Napisano 18.05.2006 - 21:05
Napisano 18.05.2006 - 21:07
to ja jestem jednym z tych których Cię wyśmieją :-D coś chyba nas podpuszczasz Malin
Napisano 18.05.2006 - 21:39
Napisano 18.05.2006 - 22:11
Znam, bo tym się interesuję od dawna - wiele proroctw, przepowiedni, objawień, Biblię, itd. Z tego też powodu interesuje mnie te forum. Według mnie zderzenie takie może być związane także z wojną światową, która wybuchnie wtedy, gdy rozpocznie się panika i chaos przed kolizją lub niedługo po. W wojnie prawdopodobnie będzie użyta broń jądrowa ale nie na masową skalę. Wybuch któregoś z wulkanów, albo może wyrzucenie przy kolizji w atmosferę pyłu i materiału skalnego spowoduje trzydobowe zaćmienie słońca i ogromną elektryzację powietrza. W czasie tego zaćmienia i na skutek potwornych wyładowań atmosferycznych zginie ogromna ilość ludzi. Po katakliźmie (kolizja i wojna) trzeba będzie sporządzać na nowo mapy kontynentów i granic państw. Nie będzie to koniec świata lecz jakby oczyszczenie.A moze zadajmy sobie takie pytania:
1. co jesli faktycznie do zderzenia dojdzie
2. co jesli w nocy obudzi nas huk przelatujacego fragmentu komety?
3. co jesli np. rano obudzimy sie i zobaczymy w mediach informacje, ze doszlo do zderzenia?
4. co w koncu jesli nagle uswiadomimy sobie ze 50 milionow ludzi zginelo a kilkadziesiat krajow znajduje sie pod woda?
Napisano 19.05.2006 - 00:08
I work for a major southeastern telecommiunications company. I take calls from all over the south, and just in the last two days the number of calls I get for people wanting an airline has tripled or quadrupled, nearly all from Florida, North Carolina and south Carolina. It seems there are a lot of people on the east coast who want to leave, and leave quickly. I don't handle calls for anything further north than that though, so I don't know if it's all up and down the east coast or not.
I'm not one to subscribe to paranoia or conspirisy theorys, but when overnight I start getting a metric assload more calls than usual and they are all for airlines, that just seems weird.
Napisano 19.05.2006 - 00:53
Napisano 19.05.2006 - 06:36
Napisano 19.05.2006 - 06:57
Napisano 19.05.2006 - 07:19
no to przedewszystkim wszyscy przemadrzalcy powinni wziasc pod uwage ;-)
Napisano 19.05.2006 - 07:53
Kod Biblii wyrażnie wskazuje rok 5766 jako ten w którym nastąpi kolizja komety (lub meteorytu) z Ziemią, pisałem o tym we wcześniejszych postach. Rok hebrajski 5766 - odpowiednik naszego 2006 kończy się właśnie 22 września 2006 r. Oznaczałoby to, ze albo źle odczytaliśmy przesłanie zawarte w tym kodzie (bardzo prawdopodobne!), albo wydarzenia przed którymi nas ostrzega zostały przesunięte w czasie na nieokreślony termin (oby !).a tak z czystej ciekawości, co jest zwiazane z datą 22 wreśnia? ma to jakiś związek z aktualnymi rzeczami?
Napisano 19.05.2006 - 08:09
0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych