Skocz do zawartości

Zdjęcie

25 Maja 2006 - Dniem Przeznaczenia!?

• Zamknięty Temat jest zamknięty
2740 replies to this topic

tvnsiedem.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

:wall:Dołączona grafika
  • 0

Meledictum.
  • Tematów: 5
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

wyczówam w tym nutkę ironii :P

Ja ta mnie wyczUwam nutki ironii, tylko cały utwór. :) Do czwartku zostało 5 dni... Heh, ale ten czas szybko zleciał. ;) Pozostaje mieć tylko nadzieję, że nie zaleje Stargardu Szczecińskiego, bo tam mieszka mYood, więc jakby zalało, to nie będzie UZ#10 (OMG!) ;<
  • 0

mariuszm.
  • Tematów: 28
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

wyczówam w tym nutkę ironii :P

cóż, dobrze wyczuwasz. :smile:
a czyż nie jest tak ? ... pomyśl - co te stare babcie zawiniły, czczą Stwórcę tak jak potrafią (czasem nieudolnie, bez szerokiej wiedzy o świecie ale szczrze) a my.... dysponujemy ogromną wiedzą o świecie a nie potrafimy zachwycić się zielenią liści, uśmiechem dziecka, żyjemy szybko i niezauważamy na jak małej skorupce, a Stwórca dla nas to kosmita lub co gorsza, bajania zgredów.
to co nas rajcuje to nowa gierka, wyszukana retoryka aby dołożyć adwersarzowi na necie i kompletny brak szacunku dla odmiennych poglądów.

mariusz
  • 0

#1324 Gość_muhad

Gość_muhad.

Napisano

niezmienia to faktu ze te berety nie zyja tak jak powinny.Nie zgodnie naukami Jezusa.
Teraz Czcza ksiezy, nie Boga
  • 0

makaryn.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Niezła aktywność meteorów była niedawno obserwowana...Ludzie!...Jeszcze 5 dni i wszystko się wyjaśni...Najbardziej ciekawi mnie Julien...Jeśli nic się nie stanie to jaką minę będzie miał... No a jeśli dojdzie do kataklizmu stanie się bohaterem....Ale wolałbym jednak aby był spokój 25 i później...
  • 0

mariuszm.
  • Tematów: 28
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

niezmienia to faktu ze te berety nie zyja tak jak powinny.Nie zgodnie naukami Jezusa.
Teraz Czcza ksiezy, nie Boga

Oj nie wszyscy bracie, oj nie wszyscy.
Nie zmienia to faktu także że nie nam sądzić - nie wiemy co przeżywają w swoich sercach - no chyba że ty wiesz ......

pozdrawiam pełnią szacunku i nadziei że to wszystko nie wydarzy się.

mariusz
  • 0

ccooll.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Busz to geniusz, w sensie negatywnym, za jednym zamachem pozbędzie się wrzodów, jakimi są:
1. Kuba – komuniści pod nosem
2. częściowo Meksyk – imigranci ( 6000 żołnierzy na granicy ma zapobiec napływu spanikowanych meksykanów ).Możliwość zajęcia.
3. Floryda i południe zamieszkane główne przez Latynosów – nękana ciągle przez różne żywioły i pochłaniająca olbrzymie środki na odbudowe, zostanie uznana za teren nie do zamieszkania
4. Wenezuela – która się stawia dostanie nieźle popalić

- itd. itd.
A przede wszystkim możliwość zostania władcą większości globu .
Straty własne są do przełknięcia i stosunkowo nie durze .
Dołączona grafika
  • 0

Sign.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Przerażające...2/3 of population of world destroyed in 2006 :o Mam nadzieję, że to błędna wizja lub w ogóle zmyślona..

i tak jak napisał Ejael - 2/3 ludzi to m. in. Azja więc jej większa część powinna znaleźć się pod wodą lub powinna być pod wpływem innego kataklizmu, co jest chyba raczej mało prawdopodobne, chyba że no nie wiem jakieś 2 meteoryty jeden w ocean indyjski i zatopiłyby Indie i wyspy Indonezyjskie, dodatkowo wschodnia część Afryki, a drugi meteor gdziś na oceanie Spokojnym - wschodnia część Azji pod wodą oraz zachodnia Ameryki.... to chyba raczej nierealne...
może też być coś takiego, że część komety uderzy w ocean Atlantycki tak jak jest to najbardziej prawdopodobne co wywoła fale które zatopią wybrzeża Ameryki i Europy i płn. Afryki , a w skutek tego uderzenia będą jakieś eupcje wulkanów, trzesienia Ziemi, a w skutek zalewów mogą sie wyłonić jakieś nowe choroby, skażenia, które wykończą następna część populacji...
chyba nikt sobie nie życzy takich rozwojów wypadków ale jak pamiętamy chociażby z Biblii Sodoma i Gomora została zniszczona, był wielki biblijny Potop, wieża Babla itp, nie chciałbym osądzać ludzi ale chyba część populacji zapomniała po co się żyje a liczy się tylko żądza pieniądza :(
  • 0

Eury.

Researcher

• Tematów: 975
  • Artykułów: 108
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Dołączona grafika
Kula ognia uchwycona nad Meksykiem, El Paso
  • 0

#1330 Gość_juras10

Gość_juras10.

Napisano

Mam pytanie: kiedy zarejestrowano ten upadek meteorytu nad El Paso? Wczoraj???
  • 0

sceptyk.
  • Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

czlowieku posiedź w tym kilka lat to dowiesz się ze takie zjawiska to prawie codziennośc a bolidy są dość czeste no może nie takie duże ale częste tej wielkości raz na kilka miesięcy się pojawiają więc nie siej paniki
  • 0

new.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Mam pytanie: kiedy zarejestrowano ten upadek meteorytu nad El Paso? Wczoraj???

nigdzie nie pisze o upadku
  • 0

godot1981.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

[url="http://spaceweather.com/"][url="http://spaceweather.com/"]http://spaceweather.com/[/url][/url]
  • 0

JuggZugg.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

na dole jest napisane ze 4 maja. a w linku jest data 6 maja. pewnie 4 zarejestrowano a 6 opublikowano
  • 0

Dantom.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Przerażające...2/3 of population of world destroyed in 2006 :o Mam nadzieję, że to błędna wizja lub w ogóle zmyślona..

Niestety nie jest to (chyba) wizja błędna ani zmyślona. Oczyszczenie świata na jakiś czas przed jego końcem sygnalizowane jest w w tak wielu proroctwach, przepowiedniach a nawet objawieniach, że w żadnym razie nie można tej wizji traktować jako przypadek. Rzecz w tym, że wiąże się to w taki sposób z tematem naszego forum, że jak już kiedyś wspominałem - moim zdaniem - uderzenie meteorytu jest związane z ciągiem całego szeregu katastrof, do których należy zaliczyć i skutki wojny światowej. Kluczowym wydarzeniem będzie właśnie owa trzydniowa ciemność, o której w formie ostrzeżenia pisała również Św. Faustyna. W książce "Przepowiednie dla Polski" - Wydawnictwo ASTRUM , Wrocław 1999 - są teksty, których treść warto przeczytać - m.inn. że przeżyje ..."ledwie czwarta część ludzkości..", a niech wierzy ten kto chce.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 3

0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych