Skocz do zawartości

Zdjęcie

25 Maja 2006 - Dniem Przeznaczenia!?

• Zamknięty Temat jest zamknięty
2740 odpowiedzi w tym temacie

Eury.

Researcher

• Tematów: 975
  • Artykułów: 108
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

myśle poprostu może i istnieje UFO ale jeżeli chciało by zniszczyć rase ludzką

:offtop:

hmmmm widzę Eurycide, że zmieniłes jednostki z AU na LD podawaj moze w AU nadal

Hm nie podawalem w AU, staram sie zawsze w LD

Hej! Nie wydaje Ci się, że może NASA chce skutecznie zatuszować S-3 i 3-D tymi asteroidami? Bo asteroid przelatujący obok Ziemi w małej odległości, to nie to samo, co kometa-która robi więcej szumu.

No mnie najbardziej intryguje 3-S a o 3-D nawet nie wspominam ;) ale faktycznie kometa to moze byc tylko znak, sygnal i wcale to nie ona musi stanowic zagrozenie
  • 0

Dantom.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

:stop: Balansujemy na krawędzi przypuszczeń czy rok 2006 w powiązaniu z kometą SW-3 będzie końcem świata. Moim zdaniem jest to błąd. Wizje, przepowiednie, ostrzeżenia - mówią o uderzeniu w Ziemię meteorytu, chaosie, wojnie światowej i śmierci milionów ludzi, po których to wydarzeniach nastąpią "złote" czasy. Także, a może i przede wszystkim dla Polski. Niestety nie na długo. Śmiertelny cios Ziemi (wg. przepowiedni) zada właśnie kometa, która przez ok. dwa tygodnie będzie widoczna na niebie jako drugie słońce. Jeśli rok 2006 będzie rzeczywiście owym czasem "oczyszczenia" to rok 2012 jest jednym z najbliższych terminów całkowitej zagłady. Ale nie koniecznie - bo nawet w kodzie Biblii przy dacie 2012 (hebrajski 5772) skrzyżowane są słowa: ".. zostanie rozkruszona, wywiedziona, rozerwę ją na kawałki..." Ciekawe, że dotyczy to roku 2012 a nie obecnego (?!), no cóż, nie my rządzimy światem. :shock:
  • 0

dj_cinex.

VRP UFO Researcher

• Tematów: 412
  • Artykułów: 20
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Mówiłem, że trafią sie tacy co będą sądzić, że naszym zdaniem Kometa to prawda absolutna ... :lol :

Wcześniej polecałem kilka wyrazów ze słowem "Spekulacja" , "Przypuszczenie" , "Wariant" na czele ... ale chyba odebranie tego przez niektórych jest zbyt ciężkie :)

Pozdro :mrgreen:
  • 0

Zombii.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

nie uwazacie , ze jak na date hglobalnej katastrofy , jakos ta data kiepsko sprecyzowana ; >?
  • 0

ccooll.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Deszcz meteorów to dopiero pierwsza trąba. Dopiero w roku 2012 zostanie odkryta 7-ma pieczęć a więc nie mówmy o końcu Świata.
  • 0

vkali.
  • Tematów: 9
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

...odpadające dwa kawałki od sw3

Dołączona grafika

zródło: w. koznowski http://astro4u.net/y...?topic=7241.195
  • 0

Eury.

Researcher

Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Zamieszczam coś poniżej, co mnie zaintrygowało. Jakkolwiek osobiście tym razem wyrażę swoją opinię - uważam, że nic się nie stanie ale niech każdy wyrazi swoje zdanie :)

Jest to rzekoma wizja pewnej osoby na pewnym forum (nie będę z powodów wiadomych podawał danych tej osoby ani linkował pod forum. Dodam tylko, że to forum zagraniczne i to co wklejam znalazłem dziś (wrzucam oryginały i moje tłumaczenie).

5/8/2006 6:01 PM

Remote viewing into the future a few minutes ago... I asked about the comet.

May 16th, 1pm est - A saw a smoking fireball falling from the sky. I heard the words "They killed it." Time will tell, if I am a false prophet I will predict nothing else. I am only telling you what I experienced, nothing more.

8 more days

Wizja dotycząca przyszłości, którą miałem parę minut temu... Zapytałem o kometę.

16 maja, 1pm est - Widziałem dymiącą kulę ognia spadającą z nieba. Słyszałem słowa "Zabije ich". Czas pokaże, czy jestem fałszywym prorokiem. Nie przewidziałem nic więcej. Mówię wam tylko czego doświadczyłem, nic poza tym.

jeszcze 8 dni

5/14/2006 2:37 PM

48 hours...

48 godzin

5/15/2006 5:05 PM

20 Hours

20 godzin

.. tu padają liczne pytania o lepsze sprecyzowanie tego co ów osoba zobaczyła, o więcej informacji...

5/15/2006 7:33 PM

I can only guess who they are or what they killed it means. I asked "Let me see the comet" and that is what I was shown.

That day it was easy for me to RV, I happened to be browsing [moderated] at the time so when I got in the RVing mood I wondered what to look at and the comet seem like a good choice.

I saw this as if I was standing on the ground looking through my own eyes.

A blue sky, with light clouds, daylight. Green grass, trees. It was a rural area, hilly. I was not looking off into the horizon so I am not sure on mountains.

I saw a fireball from the sky, it wasn't huge. anywhere from the size of a house to no bigger than 60 meters in diameter. I saw smoke or maybe dust coming off of it as it came down.

Well if it comes true, that is a fireball falls from the sky and makes the news then I might predict more. If it does not happen then I will not. I am not another Victor.

Note: I am not sure if it will hit land or the water. I did not see the actual point where it impacted... I believe it will most likely hit land, if it hits the water it will be EXTREMELY close to the shore. 50 Miles max... If it does hit that close it may do horrific damage to the coastal areas... We shall see the outcome together.

Mogę tylko zgadywać kim oni (zabici) są i co znaczy "zabije ich". Zapytałem "Pozwól mi zobaczyć kometę" i to jest to co zobaczyłem.

Tamten dzień był dla mnie łatwy jeśli chodzi o wizje. Zacząłem w tym czasie przeglądać forum (tu była nazwa) kiedy wszedłem w stan odpowiedni dla wizji. Pomyślałem na czym skupić uwagę i wybrałem kometę jako dobry wybór.

Widziałem to tak jakbym stał na ziemi patrząc poprzez zamknięte oczy.

Niebieskie niebo, z jasnymi chmurami, dzień. Zielona trawa, drzewa. To był specyficzn obszar, wzniesienie. Nie patrzyłem wprost na horyzont, więc nie jestem pewien czy były tam góry. Zobaczyłem płonącą kulę na niebie, była ogromna. Mniej więcej wielkośći domu, nie większa jednak niż 60 metrów średnicy. Widziałem dym, lub może pył wydobywający się z niej, kiedy spadała.

Jeśli to się sprawdzi, powiedzą w wiadomościach, że kula ognia spadła z nieba, wtedy mogę przewidywać więcej. Jeśli nic się nie stanie już więcej nie będę pytał o kometę. Nie jestem kolejnym Victorem (sceptyk i prowokator znany szeroko na tamtym forum)

Zauważcie, nie jestem pewien czy to uderzy w ląd czy w wodę. Nie widziałem miejsca uderzenia... Wierzę jednak, że uderzy w ląd, a jeśli w wodę będzie to ekstrymalnie blisko zatoki / wybrzeża, 50 mil maksymalnie... Jeśli uderzy tak blisko może spowodować katastrofalne zniszczenia do obszarów nadbrzeżnych... Będziemy wspólnie wypatrywać nadchodzącego...

5/16/2006 4:40 AM

Well today is the big day. About 8 hours left. Reports should be coming in no later than tonight. I have to say I hope I'm wrong, but this was a legit remote viewing and with reports of fireballs spotted over OZ I'm thinking I was right. :(

Więc dziś jest wielki dzień. Zostało około 8 godzin. Raporty nie powinny dochodzić później niż tej nocy. Muszę powiedzieć, mam nadzieję że się mylę, jednak była to autentyczna wizja włączająć w to kule ognia obserwowane nad Australią. Myślę, że miałem rację :(

jeśli chcecie więcej dajcie znać, są jeszcze 2 duże posty i jak do tej pory nie jest to prowokacja, przynajmniej nikt nie pisał o niej w ten sposób :)
  • 0

Lynx.
  • Tematów: 4
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

jeśli chcecie więcej dajcie znać

Ja tylko poproszę o podanie strefy czasowej, według której jest podawany czas w cytowanych postach ;-)
A przy okazji, dlaczego w tłumaczeniu wyciąłeś tą informację o kulach ognistych nad Australią? ;->
  • 0

Eury.

Researcher

Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Strefa czasowa -6h do naszej ;)
  • 0

Eury.

Researcher

Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

[b]B R E A K I N G

GUEST1 5/16/2006 4:32 AM

My wife just got in the door and she has told me that she saw a large fireball blue/green with full tail streak across the sky..... Anyone else in OZ can confirm???

GUEST2 5/16/2006 4:27 AM

AT 6.15 PM LOOKING OUT LOUNGE ROOM WINDOW AND THERE IT WAS STREAKING ACROSS THE SKY FROM EAST TO WEST DIRECTION. sERIOUSLY THIS THING WAS HUGE.Almost luminous it was such a bright green watched it srteak all the way across the sky ,low in the sky, then it seemed to just flicker out like a fire cracker does when it runs out of powder.

nawiązanie do mojego wcześniejszego postu?
  • 0

mart.in.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

jakos "nie wydaje mi sie"...

koles wszedl na forum, poczytal, pewnie byl tak zafrapowany cala sprawa, ze mu sie pewnie cos przysnilo, a teraz mysli, ze mial wizje, moze sie myle, sie okaze wkrotce
  • 0

vkali.
  • Tematów: 9
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

[quote=Eurycide]

5/16/2006 4:40 AM

Well today is the big day. About 8 hours left. Reports should be coming in no later than tonight. I have to say I hope I'm wrong, but this was a legit remote viewing and with reports of fireballs spotted over OZ I'm thinking I was right. :(

Więc dziś jest wielki dzień. Zostało około 8 godzin. Raporty nie powinny dochodzić później niż tej nocy. Muszę powiedzieć, mam nadzieję że się mylę, jednak była to autentyczna wizja włączająć w to kule ognia obserwowane nad Australią. Myślę, że miałem rację :(

..a moze zostało nie 8 a 21 godzin, ...i ta kula ognia nie od komety,..choć jeżeli ona już będzie to będzie juz jak najbardziej z nią związana

...czyli nie [quote] "May 16th, 1pm est " [/quote] lecz 17 maj i 1am
  • 0

Eury.

Researcher

Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

B R E A K I N G

ALERT!!! BIG FIREBALL SPOTTED OVER EASTERN COAST OF AUSTRALIA... NO SHIT PEOPLE!!!!!!!!!! its hit near NZ

donosi:

http://www.paranorma.../earthwhole.htm

http://www.iris.edu/seismon/

7,5 STOPNIA, NEW EVENT - KARMADEC ISLAND REGION - NEAR AUSTRALIA
  • 0

PikseL.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Traktowałem to z przymrużeniem oka("no bo już kilka godzin temu by to się stalo...")ale teraz nie da się ukryć że nie jest mi do śmiechu :shock:
  • 0

Eury.

Researcher

Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

B R E A K I N G

YAY!!! I just heard it! I'm listening to 4BC out of Brisbane. They just mentioned it on the news break. Said they've had about 60 reports, yellow & green.

They mentioned space junk, but said that NASA said that their was no evidence of it being junk.

Awesome!

Będę śledził transmisję radiową http://www.4bc.com.au/ jak tylko będą newsy dam znać czy faktycznie te informacje o obiektach nad Australią są potwierdzone.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych