Napisano 20.05.2006 - 09:17
Napisano 20.05.2006 - 09:49
Z serwisu "[http://www.thirdwar.com/",] ktory został usunięty 2006-05-09 po 2 godzinach od publikacji]
Ta wiadomość pochodzi od anonimowego pracownika CIA, i została umieszczna na jednym z anglojęzycznych forów i dotyczy wydarzeń, które mają mieć miejsce 25 maja 2006. Grupa thinktanków w Białym Domu i Pentagonie, ściśle wspólpracująca z lobby zbrojeniowym zamierza rozpętać potężny konfikt zbrojny. Impulsem ma być zdetonownie potężnych ładunków atomowych na środku Atlantyku, które rzekomo mają być zagubionym odłamkiem komety SW-3. Szczególowy scenariusz działań był opracowywany conajmniej od roku 1991. Wykorzystując agentów dezinformacji, w internecie mają być wcześniej rozpowszechnione materiały, sugerujące katastrofę naturalną, będą pokazane przygotowane wcześniej filmy i zdjęcia udawadniające, że tak właśnie było. Znalazłem to na foru NZ gdzie jest poruszany termin daty 25.05.2006 ciekawe co z tego wyjdzie.
Napisano 20.05.2006 - 10:14
Napisano 20.05.2006 - 10:17
Otóz Sceptyku informuje Cię, że z Pana Tadeusza nie da sie wyczytać tego co z Kodu Biblii, patrz procedury jakie miały miejsce, zanim odkrycie zostało parę lat temu opublikowane w American Scientist, jak i późniejsze próby podważenia tego łacznie z testowaniem Wojny i Pokoju, oraz słynnego juz Moby Dicka. Co do Erica Juliena to on tez powołuje sie na odkrycia jakich w KB dokonał Drosnin, wspólnie ze światowej sławy matematykiem Ripsem .
Proszę zanim cos napiszecie że jest fake , albo za takie to uznacie , postarajcie się wpierw zaznajomić z danym tematem, a nie pisać bo tak Wam się wydaje.
Napisano 20.05.2006 - 10:25
W telewizji publicznej czy w stacjach zajmujących się nauką?heh... A ja właśnie włączyłam telewizję i co? Był program o tsunami... Jak rozpoznać itp... Przypadek?
http://www.tvcomm.co...radio/live.html <--- Była niezła zadyma. Popatrzcie na widmo
Napisano 20.05.2006 - 10:30
1.
W telewizji publicznej czy w stacjach zajmujących się nauką?heh... A ja właśnie włączyłam telewizję i co? Był program o tsunami... Jak rozpoznać itp... Przypadek?
Napisano 20.05.2006 - 10:34
Napisano 20.05.2006 - 10:47
A jeśli w Atlantyk rzeczywiście uderzy odłamek komety, ale będzie on za mały / zbyt wolny, aby wywołać taką falę tsunami? Wtedy Amerykanie mogą wykorzystać sytuację i zdetonować ładunki atomowe na dnie Atlantyku, a wszyscy by myśleli, że jest to skutek uboczny uderzenia komety.
Pytanie tylko dlaczego Amerykanie mieliby robić coś takiego??
Napisano 20.05.2006 - 11:05
A jeśli w Atlantyk rzeczywiście uderzy odłamek komety, ale będzie on za mały / zbyt wolny, aby wywołać taką falę tsunami? Wtedy Amerykanie mogą wykorzystać sytuację i zdetonować ładunki atomowe na dnie Atlantyku, a wszyscy by myśleli, że jest to skutek uboczny uderzenia komety.
Ja nie widzę w tym żadnego sensu...Na dokładkę sami narażeni będą na kataklizm ze strony Tsunami...Więc jak dla mnie ta teoria odpada...Chociaż nigdy nic nie wiadomo...
Napisano 20.05.2006 - 11:18
Napisano 20.05.2006 - 11:18
Napisano 20.05.2006 - 11:19
Napisano 20.05.2006 - 11:37
Pomyśl ze uderzenie komety + energia wybuchu atomowego zrobiłą by wieksze szkody niz sama kometa, zaraz by to wyszło na swiat a odpowiedziana za smierc milionów ludzi byłaby Ameryka. Chyba by az tak nie ryzykowaliA jeśli w Atlantyk rzeczywiście uderzy odłamek komety, ale będzie on za mały / zbyt wolny, aby wywołać taką falę tsunami? Wtedy Amerykanie mogą wykorzystać sytuację i zdetonować ładunki atomowe na dnie Atlantyku, a wszyscy by myśleli, że jest to skutek uboczny uderzenia komety.
Napisano 20.05.2006 - 11:38
Sprawa III Wojny Światowej wywołanej lub jak kto woli związanej z katastrofą na Atlantyku jest niestety jak najbardziej aktualna. Kod Biblii 2 (M.Drosnin)... " rok w którym może wybuchnąć III wojna światowa zapisany jest w najważniejszym miejscu Biblii - zwoju o długości zaledwie 22 wierszy. Zwój ten zwany jest MEZUZĄ. Zawiera 170 słów, które spośród 304805 liter Bóg polecił zapisać oddzielnie i umieszczać u wejścia każdego izraelskiego domu. ...W słowach tych zakodowane jest : W 5760 ORAZ W 5766 CZYLI W LATACH 2000 i 2006. W tym też miejscu pojawia się po raz pierwszy i ostatni w całej Biblii : " wojna światowa". Również jeden raz i tylko w tym miejscu występuje : "zagłada atomowa", przecinająca się z obiema datami."Dlaczego mieliby to robic? Pewnie chodzi o kase... to tak jak na wojnie, ktos zarabia ktos traci jesli mam wybierac wole katastrofe naturalna bo juz dosyc mam paczki Bush i spolka
Napisano 20.05.2006 - 11:46
Ap 13:11-18
11. Potem ujrzałem inną Bestię, wychodzącą z ziemi: miała dwa rogi podobne do rogów Baranka, a mówiła jak Smok. 12. I całą władzę pierwszej Bestii przed nią wykonuje, i sprawia, że ziemia i jej mieszkańcy oddają pokłon pierwszej Bestii, której rana śmiertelna została uleczona. 13. I czyni wielkie znaki, tak iż nawet każe ogniowi zstępować z nieba na ziemię na oczach ludzi. 14. I zwodzi mieszkańców ziemi znakami, które jej dano uczynić przed Bestią, mówiąc mieszkańcom ziemi, by wykonali obraz Bestii, która otrzymała cios mieczem, a ożyła. 15. I dano jej, by duchem obdarzyła obraz Bestii, tak iż nawet przemówił obraz Bestii, i by sprawił, że wszyscy zostaną zabici, którzy nie oddadzą pokłonu obrazowi Bestii. 16. I sprawia, że wszyscy: mali i wielcy, bogaci i biedni, wolni i niewolnicy otrzymują znamię na prawą rękę lub na czoło 17. i że nikt nie może kupić ni sprzedać, kto nie ma znamienia - imienia Bestii lub liczby jej imienia.
0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych