Skocz do zawartości

Zdjęcie

25 Maja 2006 - Dniem Przeznaczenia!?

• Zamknięty Temat jest zamknięty
2740 replies to this topic

mart.in.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

widzisz, zaczynasz dobrze kombinowac ;p

nie zaczynam dobrze kombinować poprostu wiem jakie są skutki impactu tego typu ciała który nastąpi kiedyś napewno choć wątpie ze to będzie ta konkretna kometa

skutki impaktu tego typu ciala...to moze mi powiesz o jakim ciale mowimy, jaka ma mase, predkosc, jaki bedzie kat nachylenia przy uderzeniu...
  • 0

Jarecki.
  • Tematów: 426
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Albo to zbieg okoliczności albo naprawdę za kilka dni będzie"rzeź niewiniątek".Cholera, jakby na to nie patrzył wszystko na to wskazuje.
;(
  • 0

Baal.
  • Tematów: 7
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

A ja mam takie mieszane uczucia... :-|
Z jednej strony chce żeby to sie sprawdziło bo wtedy ludzie zrozumieją co sie dzieje itd. a z drugiej nie bo jeśli to sie sprawdzi zginie mnóstwo ludzi... :shock:
  • 0

#1369 Gość_muhad

Gość_muhad.

Napisano

bez paniki panie i panowie, bez paniki...ta kometa to pikus, wrazie co
  • 0

Eury.

Researcher

• Tematów: 975
  • Artykułów: 108
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Tak tsunami zmiecie obszary brzegowe ale jesli wierzyc temu (zakladajac ze jednak bedzie katastrofa) co mowi E.Julien to bedziemy miec bardzo silne trzesienia Ziemi, praktycznie najsilniejse w historii poniewaz pod Atlantykiem jest tzw. grzbiet Atlantycki wiec mamy gwarantowana duza aktywnosc sejsmiczna.. malo tego.. sa tam tez liczne podoceaniczne wulkany z poziomem magmy tuz pod dnem oceanicznym, ktore to zaczna wybuchac tworzac kolejne wysokie fale. W tym przypadku bedzie kogo ratowac, bo pomiedzy kolejnymi falami bedzie kilka godzin roznicy.

Wg. E.Juliena, zostaniemy zaskoczeni w Nocy, podobnie jak zaraz po polnocy tsunami dotrze do wybrzezy Afryki. Dlatego odznaczylem slowo "zmierzch" w cwiczeniach na Pacyfiku...
  • 0

Eury.

Researcher

Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

nie bo jeśli to sie sprawdzi zginie mnóstwo ludzi...

jesli to sie sprawdzi i przyniesie skutki mozliwie najbardziej tragiczne dotknie bezposrednio kazdego, nawet nas Polakow...
  • 0

JuggZugg.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

a z drugiej nie bo jeśli to sie sprawdzi zginie mnóstwo ludzi..

hm. nie zapominaj ze predzej czy pozniej kazdy z nas zginie.
  • 0

Eury.

Researcher

Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Pocieszajace :) cos bym wam powiedzial ale.. moze innym razem ;)
  • 0

makaryn.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

a z drugiej nie bo jeśli to sie sprawdzi zginie mnóstwo ludzi..

Nie możesz tak podchodzić do życia...Jeśli tak myślimy życie nie ma sensu...a ja wierzę, że jednak jakiś ma...

Przeraziła mnie informacja, że i nas Polaków może to dotknąć...Mam nadzieję, że nic się nie wydarzy...
  • 0

JuggZugg.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

JuggZugg napisał/a:  

Pocieszajace :) cos bym wam powiedzial ale.. moze innym razem

hm. to jest jedynie stwierdzenie, nieuniknionego wg. mnie faktu.
powiedz mi ;)
  • 0

michalp.
  • Tematów: 98
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Pocieszajace :) cos bym wam powiedzial ale.. moze innym razem ;)

Jak juz zaczołes to powiedz. ;-)
  • 0

Eury.

Researcher

Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

[url="http://currentsky.com/space-videos/childre...ust-320_240.wmv"][url="http://currentsky.com/space-videos/childre...ust-320_240.wmv"]http://currentsky.com/space-videos/childre...ust-320_240.wmv[/url][/url]

warto obejrzec... warto posłuchać co mówią naukowcy.
  • 0

Legalize.
  • Tematów: 123
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

Poważne ostrzeżenie o nadchodzącym uderzeniu komety i możliwym tsunami na wschodnim wybrzeżu USA od oficera Biura Wywiadu Marynarki Wojennej.

Rząd Stanów Zjednoczonych nie spełnił obowiązku poinformowania swoich obywateli o nadchodzącym tsunami na Atlantyku, spowodowanym uderzeniem fragmentu komety, co ma mieć miejsce w najbliższym tygodniu.

Do niedawna byłem oficerem Wywiadu Marynarki Wojennej, przydzielonym do jej biura, dawniej stacjonując w San Diego, po rezygnacji ze stanowiska w zarządzie wywiadu. W ostatnim tygodniu zostałem przydzielony do przygotowań związanych z obejmowaniem nowych stanowisk w zarządzie ONI-6, lecz zatajanie ważnych informacji, które powinny zostać podane do wiadomości publicznej zmusiło mnie do tymczasowego wstrzymania mojej służby. W chwili, gdy piszę te słowa, jestem w jednym z europejskich krajów wraz z moją rodziną.

Piszę ten wstęp po to, abyście zrozumieli, że nie mogę i nie chcę wdawać się w żadne przeciągłe dyskusje na publicznym forum.

Jak prawdopodobnie wiecie, agencje rządu USA uczestniczyły w ćwiczeniach pod nazwą Pacific Wave ’06, które to odbywały sie pod auspicjami UNESCO. W natępnym tygodniu odbędą się kolejne ćwiczenia, Pacific Peril 06, mające na celu przygotowanie infrastruktury związanej z komunikacją i transportem.

Wszystkie te ćwiczenia są rzekomo konieczne, lecz tak naprawdę są niezbędne w celu zmniejszenia skali zniszczeń po impakcie oderwanego fragmentu C komety Schwassmann-Wachmann-3. Nasz rząd został poinformowany o podstawach, by sądzić, że takie uderzenie ma mieć miejsce między 24 a 27 maja. Rząd odrzucił sugestie o publicznym zawiadomieniu o rozpoczęciu natychmiastowych przygotowań, narzucając medialną blokadę. Personelowi Wywiadu Marynarki Wojennej zabroniono dyskutować na ten temat nawet z członkami własnych rodzin.

Nie chcę wywoływać niepotrzebnego alarmu, lecz moim moralnym obowiązkiem jest ostrzeżenie moich rodaków Amerykanów, zwłaszcza tych żyjących na wschodnich wybrzeżach, o niezwykle poważnej groźbie wystąpienia niszczycielskiego tsunami. Wasze życia są w w wielkim niebezpieczeństwie.

Przynaglam każdego z was do podjęcia przygotowań, które uznacie za niezbędne do przeżycia; poinformujcie także krewnych lub przyjaciół mogących ucierpieć w nadchodzącej katastrofie.

--- - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Z serwisu "[http://www.thirdwar.com/",] ktory został usunięty 2006-05-09 po 2 godzinach od publikacji]
Ta wiadomość pochodzi od anonimowego pracownika CIA, i została umieszczna na jednym z anglojęzycznych forów i dotyczy wydarzeń, które mają mieć miejsce 25 maja 2006. Grupa thinktanków w Białym Domu i Pentagonie, ściśle wspólpracująca z lobby zbrojeniowym zamierza rozpętać potężny konfikt zbrojny. Impulsem ma być zdetonownie potężnych ładunków atomowych na środku Atlantyku, które rzekomo mają być zagubionym odłamkiem komety SW-3. Szczególowy scenariusz działań był opracowywany conajmniej od roku 1991. Wykorzystując agentów dezinformacji, w internecie mają być wcześniej rozpowszechnione materiały, sugerujące katastrofę naturalną, będą pokazane przygotowane wcześniej filmy i zdjęcia udawadniające, że tak właśnie było. Znalazłem to na foru NZ gdzie jest poruszany termin daty 25.05.2006 ciekawe co z tego wyjdzie.
  • 0

rychu00.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

co do samego uderzenia to powiem tyle, jesli to ma byc fragment komety sw3 to nie ma sily, musi byc poprzedzony rojem roznej wielkosci meteorow. To nie jest tak ze kometa spada i juz, na razie nie dopatrzylem sie wzmozonej ilosci meteorow a wy?
  • 0

Eury.

Researcher

Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

!Legalize! przejrzyj temat, ten post byl. do usuniecia
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych