Skocz do zawartości

Zdjęcie

25 Maja 2006 - Dniem Przeznaczenia!?

• Zamknięty Temat jest zamknięty
2740 odpowiedzi w tym temacie

Dantom.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Zastanawia mnie cały czas tak niesamowicie szczegółowy opis katastrofy jaką zawarł Eric Julien, oraz to, że tak mocno udramatyzował i zaangażował się w to ostrzeżenie, że nie wspomnę o dacie. Spotykam się z czymś takim po raz pierwszy. Więc może jednak jest to kontrolowany "przeciek" z NASA, która w ten sposób na wszelki wypadek oczyszcza swoje sumienie ?
Do daty ewentualnej kolizji pozostało już niewiele czasu. Jeżeli okaże się, że przekaz E.J. będzie prawie 100 % zgodny z ew. oficjalnym komunikatem Nasa tuż przed katastrofą to znaczy, że była to świadoma gra. Jeżeli nic się nie wydarzy to oznacza że jego wizja była po prostu ostrzeżeniem dla ludzkości. :hmm: :hmm: :hmm:
  • 0

Eury.

Researcher

• Tematów: 975
  • Artykułów: 108
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Jego zaangazowanie poszlo o krok dalej... wlasnie dowiedzialem sie ze E. Julien wystosowal APEL do mediow swiatowych. Oswiadczenie zostalo zredagowane przez Craiga Boswella, ktory to podal nawet swoj numer telefonu i email.

Apel znajduje sie tutaj: http://releases.usne...se.asp?id=66094

To: National and International desks

HOUSTON, May 19 /U.S. Newswire/ -- Eric Julien, former military air traffic controller, twin engine jet pilot and former instructor at astronaut Patrick Baudry's Space Camp -- Discovery Shuttle flight -- has written four articles covering the high probability of a giant tsunami in the Atlantic Ocean caused by the impact of a comet fragment near or on May 25.

itd...

czy za pare dni w sieci pojawi sie wiecej informacji? Czy media skomentuja temat? Zobaczymy
  • 0

Legalize.
  • Tematów: 123
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

. Jeżeli nic się nie wydarzy to oznacza że jego wizja była po prostu ostrzeżeniem dla ludzkości. :hmm:  :hmm:  :hmm:

Piękne jest to co mówisz... W końcu ktoś podkreśla takowy wariant(ja bym dodał jeszcze że znaczny wpływ mogą mieć istoty duchowe ale lepiej tego tematu nie rozpoczynać :) )... Ale prawda jest taka, że jak wizja się nie spełni to większość będzie na nim psy wieszało... Zamiast przekonać sceptyków tylko ich wzmocni...
  • 0

Dantom.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

UWAGA ! Czy ktoś ma możliwość sprawdzenia w matrycach kodu Biblii czy występuje nazwisko ERIC JULIEN ?
  • 0

Eury.

Researcher

• Tematów: 975
  • Artykułów: 108
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Wlasnie... jesli nic sie nie stanie to ... jego reputacja bedzie skonczona zeby nie powiedziec zostanie on zmiazdzony. Ale popatrzmy teraz hipotetycznie:

ktos z nas ma wizje... ladnych pare lat temu. Jest to cos co wpisalo sie w nasza pamiec o czym myslimy, analizujemy. Pare lat pozniej.. ta sama wizja, byc moze wyrazniejsza, byc moze jakies przeslanie, apel "URATUJ ZYCIA" (hipotetycznie). Co byscie zrobili? Czy strona www nie jest dobrym i tym samym "bezpiecznym" rozwiazaniem? Na www mozna sie wykrzyczec, powiedziec niemalze wszystko. Niektorzy pytaja "dlaczego nie poszedl do tv". Nie poszedl bo moze zabraklo mu odwagi? A moze mial zamiar ale ... kto uwierzy "wizjonerowi" ? Mozna tak wrozyc w nieskonczonosc. Moze on robi to dla siebie, moze faktycznie oczyszcza swoje sumienie, a moze ma poczucie spelniania jakiegos obowiazku? Moze dzieki niemu KTOS zmieni swoja mentalnosc, nawet jesli nic sie nie stanie. Moze dzieki niemu kogos zainteresuja zjawiska paranormalne, moze ktos zdobedzie sie na odwage i bedzie mowil o wlasnych wizjach a jako inspiracje wezmie odwage E.Juliena do gloszenia takich rzeczy publicznie?
  • 0

oliver axel.
  • Tematów: 16
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Kurcze nie jestem sceptykiem,ale na początku tematu nie wierzyłem w to co tu poczytałem,
ale z czasem przekonałem się do tego "zamieszania" teraz robi się naprawde nie ciekawie
gość bierze sprawe na powarznie ,nie chodzi mi o to że wcześniej nie brał ,ale teraz to już naprawde apel o zrozumienie!!! napewno tego nie ukręcił!
Za pare dni zobaczymy skutki tego zamieszania,ja do tego czasu nie będe przesiadywał na forum ( ide na łono natury,odpocząć i rozważyć co może się stać), pomyślcie świat naprawde może się zmienić! dajcie spokuj sceptole pomyślcie co bedzie gdy to naprawde się sprawdzi!!!

podziwiam Eurycide ,walczysz z tematem już bardzo długo :drink: ja nie wytrzymałem
do końca ,może przez to ,że tu nie ma kąkretnych sceptyków! praca syzyfowa mnie nie bawi
bo ile można pisać takich samych postów (euri :drink: ) popatrze do końca maja trochę z oddali pozdrawiam wszystkich ;-)
  • 0

Dantom.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Eurycide - bardzo słuszna wypowiedź ! Też się nad tym zastanawiałem i myślę, że takie rzeczywiście mogą być powody Jego postępowania. ( To znaczy : mam nadzieję).
  • 0

Lynx.
  • Tematów: 4
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

..bzdura, tak było przez rok, do września ubiegłego roku,..od tego czasu atma "oszalała"..zimą i wiosna pełna dziurka była nie tylko nad biegunami ale również nad europą, polską  i azją i to kilkakrotnie po kilka dni, ..tylko naukowcy nie informowali oraz "o dziwo" media również nie ostrzegali przed szaleństwem docierającego promieniowania z kosmosu  i bytnosci ozonowej dziurki w atmie nad nami nie nagłaśniali (a siegała ona 250 du),...ostatnia była nad nami przez trzy w końcu kwietnia,..tutaj bieżacy monitorig http://www.temis.nl/...st/today_np.gif  dziury nad pólnocną pólkulą,... a tutaj  strona głowna http://www.temis.nl/  gdzie szczególowo i w wielu przekrojach można dowiedzieć sie o tym co dzieje się i działo się w troposferze

Powiedz, vkali, ale tak uczciwie, czy w ogóle kiedykolwiek czytałeś jakieś opracowanie na temat dziury ozonowej? Bo na razie wszystko wskazuje na to, że nie masz najmniejszego pojęcia na ten temat. Cały Twój powyższy tekst to jeden wielki bełkot nie mający pokrycia w rzeczywistości. Podałeś link do ciekawej strony. Gdybyś ją przejrzał trochę dokładniej, to znalazł byś odnośnik do strony wyjaśniającej czym jest dziura ozonowa i jak się ją mierzy. Pozdrawiam i dziękuję za dostarczenie rozrywki.

PS. przepraszam za offtop. Mam nadzieję, że nikt nie dał się nabrać na idiotyzmy serwowane przez vkali ;-)

[size=9]EDIT admin:
ostrzeżenie słowne, za ostatnie zdanie.

• 0

oliver axel.
  • Tematów: 16
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

może ktoś dokładnie przetłumaczyć fragmenty z kodu biblli?
to mogą być naprawde ważne informacje ;-)

Dzieki oliver axel, bede walczyl do 25 i jeszcze dalej :) Jesli jest choc kropla prawdy w przeslaniu E.Juliena to uwazam ze warto i trzeba ja przedstawiac. 3maj sie!

mądre słowa Warto..Warto jak nie mówią prawdy(w co wątpie ) to zmienią nasze myślenie
mniejmy nadzieje ,że na lepsze :smile:
  • 0

new.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Witam wszystkich

Mam dziwne wrażenie że media itak bedą dalej milczeć
  • 0

sceptyk.
  • Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

do czego mam mnie jako sceptyka przekonać nie spełniona wizja? napewno nie będzie to powodem większej wairygodności tego człowieka (przynajmnie dla mnie)

. Jeżeli nic się nie wydarzy to oznacza że jego wizja była po prostu ostrzeżeniem dla ludzkości. :hmm:  :hmm:  :hmm:

takie ostrzeżenia o możliwości uderzenia komety bądź asteroidy wysyłaja od dawna astronomowie na całym świecie

choć w sumie mobło by coś małego tak z 10 m uderzyć w okolicach dużego miasta
może byśmy przestali bagatelizować zagrozenia
  • 0

Dantom.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

takie ostrzeżenia o możliwości uderzenia komety bądź asteroidy wysyłaja od dawna astronomowie na całym świecie

Ale rzecz w tym, że jeszcze nikt tak dokładnie i z takimi szczegółami tego nie robił. Nikt też nie podawał prawie że precyzyjnej daty katastrofy. Ten człowiek (E.J.) kładzie na szalę całą swoją przyszłość i dobre imię. Coś w tym musi być.
  • 0

Ejael.
  • Tematów: 56
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

A jak zostawiasz kartkę znajomemu to na drzwiach jego domu czy na pobliskiej latarni :mrgreen:

Być może kogoś wcześniej wprowadziłem w błąd używając określenia "czasy ostateczne", więc wyjaśniam że czasy ostateczne to nie koniec świata ale ogólnie mówiąc jest to czas oczyszczenia (obfitujący w różnego rodzaju katastrofy) przed ponownym przyjściem Chrystusa lub jak kto woli przed odnową duchową ludzkości.
  • 0

aranel.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

"Kazdy dobry uczynek dla innych tu na ziemi oddala niebezpieczenstwo od nas"

Czy to nie jest to co powinnismy teraz robic ? zamiast gdybać na tym forum...

Tak czy inaczej słowami niczego nie zmienimy, ale czyny...to akt naszej woli.

Wszyscy tutaj, ktorzy przejmujemy sie losem całej ludzkości...przez tych nastepnych kilka dni czyńmy dobro, pomagajmy bliźnim...i uwierzmy mocno, pokażmy że coś z tym robimy, pokązmy że ludzkość to nie tylko chciwośc, nienawiść i kłamstwa.

Być może nasza garstka tutaj zmieni bieg historii...a jesli sie nie uda to i tak było warto i nie bedziemy żałować naszych dobrych czynów.

P.S. Ja w ostatnich dniach pomoglem dla szwagra rąbać drewno na zimę, czego bym wcześniej nie zrobił...

[ Dodano: 2006-05-19, 23:30 ]
  • 0

Traper.

Tajny Współpracownik

• Tematów: 31
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

ja tam nie ingeruje w życie innych ludzi, jak i nie wkscytuje się kometą :P
Dla mnie może uderzyć, choć nie musi (wolałbym pierwszą opcję :P )

A co do tego kodu Biblii (po angielsku) to to jakiś kit jest...
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 3

0 użytkowników, 3 gości oraz 0 użytkowników anonimowych