Napisano 29.05.2006 - 14:29
Napisano 29.05.2006 - 14:33
Napisano 29.05.2006 - 14:35
To mi wyjasnia Twojego posta, bo myslalem ze ma on na celu obrone jego niespelnionych wizji (tylko chyba powinien on sie znalezc w nieco innym temacie dotyczacym pozostalych proroctw ;-) )jakbys turrkus nie zauwazyl pominalem EJ z premedytacja...wczesniej nigdy nie wspominalem o nim i nie bralem go pod uwage
Napisano 29.05.2006 - 14:37
Napisano 29.05.2006 - 16:28
Napisano 29.05.2006 - 17:17
Napisano 29.05.2006 - 17:21
Hehe moze warto by założyć grupę monitorującą zjawiska typu trzęsienia ziemiii itp, prowadzącą statystyki i obserwacje iezaleznie od mediow i instytucji państwowych
Taki pomysl - nie trzeba wiel - internet, mala baza danych i troche zapalu
Napisano 29.05.2006 - 18:46
PRAWDOPODOBIEŃSTWIE
Napisano 29.05.2006 - 19:53
-niezły dowcipps2.http://www.savelivesinjuly.com/
A tak poważnie,dlaczego cały temat ma być zamknięty 7 czerwca?
Mogę tylko podejrzewać,ale prosiłbym o wyjaśnienie. :smile:
Przemo napisał/a:
PRAWDOPODOBIEŃSTWIE
O jakim prawdopodobieństwie?! Koleś powiedział jasno 25 maja (a dodatkowo miało coś się stać 11 maja). Koniec tematu- to nie jest przepowiednia Nostradamusa, to wogóle nie była przepowiednia, tylko konkretna wizja, która się nie sprawdziła....
Napisano 29.05.2006 - 20:09
To mi wyjasnia Twojego posta, bo myslalem ze ma on na celu obrone jego niespelnionych wizji (tylko chyba powinien on sie znalezc w nieco innym temacie dotyczacym pozostalych proroctw ;-) )jakbys turrkus nie zauwazyl pominalem EJ z premedytacja...wczesniej nigdy nie wspominalem o nim i nie bralem go pod uwage
zgodnie z obietnicą piszę ten post tego dnia. Jak zwykle głupie gadanie o bliskim zderzeniu i tak dalej nie wniosło nic. Rozbudziło tylko wyobraźnię innych, pokazało niektórych prawdziwe charakterki (słynna wypowiedź: ja bym wolał zeby walnęło bo jak nie walnie to nie będę mógł spojrzeć sceptykom w oczy), kolejny ,,prorok" został zdemaskowany, sceptycy niesłusznie zostali zrównani z ziemią przez tych którzy głosili ,,prawdę". Zauważyłem też, ze duża część forumowiczów wpadła w panikę - jak się okazało zupełnie niepotrzebnie.
I jeszcze jedno:
A NIE MÓWIŁEM :smile:
(przepraszam, nie mogłem się powstrzymać ;-) )
Dziękuję za uwagę, a temat proszę zamknąć postem w ktorym będzie przyznanie się do błędu i przyznanie racji sceptykom ;-)
PRAWDOPODOBIEŃSTWIE
O jakim prawdopodobieństwie?! Koleś powiedział jasno 25 maja (a dodatkowo miało coś się stać 11 maja). Koniec tematu- to nie jest przepowiednia Nostradamusa, to wogóle nie była przepowiednia, tylko konkretna wizja, która się nie sprawdziła....
Napisano 30.05.2006 - 01:20
Napisano 30.05.2006 - 05:10
Napisano 30.05.2006 - 07:27
Napisano 30.05.2006 - 08:32
No tak o n napewno nie mowil ze napewno w maju:
APOKALIPSA, maj 2006 – Czesc IV
ZROZUMIEC TSUNAMI z 25 maja 2006 r.
WIELKI UPADEK W KONCU MAJA 2006 r.!
Droga pozasmyslowa otrzymalem informacje, ktora potwierdzaja dane naukowe, wedlug których dnia 25 maja 2006 r. na Oceanie Atlantyckim pojawi się gigantyczne tsunami
podsumowując : dużo hałasu o nic ...... gratuluję Erikowi umiejętności zrobienia niezłego show w necie .... a próby nawiązania jego teori do wydarzeń w indonezji są poprostu przykre ... dziekuje wszystkim za uwagę dowidzenia i..... czekamy na następnego aktora :smile:
0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych