Skocz do zawartości

Zdjęcie

25 Maja 2006 - Dniem Przeznaczenia!?

• Zamknięty Temat jest zamknięty
2740 odpowiedzi w tym temacie

michciu.
  • Tematów: 7
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

dokladnie 25 maja przyjezdza, bylo juz w temacie mówione, wszystko ale nie schozofrenia :-/
  • 0

#317 Gość_muhad

Gość_muhad.
  • Tematów: 0

Napisano

czyzbys Kwitus coraz bardziej sie przekonywal co do realnosci zagrozenia?
  • 0

Feanor.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ja w to wierze w 100% :( Tyle zbiegów okoliczności , to nie może być przypadek , to przeznaczenie to imo początek końca(Apokalipsy) ...
Nikt tego z nas nie chce , ale cóż =[
  • 0

Mari.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

mi sie tam nie bardzo chce wierzyć :) tylko najbardziej się zastanawiam Jak komuś chciało się przetłumaczyć taki długi tekst Tt
  • 0

kwintus.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Jeżeli chodzi o to zagrożenie to od początku miałem jego świadomość. Zresztą tak na marginesie to forum otworzyło mi oczy na wiele spraw. Oby tak dalej... Muhad po pewnej częsci tez sie przyczynił mimo burzliwych dyskusji na początku. :mrgreen:

[ Dodano: 2006-05-08, 20:31 ]
Aha PTR co to znaczy na dole u ciebie "kwintus uśmiechnij się"?? Jestem ponurakiem :wow:
  • 0

BOV.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ja wcale nie wątpie w to że kometa uderzy w Ziemię, (mam głęboką nadziję że nie) ale myślę że wymyślacie zbyt dużo powodów...Do każdej daty można dopasować odpowiednie liczby, wyddarzenia, ale w większości przypadków będzie to zwykły zbieg okoliczności :smile:

To jest komenda [ you ] chyba :-D
  • 0

#322 Gość_muhad

Gość_muhad.

Napisano

Kwintus oni wpisuja takie kody obojetnie kto widzi posty np. PTR to widzi swoje imie, ja swoje widze np. :)

Kwintus, jesli chodzi o nasze burzliwe wymiany zdan,wiesz, nie chodzilo mi o to zeby sie poklucic, tylko mi lezy na duszy to ze ludzie zyja w niewiedzy, zyja w tym matrixie i nie zdaja sobie sprawy co nam grozi.dlatego moze taki jestem
  • 0

Sebastos.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ludzie wolą żywić się kłamstwami niż delektować się prawdą-niestety
  • 0

kwintus.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Wydaje mi sie muhad iż tak będzie jeszcze bardzo długo - społeczeństwo sie dzieli na kaste i reszte ludzi ?? A czym jest ta kasta... dziwne nie... Wracając do komety (jej odłamków) to na czysto biorąc fakty to jest zagrożenie i to bardzo duże. A co do mediów i innych organizacji to nie ma sie co dziwić że nie informują o sprawie (to dla sceptyków). Nie można lekceważyć żadnych faktów ani teorii oraz przepowiedni, ci ludzie byli mimo wszystko osobami wyjątkowymi...
  • 0

#325 Gość_muhad

Gość_muhad.

Napisano

jeszcze jedno mnie dziwi...slusznie ktos tu zauwazyl , ze gdy zagrozenia nie ma, to wszyscy trabia o zjawiskach ciekawych, a tymczasem tutaj jest Cisza totalna...czemu? moze dlatego ze jest powazne zagrozenie?
  • 0

michciu.
  • Tematów: 7
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

niestety ludzie wolą żyć w kłamstwie :-| ale możliwe też że sie nic nie stanie i że nasze gadanie jest na marne, ale co tam (btw. offtop sie mały zrobił :smile: ).
  • 0

kwintus.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

No nie zawsze trąbią a tu nic, cisza :shock: coś jest grane zobaczymy za pare dni co się bedzie działo. Ciekawe co powie Nasa gdy meteoryt walnie w ocean i wywoła olbrzymie fale... Zwali na wiatry czy na chińczyków :spadaj:
  • 0

Mari.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

@ ten z ikonką spidermana :P
Dlatego, że nie chcą sparaliżować społeczeństwa? może dlatego, żeby nie zapanowała wszechanarchia? a w następstwach gigantyczne odszkodowania i tułanie po sądach wrazie, gdyby nie było żadnego zagrożenia... nie wiem, ale dla mnie takie powody wydają się najbardziej realne
  • 0

oliver axel.
  • Tematów: 16
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Do wszystkich nowych forumowiczów,
poczytajcie wszystkie posty(sporo informacji) "poszperajcie" na forum np:

- tematy o 9/11 WTC,Pentagon-jak poczytacie dowiecie się do czego zdolne są stany ameryki .Ukrywanie komety ,informacji-to dla nich nie problem.

- znaki (alien face i reszta )ciekawe przekazy(zapisy binarne) ,i ta technika wykonania-nie sądze żeby wykonane były przez człowieka (nie ma takiej możliwości,techniki którą znamy)-dowód na autentyczność piktogramów z brakiem ziemi.

- sciągnij FILM: "Jaime Maussan - Konferencja UFO 2005" -na ten film nie ma mocnych,bez tego ani rusz.

- NASA he he -ukrywanie informacji to ich specjalność poszukaj na forum

Poszperajcie na forum jest bardzo dużo informacji jak nie związanych z kometą (spiskiem?)to z NASA.... USA.... PIKTOGRAMAMI.... KODEM BIBLII..... itd.
które wskazują na to ,że mamy powody twierdzić iż miesiąc maj zagraża ludzkości.

wow temat magnes:
Feanor ,Mari ,BOV ,Sebastos,wasiu ,axxamith ,keniu ,Inana ,aurel1234,Amrod,panicz9
,alan ,slash ,Michal58,Dolar ,Jucken ,jarosz_krk ,Simon,kevinsalem ,GaD ,chruszczow,fab3r,WingMan ,Heniowise,Davidd83,krzysin .
  • 0

ktosiuf.
  • Tematów: 13
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Chciałem tylko zauważyć to:Miss Distance Nominal (LD/AU)-33.7/0.0867
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych