Skocz do zawartości

Zdjęcie

25 Maja 2006 - Dniem Przeznaczenia!?

• Zamknięty Temat jest zamknięty
2740 odpowiedzi w tym temacie

Meledictum.
  • Tematów: 5
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

wiele pisze się o dacie 25 maja, przyjeżdża wtedy do nas papież. może to ma coś  wspólnego, Bóg chce ochronić papieża.

rownie dobrze mozna by napisac ze papiez wie o tej dacie i dlatego w tym czasie ta wizyta.
w sumie biorac przepowiednie nostradamusa gdzie pisze on o tym ze papiez bedzie musial uciekac z Rzymu to cos w tym jest :>
oczywiscie to tylko takie moje spekulacje.
Nie bierzcie tego zbyt powaznie :-D :lol : :papapa:

Skoro już zachaczamy o przepowiednie, to z tego, co pamiętam, to papież miał uciekać do Mediolanu...

[ Dodano: 2006-05-08, 17:43 ]

Zauważyłem dziwną i niepokojącą rzecz.Wiadomość,że kometę i jej fragmenty będzie można zobaczyć na niebie 11-12 maja opublikował ok.godz 14 portal Wirtualna Polska.Po pewnym czasie zaczęły pojawiać się posty internautów o domniemanym uderzeniu fragmentów komety w ziemie.Przed godz.17 już tego artykułu nie było!!!!Zresztą na innych portalach też nie ma.Teraz zachodzi pytanie:dlaczego po tak krótkim czasie zdjęto ten artykuł ze stron internetowych?Może ktoś zna odpowiedź. :smile:

Prawdopodobnie dlatego, aby nie wzbudzać paniki.
  • 0

axxamith.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

A co gdy nie uderzy? 15000 kilometrów to bardzo mało ale zważmy na ogromną prędkość tego odłamka. Być może przy niewłaściwym kącie wchodzenia w atmosferę i płytkiego kąta ataku na nią odłamek komety po prosty się odbije od tej gazowej otoczki zwanej atmosferą.
  • 0

keniu.
  • Tematów: 10
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Zauważyłem dziwną i niepokojącą rzecz.Wiadomość,że kometę i jej fragmenty będzie można zobaczyć na niebie 11-12 maja opublikował ok.godz 14 portal Wirtualna Polska.Po pewnym czasie zaczęły pojawiać się posty internautów o domniemanym uderzeniu fragmentów komety w ziemie.Przed godz.17 już tego artykułu nie było!!!!Zresztą na innych portalach też nie ma.Teraz zachodzi pytanie:dlaczego po tak krótkim czasie zdjęto ten artykuł ze stron internetowych?Może ktoś zna odpowiedź. :smile:

Artykuł nie zniknął, cały czas jest na wp.
  • 0

ktosiuf.
  • Tematów: 13
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Tak macie rację! Dziennikarze nas oszukują a informacja o komecie wraz z komentarzami zniknęłą!!!
http://wiadomosci.wp...,wiadomosc.html

Ale się nakręcacie...ja nie moge... :surprised:
  • 0

dj_cinex.

VRP UFO Researcher

• Tematów: 412
  • Artykułów: 20
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Ale się nakręcacie...ja nie moge... :surprised:

Kto sie nakręca ... ten się nakręca ... :papapa:
  • 0

axxamith.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

izwinitije mienija. ja nie znaju...
Zadam pytanie:
CO się zmieni gdy odłamek komety uderzy w Ziemię?
CZY straty będą naprawdę aż tak wielkie?
CO zrobią rządy np. USA gdy okaże się prawda o tym że zwykli obywatele są nie potrzebni?
CZY wybuchnie jaaś większa wojna?
Wiem że może to nie na temat ale myślenie nie boli...chyba... :surprised:
  • 0

oliver axel.
  • Tematów: 16
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

axxamith w postach w tym temacie masz dużo odpowiedzi poczytaj wszystko,
nie zadawaj takich pytań,bo nikt nie zna odpowiedzi :-/
  • 0

chopin.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Naukowcy są w 95% pewni, że odłamek komety Schwassmann-Wachmann rzeczywiście się odłamał! NASA oraz KFC nadały mu kodową nazwę G-Unit. Do tej pory wiadomo, iż jest wielkości stanu Texas w USA!!! W takim razie nie spali się w atmosferze i uderzy w Ziemię na co wskazuje jego obecna trajektoria lotu!!! Rząd USA zdecydował się wysłać dwa promy kosmiczne z poliuretanu i teflonu na ratunek. Załogi będą liczyć w sumie 12 osób w tym Bruce Willis (już raz uratował Ziemię) oraz Lance Armstrong (brat Neila). Schrony są już dawno zbudowane, ale selekcja kto do nich wejdzie też się zakończyła. Miejsca wystarczyło jedynie dla najbogatszych i naukowców. To już koniec drodzy przyjaciele, tak mi smutno! Do zobaczenia po drugie stronie. Niech UFO ma nas w swojej opiece!

[size=9]EDIT admin:
Cóż za błyskotliwa wypowiedź, szkoda tylko że to prowokacja, a w menu pisze że prowokacja kosztuje 1 punkt, więc musisz zapłacić skoro już zamówiłeś

• 0

dj_cinex.

VRP UFO Researcher

Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Nie jest to prowokacja....

- post z tym cytatem został usunięty

Yhy ... nie jest :)

To kolejny przykład idiotycznej odpowiedzi ...

Jeśli ktoś sie z tym nie zgadza to nie znaczy, że ma pisać takie banialuki - czy jest aż tak ciężko napisać po ludzku, że komuś to nie pasuje i wyrazić swoje zdanie w sposób cywilizowany ?

Widocznie tak ...

Ja np. odnosze sie do tego newsa w 100% neutralnie i jakoś nie robie sobie z tego jaj ...
  • 0

#310 Gość_muhad

Gość_muhad.

Napisano

pozyjemy zobaczymy, dziwne tylko sa dla mnie te zbiegi okolicznosci...chodzi mi o papieza np.
  • 0

michciu.
  • Tematów: 7
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

na nasze forum trafia coraz więcej ludzi i sobie jaja robi, no ludzie dajcie spokuj :-/
  • 0

Eury.

Researcher

• Tematów: 975
  • Artykułów: 108
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Co sądzicie o tym zdjęciu?
To jest widok w kierunku Słońca, aparatura SOHO

Dołączona grafika

http://sohowww.nasco...ealtime/c3/512/ <- a tutaj na żywo.

Czym jest ten ciemny pas na zdjęciu? Zwykle go nie ma, pojawiają się głosy że to może rodzaj 'cenzury' fragmentów komety? Prowokacja czy fakt?

ps. odnosnie postu
"Nie jest to prowokacja...."

to byla prowokacja... ale mnie do tego zebym zareagowal. Back to subject.
  • 0

dj_cinex.

VRP UFO Researcher

Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Ciekawe czemu np. na India Daily jest mało na ten temat ?

Oni słyną z tego typu newsów ...

Chyba, że informacja ta jest dokładnie filtrowana przez "odpowiednie umysły" :P
  • 0

michciu.
  • Tematów: 7
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

=]
Chyba, że informacja ta jest dokładnie filtrowana przez "odpowiednie umysły" :P

dokladnie :-D umysły takie, które wymyśliły "kule plazmowe", w faktach na TVN wczoraj. :lol :
  • 0

kwintus.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Muhad rzeczywiście papież przyjezdza do polski pod koniec maja... te zbiegi okoliczności są naprawde dziwne albo to nasza schizofrenia
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 4

0 użytkowników, 4 gości oraz 0 użytkowników anonimowych