Skocz do zawartości

Zdjęcie

25 Maja 2006 - Dniem Przeznaczenia!?

• Zamknięty Temat jest zamknięty
2740 odpowiedzi w tym temacie

makaryn.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

bez urazy ale przynajmnie ten ostatni piktogram jest robionu na 200% przez ludzi i to partaczy jakich mało spójż na okrąg z gwiazdką wewnątrz i zaraz koło niego wydeptaną ścieżkę odbiegającą bez pośrednio od pikto gramu

Ekhm...Ludzie musieli tam jakoś dojść...zresztą, ścieżka nie świadczy o tym, że to fake...
Widzę, że na innych forach też podłapano motyw ścieżki...A co to ludzie latają?...

(PS: Mój pierwszy post...Miałem siedzieć cicho ale na to musiałem zareagować ;) )

A i zdecyduj się jak pisze się "Piktogram"..Czy razem czy odzielnie.. ;)
  • 0

Traper.

Tajny Współpracownik

• Tematów: 31
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Miałem siedzieć cicho ale na to musiałem zareagować

i b. dobrze :) Witamy
  • 0

michciu.
  • Tematów: 7
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

heh, oliver axel, ciekawa teoria i bardzo przekonująca, ale nie wszystkie piktogramy dotyczą komety (moim zdaniem). np ostani
  • 0

sceptyk.
  • Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

prawy dolny róg zdięcia nie jest efektem działania zjawisk naturalnych fakt gdyby było jeszcze gdzieś takie miejsce to by możana było twierdzić ze to deszcz wyłożył zborze ale to tylko w tym konkretnym miejscu nie opodal pikto gramu. zbieg okoliczność?? szczeże wątpie

co do tej ścieżki to równie mogi zrobić sobie dojście jego twórcy
  • 0

Józek.
  • Tematów: 3
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Rozwalasz mnie swymi teoriami i błędami ort ;D
  • 0

makaryn.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

prawy dolny róg zdięcia nie jest efektem działania zjawisk naturalnych fakt gdyby było jeszcze gdzieś takie miejsce to by możana było twierdzić ze to deszcz wyłożył zborze ale to tylko w tym konkretnym miejscu nie opodal pikto gramu. zbieg okoliczność?? szczeże wątpie  

co do tej ścieżki to równie mogi zrobić sobie dojście jego twórcy

:o Wiesz, już nie mam argumentów na Ciebie...Wygrałeś Ty i Twoje teorie :D

A tak na poważnie...Ok tak to twórcy zrobili tą ścieżkę, a nimi byli kosmici i sobie nią chodzili (i co obalisz mój argument? :D )... :| Brak mi słów...Już nie będę komentował Twoich teorii bo to tylko offtopy z tego wychodzą...ehh..
  • 0

sceptyk.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

komentuj albo nie poprostu ja widzę tu śleady dzialaności ludzkiej wy w każdym widzidzicie dzialaność obcych, ale żeby stwierdzić czyje to dzieło powinieneś rozpatrzyć wszystkie możliwe teorie za i przeciw
  • 0

michalp.
  • Tematów: 98
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

"W okresie letnim na całym świecie i od pewnego czasu także w Polsce pojawiają się osobliwe znaki w zbożu. Część z nich badacze tego fenomenu kwalifikują jako efekt działania żartownisiów. Są jednak dowody na to, że niektóre agroznaki powstają w wyniku działania jakiegoś nieznanego, inteligentnego czynnika. Miejscem szczególnym na mapie świata stała się niewielka miejscowość Wylatowo w powiecie mogileńskim. Tutaj od 2000 roku dziwne znaki w zbożu pojawiają się rokrocznie na niewielkim obszarze pól obsianych zbożem. Stwarza to niepowtarzalną okazję do prowadzenia systematycznych obserwacji i badań tego zjawiska. Już w 2004 r. na witrynie www.raportx.pl przeprowadzono precedensowe działania transmitowane do Internetu. W lipcu 2005 roku realizujemy z tego miejsca uikalną w skali świata akcję przekazu audio-wizualnego na żywo do internetu. Obejmie ona także relacje o podobnych wydarzeniach z terenu całej Polski Jej celem jest zdobywanie i upowszechnianie wiedzy o tym fenomenie. Wszystko w internecie na: www.ufotv.pl oraz www.raportx.pl"
O srol ! nie wiedziałem ze w polsce znaleźli coś takiego...:shock:..dopoki nie poszukałem.
  • 0

sceptyk.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

no dobra panowie słyszeliście zapewne o ludkach z W. brytanii którzy założyli firmę tworzącą piktogramy http://www.circlemak...g/totc2004.html tu macie wykaz co oni lub powiazni z nimi ludzie stworzyli
  • 0

Józek.
  • Tematów: 3
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Tak i mają oddziały na całym świecie i koordynują ogólnoświatową akcję - zróby z ludzi debili aby wierzyli sobie w ufo i durne przepowiednie z piktogramów.
  • 0

Pylbas.
  • Tematów: 5
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

`Pi3gi~`

Widzisz mamy te kręgi bo jesteśmy wybrańcami. Co do tej komety to chciałbym zobaczyć cały ten deszcz meteorytów.....
  • 0

Malin.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Tak sobie czytam te wasze posty, ze tez postanowilam sie na ten temat wypowiedziec. Ja osobiscie jestem prawie pewna, ze ta kometa w nas nie uderzy(tak ok. 80%). Moge tez podac powod, choc pewnie niektorzy go zaraz skrytykuja lub wysmieja. Po prostu we snie ukazal mi sie moj tato, ktory od dawna nie zyje i on mi to powiedzial. A co do uderzenia w ogole, przez inny obiekt, kiedy indziej, to nigdy nie mozna tego na 100% wykluczyc. I nie chodzi tez o to, zeby wierzyc we wszystkie przepowiednie i wszystko interpretowac jako znak, ze "cos" w nas uderzy. Po prostu wszechswiat jest ogromny, przez ludzi jeszcze nie zbadany , nie odkryty, wiec zagrozen plynacych ze wszechswiata w zadnym wypadku nie nalezy lekcewazyc. Po prostu co niektorzy powinni miec przed kosmosem troszke wiecej respektu. Niestety(a moze stety) ludzie nie maja takiej wiedzy i nie sa w stanie wszystkiego "kontrolowac". Czymze my jestesmy bowiem wobec wszechswiata?
  • 0

sceptyk.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

:help: nie chodzi mi to to spóż jak skomplikowane potrafią być piktogramy wykonane przez ludzi tak więc ten piktogram z żekomą kometą raz jest nie za bardzo skomplikowany dwa wykonany w Anglii tak więc moze być dziełem wyżej wymienionej grupy
  • 0

michciu.
  • Tematów: 7
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

to ja jestem jednym z tych których Cię wyśmieją :-D coś chyba nas podpuszczasz Malin
  • 0

makaryn.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Sceptyk....

Opis jednego piktogramu:

This formation appeared at Silbury Hill in Wiltshire on the 3rd August. It has a definite Aztec feel to it and relates back to a similar formation at Wakerley Woods in Northamptonshire which appeared in 2001 and resembled an Aztec Sun Stone.

Wolne tłumaczenie:
To uformowanie zjawiało się w Silbury Hill w Wiltshire 3 Sierpnia. Ma ono powiązanie z Aztekami i jest podobne do uformowania przy Wakerley Woods w Northamptonshire które zjawiało się w 2001 i przypomniało Aztecki kamień Słoneczny...

Może jestem nie w temacie...Ale gdzie tu jest napisane, że to ich dzieła? To są najciekawsze piktogramy powstałe w 2004...Ta grupa owszem robi kręgi ale nie takie...

I teraz pozostaje nam patrzenie w niebo tak naprawdę i czekanie...A kręgi które są powiązane z kometą wcale nie są podrobione...
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych