Niech mi teraz ktoś będzie usiłował wmówić, że Eric Julien nie zrobił nic dobrego - nawet jeśli w tych datach nie wydarzy się żadna katastrofa ....... :-D :-D :-DWczoraj poczytałem sobie Biblię
Napisano 20.05.2006 - 11:54
Niech mi teraz ktoś będzie usiłował wmówić, że Eric Julien nie zrobił nic dobrego - nawet jeśli w tych datach nie wydarzy się żadna katastrofa ....... :-D :-D :-DWczoraj poczytałem sobie Biblię
Napisano 20.05.2006 - 12:02
Co by zyskali na takiej działalności po uderzeniu komety detonować ładunki atomowe żeby wywołać tsunami a i jeszcze jedno żeby je wywołać musieliby zdetonować większość swojego arsenału atomowego a to raczej było by nie logiczne o ile, jeżeli 9/11 jest spiskiem, choć wątpię(ten obłok pyłu może być równie dobrze pękającym pod naporem budynku betonowym filarem) to mogli to na arabów zwalić a na kogo to zwalą??
Napisano 20.05.2006 - 12:14
Napisano 20.05.2006 - 12:27
O to, to. Na 4 dni wypadlam z obiegu forum i juz nie dalam rady przeycztac wsyztskiego (gdyz 3/4 z tego to byly drune komentarze i rozdawanie ostrzezen). Kometa miala byc widoczna - nie jest. Rozczarowalam sie musze powiedziec Mial w nas walnac jakis odlamek - nic nie wlanelo do tej pory. Tak wiec uwazam, ze nie sie nie stanie, bo mam juz zmowione wakacje nad morzemI trzecia sprawa bo na bierząco nie śledzę wszystkiego, to powiedzcie mi czy są już jakieś konrety, czy coś się potwierdziło w sprawie 25-6 maja?
Napisano 20.05.2006 - 12:32
Ap 13:11-18
11. Potem ujrzałem inną Bestię, wychodzącą z ziemi: miała dwa rogi podobne do rogów Baranka, a mówiła jak Smok. 12. I całą władzę pierwszej Bestii przed nią wykonuje, i sprawia, że ziemia i jej mieszkańcy oddają pokłon pierwszej Bestii, której rana śmiertelna została uleczona. 13. I czyni wielkie znaki, tak iż nawet każe ogniowi zstępować z nieba na ziemię na oczach ludzi. 14. I zwodzi mieszkańców ziemi znakami, które jej dano uczynić przed Bestią, mówiąc mieszkańcom ziemi, by wykonali obraz Bestii, która otrzymała cios mieczem, a ożyła. 15. I dano jej, by duchem obdarzyła obraz Bestii, tak iż nawet przemówił obraz Bestii, i by sprawił, że wszyscy zostaną zabici, którzy nie oddadzą pokłonu obrazowi Bestii. 16. I sprawia, że wszyscy: mali i wielcy, bogaci i biedni, wolni i niewolnicy otrzymują znamię na prawą rękę lub na czoło 17. i że nikt nie może kupić ni sprzedać, kto nie ma znamienia - imienia Bestii lub liczby jej imienia.
Napisano 20.05.2006 - 12:33
Napisano 20.05.2006 - 12:37
Napisano 20.05.2006 - 13:03
Napisano 20.05.2006 - 13:23
"A comet will suddenly appear over the earth in the peak of the war (words, or actual nuclear war with iran?), would break into several pieces and fall to the earth. Smaller pieces would rain fire on cities and forests all over the world, burning them down. A large piece would fall into the sea creating a Tsunami of Biblical proportions, flooding parts of Europe (including Britain), USA and Africa. One medium sized chunk would fall on land, creating a huge crater, resulting in earthquake and volcano activities all over the world. This event would loosen the grip of the invading army over Europe. A joint coalition of US and European forces under the leadership of a charismatic leader "Chiren" would organize a counter-attack against the invading forces in Europe and elsewhere. The Russian forces in Europe would be almost destroyed by the counter-attack and this would lead to a revolution in Russia and the Russian leader who started the war would be assassinated. Russia, under a new leader would then join the western coalition and fight against its former allies, who would eventually be defeated. The Pope would return to Europe and Chiren would be crowned the Monarch. Peace would return to the world after a loss of almost two-thirds of its population and the wealth of nations accumulated over millennia. But this would surely not be the end of the world."
Highlights:
2/3 of population of world destroyed in 2006
Muslims get quick military win over West in 2006
Crusaders get victory over Islam, and Iran in 2007
There is no "Madhi" as this was proved false in 2008.
President of Iran is killed in Battle in 2008
Napisano 20.05.2006 - 13:26
Napisano 20.05.2006 - 13:31
A co sadzicie o takim rozwoju wypadkow?
Napisano 20.05.2006 - 13:31
Napisano 20.05.2006 - 13:33
Napisano 20.05.2006 - 13:48
no tak może i były ładunki lecz teroryści mogli i je podłożyć nie możan i takiej opcji wykluczyć a co do rakiety która uderzyła w pentagon jak zabawnieszy był świadek nie powiązany z armią który twierdził że słyszał silnik rakiety ciekawe bardzi jak laik może rozpoznać dziwięk silnika rakety
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych