Skocz do zawartości

Zdjęcie

25 Maja 2006 - Dniem Przeznaczenia!?

• Zamknięty Temat jest zamknięty
2740 odpowiedzi w tym temacie

vrc.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

No bez przesady ;-) Na razie skupmy się na tym, co ma być w czwartek.
Czym bliżej tej daty, tym bardziej można odnieść wrażenie, że Eric Julien jest naprawdę zdeterminowany i pewny siebie, tak jakby wiedział na 100%, że coś ma się zdarzyć...

I to mnie zastanawia najbardziej. Spójrzmy na to z psychologicznego punktu widzenia. Przecież On dobrze wie, że jeśli nic się nie stanie, będzie skończony. Dlaczego więc tak bardzo obstaje przy swoim ? Czyżby był tego pewien ? A jeśli jest pewien to czy Jego badania psychiatryczne na pewno wyszłyby negatywnie ? :)
  • 0

rociu.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Eric Julien to albo geniusz, albo wariat.
  • 0

vrc.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Taki mały P.S. bo nie znalazłem...

Czy ten człowiek ma na koncie jakieś "osiągnięcia" jeśli chodzi o przewidywanie zdarzeń czy też wizje ?

Jakoś nie zalazłem informacji na ten temat... Więc pytam ?
  • 0

ccooll.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

O ataku na pentagon można poczytać na http://pentagon.hotnews.pl/
  • 0

Solaris.
  • Tematów: 3
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Znalazłem coś takiego na jednym z amerykańskich forów. (w wolnym tłumaczeniu) Ciekawe, ile w tym wszystkim prawdy...

Poważne ostrzeżenie o nadchodzącym uderzeniu komety i możliwym tsunami na wschodnim wybrzeżu USA od oficera Biura Wywiadu Marynarki Wojennej.

Rząd Stanów Zjednoczonych nie spełnił obowiązku poinformowania swoich obywateli o nadchodzącym tsunami na Atlantyku, spowodowanym uderzeniem fragmentu komety, co ma mieć miejsce w najbliższym tygodniu.

Do niedawna byłem oficerem Wywiadu Marynarki Wojennej, przydzielonym do jej biura, dawniej stacjonując w San Diego, po rezygnacji ze stanowiska w zarządzie wywiadu. W ostatnim tygodniu zostałem przydzielony do przygotowań związanych z obejmowaniem nowych stanowisk w zarządzie ONI-6, lecz zatajanie ważnych informacji, które powinny zostać podane do wiadomości publicznej zmusiło mnie do tymczasowego wstrzymania mojej służby. W chwili, gdy piszę te słowa, jestem w jednym z europejskich krajów wraz z moją rodziną.

Piszę ten wstęp po to, abyście zrozumieli, że nie mogę i nie chcę wdawać się w żadne przeciągłe dyskusje na publicznym forum.

Jak prawdopodobnie wiecie, agencje rządu USA uczestniczyły w ćwiczeniach pod nazwą Pacific Wave ’06, które to odbywały sie pod auspicjami UNESCO. W natępnym tygodniu odbędą się kolejne ćwiczenia, Pacific Peril 06, mające na celu przygotowanie infrastruktury związanej z komunikacją i transportem.

Wszystkie te ćwiczenia są rzekomo konieczne, lecz tak naprawdę są niezbędne w celu zmniejszenia skali zniszczeń po impakcie oderwanego fragmentu C komety Schwassmann-Wachmann-3. Nasz rząd został poinformowany o podstawach, by sądzić, że takie uderzenie ma mieć miejsce między 24 a 27 maja. Rząd odrzucił sugestie o publicznym zawiadomieniu o rozpoczęciu natychmiastowych przygotowań, narzucając medialną blokadę. Personelowi Wywiadu Marynarki Wojennej zabroniono dyskutować na ten temat nawet z członkami własnych rodzin.

Nie chcę wywoływać niepotrzebnego alarmu, lecz moim moralnym obowiązkiem jest ostrzeżenie moich rodaków Amerykanów, zwłaszcza tych żyjących na wschodnich wybrzeżach, o niezwykle poważnej groźbie wystąpienia niszczycielskiego tsunami. Wasze życia są w w wielkim niebezpieczeństwie.

Przynaglam każdego z was do podjęcia przygotowań, które uznacie za niezbędne do przeżycia; poinformujcie także krewnych lub przyjaciół mogących ucierpieć w nadchodzącej katastrofie.
  • 0

#1311 Gość_muhad

Gość_muhad.

Napisano

a zrodlo tego? skad to wziales?
  • 0

Solaris.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

a zrodlo tego? skad to wziales?

choćby STĄD
albo STĄD

Tylko że w internecie każdy może podać się za każdego - i dlatego takie informacje są niemożliwe do zweryfikowania.

PS. A to coś dla rozluźnienia atmosfery...

PAT ROBERTSON :rotfl:

Dołączona grafika
  • 0

aph.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

a moze Eric w ogole nie istnieje...
...i kiedys nakreca o tym dobry film ;-)
  • 0

mart.in.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

zabawne jak Julien "ewoluuje z wariata na geniusza, bohatera, by stac sie antyhrystem (lol) no a teraz wogole go nie ma...

jak dla mnie mial wizje, w ktora bardzo wierzy, jego wizja jest potwierdzana przez ogrom innych wizji i snow, ja sam nie rozwinalem w sobie zadnej techniki, ktora pozwililaby mi osobiscie poszukac w nadswiadomosci odpowiedzi, jednakze mam informacje z pewnego zrodla, ktore ma dostep do takich informacji...wiec no panic on da board, ale jak macie znajmych w zagrozonych terenach to wyslijcie im jakies info, nawet jesli mielibyscie wyjsc na wariata...
  • 0

Davidd83.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

heh no jakby nie było to faktycznie te cwiczenia Pacific Wave 06 niezle zbiegają sie w czasie z całą tą teorią przedstawioną przez Erica Juliena .....
  • 0

SP-TBZ.
  • Tematów: 7
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

czy fala dojdzie do polski?
Czy środkowa Polska jest bezpieczna?
Czy bedzie odczuwalne w polsce trzęsienie ziemi?
  • 0

aph.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

1. nie
2. tak
3. raczej nie
  • 0

new.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

a przeczytałeś cały temat ?
  • 0

mariuszm.
  • Tematów: 28
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

1. nie   / nie
2. tak                      / średnio ale znacznie słabiej niz reszta świata
3. raczej nie

/ tak, dosyć mocno

.... ale nie trwórzcie się.....

to dzięki tym (berety) z których ostatnio media tak kpią ostaniemy się, dzięki ufającym Panu a nie mamonie, statystykom, zyskowi, dzięki tym w których zostałą resztka przyzwoitości, szacunku dla bliźniego i rozumienia że wszyscy bez wyjątku ( zepsuta częśc ale do naprawienia) jesteśmy częścią Pana.
mariusz
  • 0

Traper.

Tajny Współpracownik

• Tematów: 31
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

wyczówam w tym nutkę ironii :P
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych