Napisano
16.05.2006 - 14:47
Boże... ale piszecie pierdoły... co się zaczęło? gówno się zaczęło! sry za przekleństwa ale naprawdę to co niektóre osoby piszą jest naprawdę debilne... śledzę temat od wczoraj, całkiem przypadkiem na niego trafiłem... robicie taką panikę że hej. Mam pytanie, kto w ogóle miał tą wizje odnośnie uderzenia tej komety w ziemie? skąd macie informacje odnoście realności kręgów w zbożu gdzie nie ma ziemi? na Discovery leciał kiedyś program o tym... na początku naukowcy twierdzili, że tego człowiek nie mógł zrobić, że to nie możliwe... później się okazało jednak, że to jakiś dwóch gości zrobiło, a w tym przypadku nie może być podobnie? co z tego, że tym razem ci goście stwierdzili, że tego człowiek nie może zrobić? równie dobrze kręcą beke...
Druga sprawa, a co obcych obchodzi nasza planeta? Ktoś tam pisał, że chyba "nasi bracia" z Oriona mają powiązania z Jahwe itp. dobrą energią tak więc skoro Bóg dał nam wolną wole to dlaczego ktoś miałby ingerować i zabijać nas wcześniej np. tą kometą skoro sami to możemy zrobić na własne życzenie atomówkami... co to za różnica czy się sami wysadzimy czy nam planeta wybuchnie? (dla przykładu).
Teraz coś odnośnie tego listu "Czy chcecie abyśmy się ujawnili?" czy jak to tam szło... kto go napisał? wie ktoś? nie? ktoś miał przekaz od obcych i go napisał? każdy może coś takiego napisać i rozesłać. btw. i kto niby miał na ten list odpowiedzieć, żeby się ujawnili?
Nie chce tym postem nikogo obrażać ani tym bardziej nakłaniać do zmiany poglądów, chce jedynie przedstawić, że niektóre rzeczy są wiarygodne a niektóre nie są. Jeśli mam już w coś wierzyć to na pewno w to, że istnieje gdzieś cywilizacja równoległa do naszej która się nami opiekuje a nawet brała udział w stworzeniu rasy ludzkiej (Orion, Plejady). Wieże, że pozostawili dla nas wskazówki i znajdują się one w piramidach. Uważam także, że kalendarz majów jest bardzo ciekawy i bez wątpienia tajemniczy zważywszy na fakt, że Majowie "nagle" wyparowali z kuli ziemskiej jednak nie sądzę, żeby w 2012 miało się wydarzyć coś szczególnego, jeśli już to się sami załatwimy własną bronią.
Pozdrawiam!
[ Dodano: 2006-05-16, 15:53 ]
A co do trzęsienia to czasami tam nie ma jakiegoś rowu tektonicznego? ...