Napisano 13.05.2006 - 11:00
Napisano 13.05.2006 - 11:00
Napisano 13.05.2006 - 11:31
Napisano 13.05.2006 - 11:50
Napisano 13.05.2006 - 12:08
26 maja przejdzie przez ta plaszczyzne 'utworzona z orbit' i bedzie ponizej. to jednak nic nie znaczy bo podczas przejscia komety przez plaszczyzne ekliptyki, nie bedzie ona w tym samym ponkcie co Ziemia, a nawet bedzie dalej niz 15 maja.
Napisano 13.05.2006 - 12:12
Napisano 13.05.2006 - 12:19
No deszcze meteorytow to zadna rewelacja, w ciagu roku jest takich kilkanascie jesli nie wiecej.
Napisano 13.05.2006 - 12:26
Napisano 13.05.2006 - 12:59
Wiesz co, czepiasz się. Nie chcę się kłócić, ale inni też chcą się wypowiedzieć.pszczoo pisała :
"Jakie będą dalsze losy fragmentów komety? "
Słuchaj napisałem ci o innych tematach ,żebyś sobie poczytała i zrozumiała ,że te wszystkie obliczenia,tabelki z NASA, nie mają nic do powiedzenia w tej sprawie....
Czy wy wszyscy myślicie ,że te wszystkie znaki mówiące o zagładzie nic nie znaczą , ja was ludzie nie rozumie to jest forum rzeczy PARANORMALNYCH nie opieramy swoich wizji tylko na wyliczeniach matematycznych!!!
Niby zapoznaliście się z wszystkimi postami w temacie.....ale jakoś w to nie wierze....
Kometa podzieliła się na 65 części dopiero przedwczoraj....a na piktogramach z 1995-06-26
United Kingdom, Hantshire, Longwood widoczne było te 65 częsci!!!! CZY WY MYŚLICIE ŻE MOŻNA BYŁO TO PRZEWIDZIEĆ?
NIE! NIE! NIE! I NIE! przytocze wam fragment Karola który zna się na astronomi:
Moje pytanie do Karola:
Znasz się na kometach i gwiazdach dlatego chciałbym wykorzystać twoją wiedze,
mam pytanie czy w roku 2005 mógł ktoś przewidzieć/obliczyć na ile części podzieli się ta kometa? :hmm:
Odpowiedz :
Na zdrowy rozsądek ;-)
Było praktycznie to niemożliwe.
[size=18]To tak jak rzucić butelką szklaną i zanim spadnie na ziemie liczyć na ile fragmentów się rozpadnie. Tylko niby jak? :hmm:
Więc pytanie do was pomyślcie o tym bo piktogramów na 100% nie wykonali ludzie
Coś w tym przekazie musi być!!!
jeszcze raz apeluje przeczytajcie tematy o piktogramach co oznaczają, jak powstają
od kiedy te zjawisko możemy zaobserwować, a najlepiej sciągnijcie sobie film z konferencji UFO z 2005roku prowadzonej przez wybitnego ufologa Jaime Maussana ten film wam wiele wyjaśni!!!
TU SĄ FILMY
a propo filmu brat 3 dni temu zabrał film do szkoły 2klasa LO ,wszyscy sceptycy deptali brata ,że nie ma Ufo, trzech z nich już obejrzało film , teraz reszta kłuci się kto bierze go następny,wy macie go tu więc do sciągania"
jest tu sporo nowych forumowiczów proźba zapoznajcie się z tematem , bo narazie większość z was nawed nie do końca poczytało ten temat nie ma pojęcia o zjawiskach paranormalnych,za to postami sypiecie ostro ;-)
Nie chce siać paniki ,ale napewno coś się wydarzy w tym miesiącu!
Napisano 13.05.2006 - 13:28
Napisano 13.05.2006 - 13:32
ten artykul pisze, ze pod koniec nastepnego tygodnia. nie znamy daty jego publikacji, ale zeby to wyszlo na 26 maja to musial by byc opublikowany za kilka dni...APH napisałeś że:
26 maja przejdzie przez ta plaszczyzne 'utworzona z orbit' i bedzie ponizej. to jednak nic nie znaczy bo podczas przejscia komety przez plaszczyzne ekliptyki, nie bedzie ona w tym samym ponkcie co Ziemia, a nawet bedzie dalej niz 15 maja.
a tym czasem do wiadomości publicznej podaje się, że czekają nas deszcze meteorytów pochodzenia SW-3. odpowiedni artykuł opublikuje już za chwilę
Napisano 13.05.2006 - 13:35
ten artykul pisze, ze pod koniec nastepnego tygodnia. nie znamy daty jego publikacji, ale zeby to wyszlo na 26 maja
wiec polecam predzej wierzyc w tabelki nasa niz w gazety
już poprawiłem mój błąd w tłumaczeniuA light meteor shower
Napisano 13.05.2006 - 16:45
Napisano 13.05.2006 - 17:23
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych