Skocz do zawartości

Zdjęcie

25 Maja 2006 - Dniem Przeznaczenia!?

• Zamknięty Temat jest zamknięty
2740 replies to this topic

koVaal.
  • Tematów: 3
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Hm... Niektóre osoby pisały o snach dotyczących tej komety. Tej nocy ja miałem taki sen. Siedziałem sobie w samochodzie... Siedziałem i siedziałem.. Postanowiłem wyjść, popatrzeć na gwiazdy(była noc). Patrzę, a tu widzę na niebie wielką, czerwoną kometę. Nagle coś huknęło i dwa, tym razem zielone, małe fragmenty przemknęły przez nieboskłon i uderzyły w odległy wysoki budynek, który został pod wpływem tego zniszczony. Nagle całe niebo rozświetliło się ogromnym deszczem meteorów, które jednak spalały się w atmosferze. Nagle sen się zmienił. Siedziałem w domu przed telewizorem, a w programie informacyjnym mówiono o tej komecie, wyraźnie usłyszałem nazwę 73P/Schwassmann-Wachmann 3. Spiker mówił coś, że kometa uderzy. Była tam data, ale nie 25 Maja, tylko 26 Maja. A wtedy się nagle obudziłem. Co o tym myślicie?
  • 0

Sagittar.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Była tam data, ale nie 25 Maja, tylko 26 Maja. A wtedy się nagle obudziłem. Co o tym myślicie?

moja narzeczona tez miala kiedyś sen w której istotna była własnie data 26 maja....to musi coś znaczyć :jump:
  • 0

#1098 Gość_juras10

Gość_juras10.

Napisano

Witam - jestem nowy na forum.Zaciekawiły mnie sny , które tu sa opisane.Dziwne jest to ,ze jakieś miesiąc temu gdy nikt jeszcze nie mówil w taki sposob o komecie miałem dwa sny -o jednakowej treści tylko z innej perspektywy. Pierwszy : siedze w domu (mieszkam na podkarpaciu) wieczorem , rodzinka oglada jakiś serial telewizyjny ,ide do kuchni czegos się napić i nagle zauwazam na niebie przez okno coś dziwnego-jakieś kule żaru wielkości malego samochodu,które zaczynaja wprost bombardować ziemię,spadaja na drzewa domy ulice i wszystko dookoła plonie żar z nieba ogień i panika . Potem widze czarne apache ,które lecą i zabieraja ludzi na poklad:) hehe ale jazda
Drugi: Ten sen nastepil 3 dni po pierwszym śnie.Widze ziemie z kosmosu jako cała planetę i widać ładnie kontynenty, nagle coś leci z kosmosu i uderza a raczej to wygląda na bombardowanie ziemi przez ogromną ilość meteorów, spadają na kilka kontynentów-głównie europa i afryka.Po upadkach widać z kosmosu jak unosi się pył na ziemią i to tyle.Mam nadzieje,że to tylko złe sny i oby sie nigdy nie sprawdziły.Pozdrawiam ekipe .
  • 0

vkali.
  • Tematów: 9
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

...16-17 maja przebiegł w usa spokojnie,..czyli wg moich wskaźników,..nie nastąpi przyspieszenie zdarzeń i to [raczej] nie sw3 walnie katastrofą w ziemię, z czego się cieszę ...ta pani jako ostrzezenie co najwyżej roztopi w atmosferze kilka swoich prełek , ...by ich światło i dzwięk obudziłły nas, ...obudziły naszą atmę i przygotowały nas na nadchodzące
  • 0

pszczoo.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Na koniec wspomnę, że kometa 73P/ stała się obecnie na tyle „sławna”, że prócz faktów zaczęły „narastać” wokół niej mity – przede wszystkim dotyczące globalnej katastrofy związanej z upadkiem któregoś z jej fragmentów: na przykład od jakiegoś czasu krąży w internecie „proroctwo” globalnej katastrofy spowodowanej upadkiem jednego z fragmentów tej komety około 25.V (±3 dni).

Mam wrazenie ze mowia o nas :)

To ze strony: www.astrohobby.pl , też czytałam ten artykuł i także miałam takie wrażenie, no ale nie jednemu psu Burek :)
  • 0

mariuszm.
  • Tematów: 28
Reputacja

Napisano

PS. ks J. Popiełuszko na jakiś czas przed śmiercią (okolice 1978) powiedział - jeśli mógłbym jeszcze żyć 50 lat i mógł wybrać dowolne miejsce na świecie wybrałbym Polskę bo nad nią nie widzę czarnych chmur.

sory za błąd - miało być Klimuszko.
mariusz
  • 0

niewierzewto.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Niech już bedzie 25.05.06 lub 2 tygodnie później, zobacze co wtedy napiszecie dlaczego kometa nie walneła w Ziemie i nie ma żadnego krachu na giełdach. Chętnie też poczekam do 2012 i te całe wasz proroctwo Oriona też się posypie i kiedy to wymyślicie nowe "zagrożenia". Co z rokiem 2000 ? Takich "proroctw" było już multum. Niestety jakoś dalej żyjemy. Ktoś napisał że to sceptycy rządzą i nie chcą ewaukować San Fransisco przed trzęsieniem Ziemi, cóź sceptycy rządza a cała reszta siedzi na tego typu forach... Czuje tutaj samo kłamstwo i manipulację, ale zaraz ktoś powie że to rząd nami manipuluje i tutaj jest jedyna prawda...

[ Dodano: 2006-05-18, 15:03 ]
tylko najgorsze jest to że nawet jakiekolwiek próby uświadomienia ludzi że nie ma żadnego spisku na skale światową jest bezcelowa, teraz niestety bede tylko chodził i sie denerwował lub uderzał głową w mur próbując cokolwiek wytłumaczyć...
  • 0

dj_cinex.

VRP UFO Researcher

• Tematów: 412
  • Artykułów: 20
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

A czy ktoś komuś każe w coś wierzyć ?

ŁaŁ bede sie czuł zaszczycony bo niewypowiadam sie tutaj na ten temat - chyba bede przedstawicielem tych co nie piszą textów typu "Łoooo będzie koniec świata!".

Czy ktoś z czytających te texty zna słowa takie jak : przypuszczenie, wariant, ewentualność, gdybanie ? :lol :
  • 0

niewierzewto.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Chyba nie znają tylko ślepo wierzą.

[ Dodano: 2006-05-18, 15:18 ]
Pozatym dał ktoś linka do zdjęcia komety Halle-Boppa z 97 roku mówiąc że to jest kometa SW, http://img463.images...9/comet10ns.jpg to foto, tylko kogo obchodzi że ta kometa (Sw) w maximum blask była ledwo widoczna gołym okiem. Pozatym nie wiem czy wiecie co to znaczy długo czasowa fotografia...
  • 0

Eury.

Researcher

• Tematów: 975
  • Artykułów: 108
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Niech już bedzie 25.05.06 lub 2 tygodnie później, zobacze co wtedy napiszecie dlaczego kometa nie walneła w Ziemie i nie ma żadnego krachu na giełdach. Chętnie też poczekam do 2012 i te całe wasz proroctwo Oriona też się posypie i kiedy to wymyślicie nowe "zagrożenia".

Nie pisalbys tak gdyby dotknela Cie kleska Nowego Orleanu, czy ta ktora nawiedzila Sumatre.
  • 0

Davidd83.
  • Tematów: 3
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

jedno jest pewne : w najbliższym czasie Erich Julien wyjdzie albo na głupka albo na bohatera heh :smile:
  • 0

niewierzewto.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Odpowiedź jest prosta mimo, że nie jestem jasnowidzem moge Ci powiedzieć że to na pewno nie jest to drugie...

Eurycide czego bym nie napisał? Dajcie konkretną "przepowiednie" i niech sie sprawdzi bo coś w stylu " wielka katastrofa na północy, jeszcze w tym roku" itd mnie raczej nie satysfakcjonują. Potem się pisze że ktoś tam to przepowiedział itd.. Zobaczymy 25.05.06 już nie długo, ciekawie tylko jakie będzie wytłumaczenie dlaczego kometa nie uderzyła w Ziemie :|
  • 0

Legalize.
  • Tematów: 123
Reputacja

Napisano

niewierzewto, odnośnie dnia 25 maja +- nie ulega wątpliwości, że jednak coś nam zagraża?? Czy ty jesteś innego zdania?? Widzisz jakiś problem w tej dyskusji??
Druga sprawa jest taka że są przepowiednie wyssane z palca i są jednak te bardziej wiarygodne... Jakbyś się bardziej zagłębił w temacie to byś wiedział że 2012 r. nie koniecznie czeka nas "koniec świata"... Jeszcze wiele zależy od tego co ty rozumiesz przez "koniec świata" bo nie wszystko należy brać dosłownie, a odnosze wrażenie że ty tak to odbierasz...
  • 0

niewierzewto.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

A najbardziej w oczy razi to kłamstwo i manipulacja chociażby z tym zdjęciem...

[ Dodano: 2006-05-18, 15:39 ]
Dostałem jak widać ostrzeżenie komuś się nie podoba to co mówie, że jestem inny niż tutaj obecni : Za moment to pewnie bana dostane. Jak mówiłem poczekajmy i zobaczymy jak się będzie ten koleś od przepowiedni tłumaczył...
  • 0

Eury.

Researcher

• Tematów: 975
  • Artykułów: 108
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

A najbardziej w oczy razi to kłamstwo i manipulacja chociażby z tym zdjęciem...

Jakim zdjeciem??

Przeczytaj temat od poczatku a potem sie wypowiadaj
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych