 5
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

traper kazdy tu ma takie uczucie :P
a ja wystarczy ze nie bede jednego dnia i juz 1000 postow w tyl jestem :P

dobra tam jak walnie kometa i zgine to przynajmniej bede mogl potem powiedziec wszystkim ze mnie kometa zabila :D

łup, Łup, ŁUP, łUP!!! (mele wali łbem o blat biurka ;) .) Nie KOMETA, tylko jej ODŁAMEK. To różnica (Głównie w rozmiarze. :P .)[/u]
  • 0

Eury.

Researcher

• Tematów: 975
  • Artykułów: 108
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Uratować życie w Maju
- zrozumieć tsunami 25 maja 2006 -
Eric Julien, 3 maj 2006 r.

To jest mój trzeci artykuł o mojej przepowiedni ogromnego tsunami na Oceanie Atlantyckim 25 maja 2006 roku. Dotknie ono wszystkich zamieszkujących wybrzeża dookoła Oceanu Atlantyckiego gdzie uderzy fragment komety SW-3 powodując brutalne ożywienie podwodnych wulkanów.

W tym artykule chcę rozpatrzyć aspekt o którym wcześniej nie było mowy, a mianowicie o bezpośrednich i niebezpośrednich skutkach uderzenia w Ziemię. [...]

Rok temu, 7 kwietnia odebrałem telepatyczną wiadomość od pozaziemskiej cywilizacji potwierdzającą wizję, którą miałem 3 lata wcześniej - Ogromne tsunami będzie miało miejsce 25 maja 2006 roku. Od tego czasu zacząłem zgłębiać i badać kometę SW-3 i jej fragmenty, która nie tylko przeleci bardzo blisko Ziemi w maju tego roku, ale PRZETNIE naszą ekliptykę własnie 25 maja. Posiadam retrospektywiczny dowód mojej wizji zamieszczony w mojej zarejestrowanej i chronionej prawami autorskimi książce.

Z moimi pracami dotyczącymi Nauki i życia pozaziemskiego zgadza się wielu naukowców. W moich wcześniejszych wizjach udało mi się przewidzieć trzęsienie ziemi w Iranie pod koniec 2003 roku. Dodatkowo po publikacji pierwszej części artułu o katastrofie w maju tego roku otrzymałem wiele podziękować od ludzi, którzy mają takie same wizje wielkich fal na Atlantyku... [...]

Aby uniknąć paniki poprzez cierpliwe czekanie na bieg wydarzeń już dziś spokojnie apeluję... Przenieś się z dala od wybrzeży na obszary położone kilkadziesiąt kilometrów dalej i kilkaset metrów wyżej. Zrób to jak najwcześniej, najpóźniej 24 maja tego roku.Pamiętaj, że Ci którzy deklarują, że do zderzenia nie dojdzie nie będą prawdopodobnie w zagrożonym miejscu żeby Ci pomóc albo zapewnić schronienie. Uwierz sobie i moim słowom.. Będziecie zaskoczeni jeśli pozostaniecie zupełnie sami i pozbawieni wszelkiej pomocy. Ostrzeż swoich bliskich zagrożonych kataklizmem. Ocal życia ludzkie w maju 2006 roku!

To nie jest koniec świata! zapewniam was, ale jest to katastrofa na skalę globalną a my musimy zminimalizować efekt i ocalić tych którzy są w zagrożeniu.

Warto wiedzieć

Astronomowie są poinformowani o istnieniu pewnej liczby fragmentów komety ale technicznie nie są w stanie policzyć ich wszystkich. Ogromna ich liczba może drastycznie zbombardować Ziemię i NIKT nie będzie przypuszczał najgorszego na pare dni lub godzin przed uderzeniem. To jest NAUKOWY FAKT.

Niektórzy będą was przekonywać o nikłym prawdopodobieństwie wystąpienia kataklizmu jednak tak naprawdę szanse na uderzenie są równe szansom na to, że do niego nie dojdzie. Podobnie jak było z katastrofą dwóch promów kosmicznych - za to winę ponosi NASA która obecnie deklaruje, że fragmenty komety nie stanowią zagrożenia.

Astronomowie pamiętają asteroidę 2002 MN o wielkości 100 metrów którą wykryto DOPIERO po tym jak MINĘŁA Ziemię w odległości 120,000 km. Podobnie było z obiektem 2004 FH o średnicy 30 metrów zlokalizowanym ZALEDWIE TRZY DNI przed tym zanim minął on naszą planetę w odległości ledwie 43,000 KM. TO SĄ FAKTY

Dodatkowo NIKT Z NAS na tej planecie nie wie dlaczego kometa SW-3 rozpadła się w 1995 roku, dlatego ja ciągle będę tu przywoływał opisywane wcześniej zbożowe piktogramy jako ZNAK tego co nas czeka [...]

Dołączona grafika

Na rysunku widzimy, że nawet gdy bezpośrednio Ziemia nie otrzyma uderzenia fragmentem komety to kiedy przelatywać ona będzie po własnej ścieżce Ziemia znajdzie się w zasięgu jej warkocza (ta sama płaszczyzna ekliptyki!) i zostaniemy zbombardowani odłamkami (meteor shower). Moje prywatne badania pozwoliły ocenić ilość tych odłamków na 64000 ! (być może analogią możę być zbożowy piktogram z kręgiem asteroid do okoła, których jest 65... być może wcale nie 65... a 65 TYSIĘCY). Znajdziemy się po prostu w zasięgu czegoś na kształ chmury meteorów. [...]

[73P/Schwassmann-Wachmann 3-BD] [2006-May-11 21:53] [± 11:11] [33.7/0.0867] [0.04/0.00010] ...

NASA została poinformowana aby nie upubliczniać żadnych danych mogących wywołać panikę światową. Na stronie NASA można znaleźć (przypis. serwis vrp publikował te dane wcześniej) tabelę z obiektami potencjalnie zagrażającymi Ziemi. Ostatni obiekt w tabeli (patrz wyszczególniony na czerwono powyższy zapis), która od paru dni NIE JEST aktualizowana oznaczony jest jako 3-BD, mający przelecieć w odległości 0,04 LD (przypis. czyli odległości od Ziemi do Księżyca * 0,04). Ten fragment wydaje się przelecieć znacznie bliżej niż pozostałe co wyróżnia go na tle całej tabeli (przypis. warto dodać, że na całym świecie dyskutuje się najczęściej o tym fragmencie).

Dwa detale wyróżniają ten wpis. Pojawił się on na pierwszym miejscu listy spośród 70 już zanotowanych obiektów. Dodatkowo opisano go, że minie Ziemię 11 maja (11) o godzinie 21:52 (2+1+5+3 = 11) w przybliżeniu +/- 11 godzin i 11 minut ! Czy nie jest to ukryty sygnał - ostrzeżenie od osoby, która publikuje te dane mówiący "TA TABELA JEST FAŁSZYWA!"? Miejcie na uwadze że w pierwszych minutach po publikacji tych danych podano że obiekt SW-3BD przeleci w odległości 0.0 a więc UDERZY w planetę, potem dopisano 4 setne i aktualnie mamy w tabeli 0.04LD.

C.D.N !

Tłumaczenie: Eurycide
źródło: http://www.savelives...y.com/part3.htm
  • 0

oliver axel.
  • Tematów: 16
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

zamieszczam animacje komety

Dołączona grafika

ruch własny komety w ciągu 60 minut. Zasuwa menda, nie ma co!

