Skocz do zawartości

Zdjęcie

25 Maja 2006 - Dniem Przeznaczenia!?

• Zamknięty Temat jest zamknięty
2740 odpowiedzi w tym temacie

dj_cinex.

VRP UFO Researcher

• Tematów: 412
  • Artykułów: 20
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Tak sobie czytam i czytam i trochę mi się chcę śmiać ...

Przeciez oni sobie tylko gdybaja i rozmawiają o tej mgławicy - oni nie mówią, że to jakieś znaki itd. - tylko że można sie pobawić w zgadywanie i dopatrzyć sie tego i owego. A ludzie wchodzą i się nabijają z autorów takich rzeczy ...

Ludzie przecież to widąć, że jest to mówione z dystansem ...

Tak samo możecie iść do tematu o 9/11 i tam ludzie bawili sie w "twarze z chmur/wybuchów" - i co ? Tez zaraz ktoś powie, że to psychole bo piszą takie rzeczy ...

Peace
  • 0

aph.
  • Tematów: 3
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Zadni jego koledzy nie byliby dla mnie zadnymi autorytetami...

taa, racja... lepiej mylic smiercionosna komete z Jowiszem...
  • 0

ble.
  • Tematów: 3
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Karol Wójcicki, no zgadzam sie z Toba!!
  • 0

Cthulhu.
  • Tematów: 13
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

News z dzisiejszego "Dziennika":
Dołączona grafika
2022- :P
  • 0

zak.
  • Tematów: 5
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

2022.. ;-) czekamy
no to widac ze nie ma ciszy w mediach. nie walnie ;-)
  • 0

oliver axel.
  • Tematów: 16
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

muhad napisał:

oliver axel napisał/a:
Karol widze ,że znasz się na rzeczy,wszystko co piszesz ma sens...i napewno jest to prawdą
jednak jak wiesz jest to Vortal Rzeczy Paranormalnych i wiele osób nie opiera swoich przekonan tylko na wyliczeniach i wiedzy astronomicznej...Jest wiele informacji które jednak nie dają nam spokoju i nie da się ich wytłumaczyć wzorami i nauką którą posiadamy...

Znasz się na kometach i gwiazdach dlatego chciałbym wykorzystać twoją wiedze,
mam pytanie czy w roku 2005 mógł ktoś przewidzieć/obliczyć na ile części podzieli się ta kometa? :hmm:

a masz pewnosc ze sie zna? akurat wiedza naszych amatorow i pseudo naukowcow jest dla mnie malo istotna. ignorant zwykly, tyle :smile:

no ale zawsze moge sie mylic :smile:

obecna wiedza jest bardzo omylna, proponuje dystans przed takim zachlystywaniem sie o 100% przekonaniu o swojej slusznosci ;-)

pewności nigdy nie można mieć , jednak można komuś wierzyć ,jest amatorem ,ale napewno w sprawach astronomii ma większe pojęcie niż ktokolwiek z nas...

Chej a skąd wiesz ,że jest ignorantem?ja wcale tak nie uwarzam był na forum mógł napisać
że jesteśmy pokręceni i dowidzenia, a jednak pozostał chwile i był zaciekawiony np:znakami może przekona się że mamy racje.. i chyba wróci żeby dowiedzieć się czegoś więcej, w dzisiejszym świecie oszustów i kłamców pełnym afer itd. trudno przekonać się do
do takich nie wytłumaczalnych informacjiteori

dzisiaj w pracy czterech gości mówiło o tym ,jak możliwe byo wybudowanie wielkich katedr/zamków itd. potem ktoś powiedział ,a piramidy ludzie musieli się strasznie namęczyć , ja im na to ,że to nie ludzie tylko ufo, a oni w ryk bo w tv mówili że naukowcy z angli dowiedli tego ,że tylko zjawisko atmosferyczne... :mad: kurcze pomyślałem za pare dni będzicie mieli anglików.... moze specjalnie teraz rzucili te chasło w angli żeby naprawde cały świat nie wierzył w teorie Juliena?

Ps:Muhad to nie jest atak z mojej strony ;-) :drink:
  • 0

Spooky_z_DELTY.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Nie wiem jak Wam to powiedzieć, możecie mi nie uwierzyć, ale dzisiaj miałem dziwną sytuację.

Wstałem już, obudziłem się, ale powiedziałem sobie, że poleżę sobie jeszcze parenaście minut.
Nagle moje ciało stało się wiotkie, a oczy zamknęły się podczas gdy w moich uszach obecny był mocny pisk. Nagle coś lub ktoś dotknęło moją rękę, poczułem jakby ciepło, jakby jakiś promień koncentrował się na mojej dłoni. Trwało to tak kilka minut, z początku czułem lęk, jednak później przyszło dziwne ukojenie, a nawet... zaufanie.
Na końcu chwilę przed tym jak wybudziłem się z tego "czegoś" dziwny głos jakby w podświadomości powiedział " Chroń 46 N 75 E" , potem wybudziłem się jak gdyby nigdy nic... i wszystko było w porządku. Nie mam pojęcia co to bylo ;/ wiem ze tym postem pewnie narazam sie na wysmianie ale mowie prawde ;/
Domyslam sie ze to jakies wspolrzedne ;/ powie mi ktos cos o nich ??!

Ehhh ;/
  • 0

oliver axel.
  • Tematów: 16
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

News z dzisiejszego "Dziennika":

he he ale dowcip 2022 :rotfl: i nic konkretnego,same bzdety :-/
  • 0

Toldo.
  • Tematów: 21
  • Artykułów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

46 N 75 E
  • 0

michciu.
  • Tematów: 7
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Spooky_z_delty sprawdziłem w google earth te współrzędne i jest to teren gdzieś na południo-wschodnim Kazachstanie! Założe sie zresztą że sie nabijasz z naszego forum.
  • 0

Spooky_z_DELTY.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

:( wiedziałem ze mi nie uwierzycie :/
naprawde coś takiego mi się przydarzyło :(
Pozatym po co miałbym to robić, a nawet gdybym chciał to dałbym jakąś nie wiem siedzibę Nasa lub coś :/ takie współrzędne usłyszałem możecie wierzyć lub nie ...
dla tych co uwierzyli lub przynajmniej nie mają mnie za debila, wariata lub wkręcacza.. co tam może byc, co to takiego....
  • 0

BOV.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Miejsce styku ziemi z kometą?
  • 0

Karol Wójcicki.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Mi też się czasem coś takiedo przytrafia rano. Budze się. Patrze na zegarek, jest 6:30. Potem nagle robi się ciemno i widze piękną, pół nagą blondynke ładująca się na moje łóżko. Puf! Budze sie, jest 6:50 - cholera! Zaspałem! :-/

;-) Tak jestem sceptykiem. A nawet jeśli chcecie to ignorantem :P Mało mnie to obchodzi ;-)
  • 0

Rickson.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

:( wiedziałem ze mi nie uwierzycie :/

Ja jestem w stanie Ci uwierzyć-sam ostatnio miałem coś podobnego i pierwszymi słowami,które wypowiedziałem sam do siebie było "Święto Paschy" -nie wiem co to ma oznaczać ale chyba przestanę medytowac przed snem;)
  • 0

michciu.
  • Tematów: 7
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Pozatym po co miałbym to robić, a nawet gdybym chciał to dałbym jakąś nie wiem siedzibę Nasa lub coś :/ takie współrzędne usłyszałem możecie wierzyć lub nie ...
dla tych co uwierzyli lub przynajmniej nie mają mnie za debila, wariata lub wkręcacza.. co tam może byc, co to takiego....

wiesz ja np, za debila itp. cie nie mam, fakt nie podałeś jakiegoś ważnego miejsca, tylko coś
co jest daleko od nas. Ale mnie się wydaje że ten post to nie do tego tematu, bo nie ma on (moim zdaniem) nic wspólnego z tym. MOze do działu Moje Przezycia.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 5

0 użytkowników, 5 gości oraz 0 użytkowników anonimowych