Skocz do zawartości

Zdjęcie

25 Maja 2006 - Dniem Przeznaczenia!?

• Zamknięty Temat jest zamknięty
2740 replies to this topic

Pylbas.
  • Tematów: 5
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

a myślałem że jednak coś się dzieje jak przczytałem o tych obiektach nad Australią - ale chyba nic...
  • 0

mithrandir.

Pan Satyros

Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Spokojnie jest to trzesienie naturalne, na razie nikt nie donosi o tsunami a te musialoby wystapic gdyby faktycznie cos uderzylo z nieba.

No właśnie - na razie :P
Pożyjemy, zobaczymy.

Ciekawe czy w tv powiedzą. Lukne na Teleexpress o 17 ;]
pozdro
  • 0

godot1981.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

a tutaj o innym trzesieniu http://mundial.onet....,wiadomosc.html
niby nie zwiazane a jednak...
  • 0

mithrandir.

Pan Satyros

Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

:offtop:

Cały czas patrze na tą mapke :)
najnowszy screen:
Dołączona grafika

Powiekszenie :
Dołączona grafika

Dane :
DATE LAT LON MAG Depth REGION
16-MAY-2006 10:39:23 -31.56 -179.30 7.4 148.7 KERMADEC ISLANDS
12-MAY-2006 04:13:54 -24.26 -177.10 4.7 57.8 SOUTH OF FIJI ISLANDS
10-MAY-2006 18:42:02 -22.48 -176.53 4.8 112.8 SOUTH OF FIJI ISLANDS
03-MAY-2006 01:54:11 -22.07 -175.15 4.5 35.0 TONGA ISLANDS REGION
  • 0

Pylbas.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

patrz w mapke patrz a jak coś się zmieni to pisz na forum

P.S
Może coś tam znajdziesz ;)
  • 0

Eury.

Researcher

• Tematów: 975
  • Artykułów: 108
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Ciekawe czy w tv powiedzą. Lukne na Teleexpress o 17 ;]

Nie sadze, na onecie i wp jak dotad cisza, zreszta kogo to interesuje :) Keep minds open!

Do 19
  • 0

ble.
  • Tematów: 3
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

to kiedy ta kometa uderzy o ziemie?
  • 0

samuraj1973.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Nikt nic nie powie będzie taka cisza w mediach jak na temat komety
  • 0

Feanor.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

hmm tam uderzy to uderzy ;]
ja bym wkońcu dziś chciał ją zobaczyć na live , bo patrze w te niebo co noc i oprócz piknych gwiazd nic nie znajduje ^_^
  • 0

michciu.
  • Tematów: 7
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Wiesz, może poczytaj tematy, zobacz co piszemy, a nie wrzucasz bezsensowne posty.
  • 0

mimi.
  • Tematów: 27
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Już tylko 9 dni
i pomyśleć że następnego dnia przyjedzie papież do Polski
  • 0

michciu.
  • Tematów: 7
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Wiesz, może poczytaj tematy, zobacz co piszemy, a nie wrzucasz bezsensowne posty.
  • 0

Dantom.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

=]Mówiłem, że trafią sie tacy co będą sądzić, że naszym zdaniem Kometa to prawda absolutna

No cóż ... jak wiadomo jest to forum w którym tzw. "prawda absolutna" jest raczej rzadko stosowana. I to jest cały urok tej wymiany zdań czy poglądów. Mimo, że zjawiska kosmiczne inspirujące tą wymianę rzeczywiście mają miejsce. Czy naprawdę tak trudno jest to zrozumieć ?
  • 0

pszczoo.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Nikt nic nie powie będzie taka cisza w mediach jak na temat komety

Hej! Było wiadome, że komety podejdą blisko naszej planety, więc było ją widać, ale jak wiecie ONA już przeleciała, dajcie spokój to było 5 dni temu, nagle nie zawróci.
I znalazłam coś, że w 2001 także przelatywała blisko Słońca i Ziemi, pewnie już to wiecie.
"...W 2001 roku, gdy kometa znów pojawiła się blisko Słońca i Ziemi wykazano, że przetrwały tylko trzy największe fragmenty oznaczone literami C, B i E."
http://wiadomosci.on...,1,1,,item.html
Edit: A jeśli już mówicie o tych snach, to miesiąc temu, kiedy jeszcze nie wiedziałam o tej komecie, naczytałam się różnych przepowiedni i chyba za bardzo mi się upamiętniły.
Tej samej nocy śniło mi się, że jakaś kometa z wielką szylbkością przechodzi przez atmosferę. Ludzie stali jak dęba i patrzyli, jakby zobaczyli ducha. Kometa wpadła do morza/oceanu i...nawet widziałam jak walła o dno, nie było trzęsienia, ani wulkanów, tylko przeogromne fale, które doszczętnie zatopiły Amerykę. Co się dalej stało-nie wiem, bo zadzwonił budzik...
  • 0

oliver axel.
  • Tematów: 16
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

eXo łączny czas wizyt Minut: 10 he he poczytaj coś zanim napiszesz..10minut :lol :

widze ,że dużo już wiesz.....