Dołączona grafika

trafiłem na nie przypadkowo podobno animacje najwyższej klasy! :-D

Jak tak patrze na post wyżej , to powiem jedno robi się nieciekawie.
  • 0

Apophis_.
  • Tematów: 36
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Czyli to już jest pewne, że stanie się 25 maja katastrofa?
Nie mogę się doczekać. :smile: Chcę zobaczyć miny wszystkich sceptyków jak ta kometa w nas walnie.
  • 0

Legalize.
  • Tematów: 123
Reputacja

Napisano

Czyli to już jest pewne, że stanie się 25 maja katastrofa?  
Nie mogę się doczekać.  :smile:  Chcę zobaczyć miny wszystkich sceptyków jak ta kometa w nas walnie.

Oficjalnie nie jest pewne, a nieoficjalnie tak.
Jak to się stanie to sceptyków już tutaj nie zobaczysz :P
  • 0

michciu.
  • Tematów: 7
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

ja bym sie nawet nawet przychylał do tego że ta tabela jest fałszywa, po prostu nie chcą paniki wzbudzaći tyle
  • 0

panicz9.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Moj pierwszy post. :-D
Ja nie wierze ze cos sie stanie ale fajnie jest porozmawiac o takich rzeczach :smile:
PS
Ja mam dzis swój koniec swiata rozwaliłem tylni amortyzator przy rowerze który kosztuje 620zł i nie wiem czy uznaja mi gwarancje ;< :smile:
  • 0

Eury.

Researcher

Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Ja nie wierze ze cos sie stanie ale fajnie jest porozmawiac o takich rzeczach

To prawda, ciezko w ogole wepchnac takie wydarzenie w normy naszej rzeczywistosci, witaj na forum :)
  • 0

michciu.
  • Tematów: 7
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ja mam dzis swój koniec swiata rozwaliłem tylni amortyzator przy rowerze który kosztuje 620zł i nie wiem czy uznaja mi gwarancje ;<  :smile:

to masz człowieku problem, tu sie losy świata ważą a ty tu o rowerze :-/ , a i graruluje 1 postu
i witam na forum :-D
  • 0

snake131.
  • Tematów: 16
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Wiem jaki to bul rozwalic amortyzatory :smile: .Witaj na forum
  • 0

alan.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Obiekt niebieski (kosmiczny) ledwie większy niż ciężarówka, lecz napędzany przez ogromną energię kinetyczną (jego prędkość będzie bliska 40 km/sek)

Słuchaj nie chce podważać tego artykułu, ale sądze, że sie myli osoba ktora to napisała z taka predkoscia i tak maly obiekt spalilby sie w atmosferze tacie byłoby zbyt duze chyba ze gestosc tego ciala bylaby ogromna ale to raczej nie mozliwe przynajmniej z tego co ja wiem. Więc sądze, że to kłamstwo ze ziemi grozi kataklizm a jesli nawet to polsce nic nie grozi :f musiałoby zalac pół świata.

ejj facet mzoe miec racje :F

http://astronomia.pl...dex.php?id=1105
  • 0

Eury.

Researcher

Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Słuchaj nie chce podważać tego artykułu, ale sądze, że sie myli osoba ktora to napisała z taka predkoscia i tak maly obiekt spalilby sie w atmosferze

No wiesz to akurat zalezy od wielu rzeczy nawet od kata wejscia w atmosfere, tak czy siak spekulacje beda trwaly az do 25 maja kiedy okaze sie czy cos nam faktycznie grozi. Witam na forum
  • 0

~Blood.
  • Tematów: 1
Reputacja

Napisano

Wiecie co... ja juz nie wiem. 3/4 rodziny od strony mojej mamy mieszka nad morzem. I co ja mam zrobic? Powiedzialam jej o tych spekulacjach dotyczacych komety, ale mi nie wierzy i sie smieje. W sumie jej sie nie dziwie, bo tez bym sie smiala, ale jezeli jej powiem zeby dzwonila do nich, zeby przynajmniej 'na wszelki wypadek' wyjechali na 1, 2 dni to w ogole powie mi, ze zwariowalam.

Chyba zaciagne ja przed monitor.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 4

0 użytkowników, 4 gości oraz 0 użytkowników anonimowych