Skocz do zawartości

Zdjęcie

25 Maja 2006 - Dniem Przeznaczenia!?

• Zamknięty Temat jest zamknięty
2740 odpowiedzi w tym temacie

AquaManiac.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Naprawde jestem ciekaw co bedziecie mowic jak sie 25 Maja nic nie stanie :)
  • 0

Dantom.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Naprawde jestem ciekaw co bedziecie mowic jak sie 25 Maja nic nie stanie :)

Jak wiadomo Kod Biblii przy dacie 2000 i 2006 zawiera uwagę "odłożysz". Ponieważ uderzenie meteorytu będzie częścią składową globalnych wydarzeń, które zmienią oblicze Ziemi - ja osobiście po 25 maja b.r. gdy nic się nie stanie - powiem, że mamy szczęście.
  • 0

turrkus.
  • Tematów: 15
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ok mam juz 2 glosy za licznikiem do 25 maja na TAK

2 do 1, ktos jeszcze?

Ja jestem na TAK! dodaj też mój głos :>

Bylo by 3 do 1, ale "dzieki" mnie jest 3 do 2 :-D
  • 0

oliver axel.
  • Tematów: 16
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Kolejne piktogramy-moje domysły

ANGLIA,Cheriton, Hampshire 4.06.1997
Dołączona grafika
dzeszcz meteorytów pochodzacy z odłamków komety

ANGLIA Fort Nelson - nr Portsdown Hill, Hampshire 5.06.2004
Dołączona grafika
Negatywy odbic kuli ,symbol dwóch dróg do wyboru atom/kometa
odłamki dokładnie cztery symbolizują komete,zauwarzcie że próbuja rozdzielic dwie kule
być może symbol zderzenia.odłamki mogą symbolizowac to ,że moga doprowadzić do uderzenia lub też nie ( zwróć uwagę gdzie się znajdują )

ANGLIA Marden,Chirton, Wiltshire 20.08.2005
Dołączona grafika
bardzo ciekawy piktogram ,według mnie ukazuje ,że ktoś wie może zna obszar "ukryty"
wokół satelit, piktogram nawiązuje do jednego z piktogramów którego opisałem wcześniej,Oko symbolizuje wiedze ,koń w środku ziemi symbolizuje przekręt oszustwo
(koń trojański) komete symbolizuje pełne koło oraz strzałka (linia) wskazująca ,że w okolicy ziemi znajduje odłamek którego nie widzimy lub też jest ukryty.

ps:to tylko moje prywatne domyśły

[ Dodano: 2006-05-14, 13:30 ]
Dantom trafna wypowiedz ,jednak sceptykom trudno w nią uwierzyć ,bo czy oni wogóle zapozanli się z tą teorią :P

Dantom :drink:
  • 0

Lynx.
  • Tematów: 4
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

ANGLIA,Cheriton, Hampshire 4.06.1997
Obrazek  
dzeszcz meteorytów pochodzacy z odłamków komety

Zastanawia mnie dlaczego te odłamki otaczają Ziemię z każdej strony.
  • 0

Eury.

Researcher

• Tematów: 975
  • Artykułów: 108
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Zastanawia mnie dlaczego te odłamki otaczają Ziemię z każdej strony.

przyciagniete przez sily grawitacyjno-plywowe nie potrafia sie juz uwolnic z ich dzialania i rozpoczynaja orbitowanie wokol Ziemi stopniowo obnizajac wysokosc ;) to moje tlumaczenie
  • 0

oliver axel.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Lynx poprostu symbolizują kometę,w tym wypadku to że deszcz będzie pochodził z komety
  • 0

Lynx.
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

przyciagniete przez sily grawitacyjno-plywowe nie potrafia sie juz uwolnic z ich dzialania i rozpoczynaja orbitowanie wokol Ziemi stopniowo obnizajac wysokosc ;) to moje tlumaczenie

Komety mają zbyt dużą prędkość żeby ot tak sobie wejść na orbitę wokół Ziemi. Jeśli już przylecą to wejdą od razu w atmosferę i w krótkim czasie dotrą do powierzchni.

Lynx poprostu symbolizują kometę,w tym wypadku to że deszcz będzie pochodził z komety

No właśnie dla mnie ta symbolika jest trochę - bez urazy - naciągana. Nie słyszałem, żeby kometa kiedykolwiek owinęła się wokół Ziemi. Jeśli już przelatuje, to po niewielkiej krzywej.
  • 0

Baal.
  • Tematów: 7
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

No właśnie dla mnie ta symbolika jest trochę - bez urazy - naciągana. Nie słyszałem, żeby kometa kiedykolwiek owinęła się wokół Ziemi. Jeśli już przelatuje, to po niewielkiej krzywej.

Ale przecież odłamki komety mogą wejść na orbite ziemską..
  • 0

cicik.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Witam

Za dużo rzeczy przemawia tutaj ze jednak cos sie stanie. Jak dla mnie jest wielce prawdopodobne ze NASA stara sie ukryć informacje badz tez czesc informacji, ktore sprawiły by panike. Nawet nie chce sobie wyobrazac jak na to wszystko zareagowali by biedni ludzie. Totalna anarchia. Z drugiej strony tez z moich obserwacji wynikało by ze NASA nic konkretnego nigdy nie powiedziała , zawsze zostaje jakis niedosyt. Traktują ludzi po lepkach "a to tylko czesc promu", "nie ma sie co martwić nic sie nie stanie" itp itd. Wrecz jestem przekonany ze nie wiemy 1% tego co oni tam. Ale coz takie życe :-/ . Wracając do piktogramow to zdaje mi się ze albo ktos przez nie chcial nam pokazac co sie stanie i bedzie to wlasnie w maju albo w niedalekiej przeszłosci. Ale napewno cos sie wydazy i zmieni nasze podejscie do życia. I moze to wcale nie bedzie TA kometa.

pozdrawiam
  • 0

Eury.

Researcher

• Tematów: 975
  • Artykułów: 108
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

John Leary

PRZYGOTUJCIE SIĘ NA
WIELKIE UDRĘCZENIE
I ERĘ POKOJU

Przemówienie Johna Leary'ego na
spotkaniu w Filadelfii 7-go lutego
1997 roku.

TRZY DNI CIEMNOŚCI

Następny temat to koniec ucisku, czyli trzy dni ciemności. Chcę wam najpierw przytoczyć fragment Ewangelii św. Mateusza (24,29-30):

"Zaraz też po ucisku owych dni słońce się zaćmi i księżyc nie da swego blasku; gwiazdy zaczną padać z nieba i moce niebios zostaną wstrząśnięte. Wówczas ukaże się na niebie znak Syna Człowieczego, i wtedy będą narzekać wszystkie narody ziemi; i ujrzą Syna Człowieczego, przychodzącego na obłokach niebieskich z wielką mocą i chwałą."

Otrzymałem cztery wizje na ten temat. Ujrzałem ogromną kometę z ognistym ogonem, która okrążając ziemię zbliżała się coraz bardziej. I nagle ujrzałem jak uderza w Ocean Atlantycki.

Widziałem nawet to niesamowite wejście pod wodę i samo uderzenie pomarańczowego ognia w dno oceanu, co spowodowało powstanie przeogromnych fal, wyższych od najwyższych drapaczy w Nowym Jorku, jak mi to zostało pokazane w innej wizji. Zalana została cała wschodnia część USA i całe wybrzeże atlantyckie w Europie.

Wstrząs spowodował przebudzenie się wielu wulkanów i wyrzucenia lawy i pary, które zmieszały się z gazami komety. Utworzony w ten sposób pył zaćmi słońce na trzy dni. Przytoczę wam teraz przekaz z 23-go lipca 1996 roku. Po przyjęciu Komunii Świętej ujrzałem ogromny wulkan, z którego buchał czarny dym, zasłaniający słońce.

Pan Jezus powiedział:

"Mój synu, w tej wizji oglądasz wybuch masywnego wulkanu, z którego wydobywa się czarny dym. Wprawdzie ujrzycie wzrost wybuchów wulkanicznych, lecz ten wybuch nastąpi dopiero gdy kometa uderzy w Ziemię. Nastąpi ogromne zniekształcenie skorupy ziemskiej, co będzie przyczyną przebudzenia się wielu wulkanów. Złączenie się gazów i lawy wulkanicznej z gazami komety spowoduje trzy dni ciemności. Nastąpi zmiana biegunów magnetycznych i krótkotrwała zmiana orbity ziemskiej na większą. Przyciąganie słoneczne skoryguje tą zmianę orbity, lecz zanim to nastąpi, na ziemi będzie zimniej. Podczas trzech dni ciemności podziemia lub jaskinie będą najlepszym schronieniem przed zimnem i unoszącą się siarką, która wypełniając powietrze, wychwytywać będzie z niego tlen. Módl się Mój ludu i słuchaj moich pouczeń, a Ja skieruję cię, gdzie powinieneś iść i obdarzę cię Moim Chlebem Niebiańskim. "
  • 0

Lynx.
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Ale przecież odłamki komety mogą wejść na orbite ziemską..

Nie mogą. Mają zbyt dużą prędkość.
  • 0

oliver axel.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Lynx źle mnie rozumiesz, jak inaczej ukazał byś komete i deszcz meteorów pochodzacych z niej,na innych piktogramach tak właśnie ona jest przedstawiona to tylko symbol komety ;-)

2004-04-28 Germany,Rheinland-Pfalz Südwestpfalz,Oil seed rape
Dołączona grafika
Dołączona grafika

pierwszy piktogram z niemiec który staram się wyjaśnic , kula pusta wskazuje na ocean,
fale wskazują gdzie uderzy kometa ,może odłamki zostaną przyciagnięte ( siła grawitacji ) symbol komety cztery pełne koła.zaznaczam ,że piktogram wskazuje na kwiecień co nie znaczy że musi się to wydarzyć w kwietniu,może wtedy wiedzieli co się wydarzy w maju.
  • 0

Lynx.
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Lynx źle mnie rozumiesz, jak inaczej ukazał byś komete i deszcz meteorów pochodzacych z niej

Właśnie tak jak na zaprezentowanych przez Ciebie zdjęciach: jako kometę i odłamki, a nie jako obwarzanek ;-)
  • 0

Pylbas.
  • Tematów: 5
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Jak czytam to wszystko co jest w necie to śmiać mi się chce. Koniec świata katastrofa i tak dalej. Srututu tu pęczek druty. Nic w nas nie walnie a serwisy takie jak ten chcą wzbudzić niepotrzbne emocje. Jeśli ma być to koniec świata to fajnie przeżyje już 2 czy 3 :P
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 4

0 użytkowników, 4 gości oraz 0 użytkowników anonimowych