pisałes:
"Boże... ale piszecie [b][censored]

no tak jak ignorant to na całego ....widocznie mało znaków widzałeś, jest dużo znaków zrobionych przez ludzi,są całe grupy które w nocy robią znaki "circlemakers"
jest ich dużo i czasem zrobią coś fajnego ,ale nie można tych znaków nawed porównać do autentycznych piktogramów.....
TU MASZ PIKTOGRAMY
te też zrobili ludzie :P ? dwóch ich było? czy 50?

pisałeś:
"Teraz coś odnośnie tego listu "Czy chcecie abyśmy się ujawnili?" czy jak to tam szło... kto go napisał? wie ktoś? nie? ktoś miał przekaz od obcych i go napisał? każdy może coś takiego napisać i rozesłać. btw. i kto niby miał na ten list odpowiedzieć, żeby się ujawnili?"

Na forum w tym temacie napisałem kto napisał list ,poszukaj ....
jak nie znajdziesz to tez napisz własny w 15 językach..... ;-)
i oprzyj swoją teorie w jakieś ciekawe zdarzenia w które uwierzą miliony ludzi....to nie jest łatwe przekonać do swoich myśli .... ;-)

pisałeś:
"Nie chce tym postem nikogo obrażać ani tym bardziej nakłaniać do zmiany poglądów, chce jedynie przedstawić, że niektóre rzeczy są wiarygodne a niektóre nie są. Jeśli mam już w coś wierzyć to na pewno w to, że istnieje gdzieś cywilizacja równoległa do naszej która się nami opiekuje a nawet brała udział w stworzeniu rasy ludzkiej (Orion, Plejady). Wieże, że pozostawili dla nas wskazówki i znajdują się one w piramidach. Uważam także, że kalendarz majów jest bardzo ciekawy i bez wątpienia tajemniczy zważywszy na fakt, że Majowie "nagle" wyparowali z kuli ziemskiej jednak nie sądzę, żeby w 2012 miało się wydarzyć coś szczególnego, jeśli już to się sami załatwimy własną bronią"

zbyta mało wiesz żeby cokolwiek mówić o 2012 roku :-/

GiV79
pisał:
"Oliver ja sam sie ucze, szukam.
Nie to że nie chce powiedzieć.
sądzę, że
Każdy sam musi odnaleźć swoją drogę.
Jeżeli nakreślę ci moją drogę, wiem że na niewiele ci się ona przyda.
każdy człowiek potrzebuje innych doświadczeń.
a z tego co piszesz sadze ze wiesz czego szukasz"

szukam prawdy o sobie i świecie ,może twoja droga zbiegła by się z moją kto wie? ;-)

pisałeś:
[color="green"]"zauważ, że nawet teraz czekasz aż ktoś ci poda "wykładnie" na dłoni.
to jest wygodne patrzec i czekać jak ktoś coś powie.
tylko gdzie tu TY, twoje myśli.
ślepe przyjmowanie tego co inni powielają"

i tu się mylisz też szukam nowych informacji i nie tylko na tym forum i w internecie...
... czy pisanie na tym forum ,szukanie tu informacji nie jest dążeniem do prawdy/szukaniem swojego przeznaczenia? ciągle szukam! tu na forum jest wiele informacji.... jest tez dużo ludzi z którymi można porozmawiać można posłuchać co mają do powiedzenia czasem te uwagi są bardzo cenne...moje myśli zdeżają się z innymi i wybieram tylko te cenne dla mnie ,czasem pomagają wyjść z ślepego zaułku.... nie rozumie twojego myślenia ,ale nie wyśmiewam :smile: kazda myśl do czegoś nas prowadzi , każdy ma prawo myśleć na swój sposób... :smile:

ps:skoro nie chcesz pokazać co skrywasz w duszy to nie pisz o tym... ;-)
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych