Napisano 09.05.2006 - 12:30
Napisano 09.05.2006 - 13:14
Napisano 09.05.2006 - 13:14
Napisano 09.05.2006 - 13:21
Śledzę wasze wszystkie wypowiedzi z ogromnym zainteresowaniem.Są ciekawe,jednakże moim zdaniem wydarzy się coś całkiem innego.Ciągle piszecie o tym,że ta tajemnicza kometa uderzy w Ziemię,że będzie jakaś wielka katastrofa a nawet może nastąpi koniec świata.A moim zdaniem stanie się coś,czego nikt z nas nie przewidzi,coś czego się nawet nie domyślamy.Bo to uderzenie komety w Ziemię byłoby zbyt łatwe do przewidzenia ;-).
Napisano 09.05.2006 - 13:30
Napisano 09.05.2006 - 13:36
Napisano 09.05.2006 - 13:40
Napisano 09.05.2006 - 13:48
co do tej predkosci... predkosc orbitalna Ziemi to 30km/s predkosc komety to ok 15 km/s hmm nie wiem jak to sie ma ale chyba to kometa bedzie doganiajaca ze wzgledu na przeciecie orbit? .. moze to ktos rozwinac?
Napisano 09.05.2006 - 13:54
Napisano 09.05.2006 - 14:13
Witam drodzy przyjaciele!
Jako cywilizacja mamy już kilkanaście tysięcy lat historii [ciach]
Napisano 09.05.2006 - 14:42
Po niektórych postach (typu "czy w krakowie będzie bezpiecznie?") mam zupełnie odmienne zdanie.Człowiek jak to widzi to sądzi, że ci co tu dyskutują przyjmują taką ewentualność (uderzenie komety) za jedną z możliwych
Osobiście polecam też zapoznanie się z pojęciem "fantastyka"Polecałbym zapoznać się z pojęciami takimi jak : gdybanie, możliwość, przyczyna, analiza, przypuszczanie i tak dalej ...
Niech zaczną od oleju do głowy, najlepiej z pierwszego tłoczenia.beda Ci ktorzy wezma sobie do serca to co napisane i zaczna juz dzis robic konieczne zakupy
Napisano 09.05.2006 - 14:48
Przeczytałem cały temat, do teraz jeszcze się śmieję z tego, co tu wypisujecie. Wasze "wizje" o tym co ma się stać, lub co za wiadomość otrzymaliście od "sielonych lutkuw" przypominają efekty działania pewnego zioła. Dodatkowo banujecie tych, którzy podważają wasze teorie destrukcji, co jeszcze bardziej dodaje komizmu temu topikowi. Ciekaw jestem, co się stanie po 11/25 maja? Temat zaginie w tajemniczych okolicznościach, a winę zwalicie zapewnie na zawirowania energii astralniej oraz szkodliwe działanie fal radia z ryjem?
Do tych, co panikują z powodu tej wieści: Power Rangersi już nie raz uratowali świat, tak będzie i tym razem.
Btw. wiecie, dlaczego macie wizje we śnie? Bo wczesniej naczytaliście się takich pierdól. Ja również, opierając się na prawdziwych danych mógłbym stworzyć podobną fikcję literacką, poltem dać na forum pełne łatwowiernych dwunastoletnich dwudziestolatków, a potem śmiać się bardziej, niż po N20 (gaz rozweselający).Po niektórych postach (typu "czy w krakowie będzie bezpiecznie?") mam zupełnie odmienne zdanie.Człowiek jak to widzi to sądzi, że ci co tu dyskutują przyjmują taką ewentualność (uderzenie komety) za jedną z możliwych
Osobiście polecam też zapoznanie się z pojęciem "fantastyka"Polecałbym zapoznać się z pojęciami takimi jak : gdybanie, możliwość, przyczyna, analiza, przypuszczanie i tak dalej ...
Niech zaczną od oleju do głowy, najlepiej z pierwszego tłoczenia.beda Ci ktorzy wezma sobie do serca to co napisane i zaczna juz dzis robic konieczne zakupy
Napisano 09.05.2006 - 14:51
Napisano 09.05.2006 - 14:51
Napisano 09.05.2006 - 15:05
0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych