Skocz do zawartości

Zdjęcie

25 Maja 2006 - Dniem Przeznaczenia!?

• Zamknięty Temat jest zamknięty
2740 replies to this topic

sebi-g.
  • Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Lepiej dmuchac na zimno :)
  • 0

sceptyk.
  • Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Nie wiem czy wiesz ale pisali pierwsi / w każdym razie sa to pierwsze zachowane źródła/ o tej planecie juz Sumerowie, polecam lekturę tabliczek z Niniwy. Ostatnio odkryto wiele przesłanek wskazujących na istnienie masywnego ciała w pobliżu naszego układu lub wręcz już wewnatrz naszego systemu. Musisz zatem uzupełnic sobie braki w czytaniu.

no nie wiem czy aby napewno sumerowie dusponowali sprzętęm i technologią mogącą pozwalać na takie obserwacje szczeże wątpie pierwsze teleskopy pojawił sie dopiero zaczasów galileusza, a zaobserwowanie czegoś poza plutonem jest bez tego typu sprzetu nie mozliwe życie tymbardezie jest na niej nie możliwe w takim oddaleniu od słońca
  • 0

MatoIto.
  • Tematów: 4
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Eddy zycie ci nie miłe
Jak masz kesz to sobie wez wolne i przyjec na tygodniowe wakacje do Polski :drink:
CO CI SZKODZI A MOZE ZYCIE URATUJESZ :smile:
  • 0

QLIG.
  • Tematów: 5
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

sceptyk, a kto powiedział,że mieli sprzęt do obserwacji?Poczytaj o Sumerach trochę,to się dowiesz,skąd wiedzieli takie rzeczy.
  • 0

waluta.
  • Tematów: 3
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Także po informacjach skupiłem się na tej komecie i wyczułem że rozmiar tego meteoru a raczej części komety będzie miał 37x30x27 metrów i uderzy prawdopodobnie 25 maja między 10:45 a 12:00. ;< ;( ;(
  • 0

mart.in.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

dlatego wiaze , ze oficjalnie bylo to zrobione.To ze znamy ja od 1930 nie znaczy ze nie ma powiazania z planeta x.Tej planety nie znalismy wiec stad Twoje slabe przekonanie.Zeby zrozumiec moje przekonanie musisz sie zaznajomic z zrodlem.  

ale z jakim zrodlem ?
mowisz o projekcie cheops ?
wydawalo mi sie do tej pory ze znam jego zawartosc merytoryczna bardzo dobrze, wyglada to tak jakbys przeczytal z kazdej sesji po dwie linijk a reszte sobie dopowiedzial, nigdzie nie bylo tam powiedziane ze nasza kometa odlaczyla sie od planety x...
  • 0

vkali.
  • Tematów: 9
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

vkali, Ty naprawdę nie widzisz różnicy pomiędzy kolorem czarnym oznaczającym duży niedobór ozonu, a kolorem szarym oznaczającym brak danych?

...fakt najprawdopodobniej to zaciemnienie ma oznaczać brak danych, .. ..lecz dla mnie ten [niby?] brak danych jest, a raczej stał sie tym bardziej dziwnym,... był wystepuje akurat wówczas, gdy coś się w niebie nad nami bardzo intensywnie działo i to zawsze przez co najmniej dwa dni,...ponadto w dniu gdy się intensywnie działo monitor wskazywał najczęściej normalne wcale niedziurkowe dane,.. zupełnie inne niż je odbierałem,....dopiero na drugi dzień wskazywano plamki, które brałem jako dziurki,... sądziłem, że to normalna procedura związana z czasem potrzebnym na obróbkę danych, ...choć dziwiło mnie, że trochę przeszacowywałem grubość warstwy
...widzę, że trzeba spojrzeć na to inaczej oraz szczególniej się temu przyjrzeć, ponadto , trzeba będzie zacząć smemu robić notatki, i to większej ilości zarejestrowanych danycjh ..ciekawi mnie czym tłumaczą ten brak danych, ..wiem, że to off topic ..ale nie ja zacząłem w tym temacie z tymi dziurami oraz przynajmniej dla mnie z dziwnym monitoringiem tych dziur...
..żle,.. jednak ja zacząłem i ja ze swej strony go kończę,...jak sobie poukładam to wróce do niego w odrębnym wątku,..chyba, że ktoś założy taki wątek wcześniej
  • 0

mart.in.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

sceptyk nazywasz cialo niebieskie (XENA) ktore jest wieksze od plutona asteroida??

to moze ziemia jest tez asteroida co
  • 0

godot1981.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

[url="http://exodus2006.com/fab/23may.htm"][url="http://exodus2006.com/fab/23may.htm"]http://exodus2006.com/fab/23may.htm[/url][/url]
[url="http://exodus2006.com/sutton/23May.htm"][url="http://exodus2006.com/sutton/23May.htm"]http://exodus2006.com/sutton/23May.htm[/url][/url]
  • 0

Legalize.
  • Tematów: 123
Reputacja

Napisano

Jakoś nie czytałem że planeta X została odktyta no chyba że masz na myśli Sedne i Xenne
ale to tylko duże asteroidy nie uznane za planety a jeszcze jedno nie mówcie ze jaka kolwiem planeta, kometa itp którego Aphelium jest na krańcu naszej galaktyki

Mistrzu poczytaj sobie o Xenie ( i zwróć uwage na wątek z Planetą X).
  • 0

alan.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

nie werzylem w to ale teraz chyba zaczynam

Wczśniej była mowa o latach 2003, 2006, 2009 2012

z kazdym z tych dat towarzyszy pewne zjawisko astronoimczne np 2003 (jesli sie nie myle) ulozenie planet w ksztalcie krzyza i od tego momentu na swiecie zaczely dziac sie tsunami trzesienia ziemi samoloty spadajace na ziemie... 2006 slynna juz kometa SW ... i niektorzy moga miec racje ze rozpeta ona wielka wojne ale co z rokiem 2009 nie znalazlem zadnego zjawiska co tego roku 2012 zmiana biegunow ziemi.. i jej koniec (?) to sa moje spostrzezenia ale to tak jakby klucze po takim wydarzeniu zaczyna sie cos dziac mam nadzieje ze sie myle, ale skoro ja juz uwierzylem to cos w tym niestety musi byc :(
  • 0

QLIG.
  • Tematów: 5
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Najlepsze,że ja w datę 25.V.2006 nie wierzyłem i jestem dalej sceptycznie nastawiony do niej,ale podświadomość mówi co innego...Taki mały konflikt w umyśle.I to mnie ciekawi najbardziej.
  • 0

mart.in.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Alan w 2012 pardziej prawdopodobne jest pojawienie sie gigantycznej planety x, ktorej istnienie jeszcze sie kwestionuje, ale jest to bardziej mozliwe niz przebiegunowanie, bo to zjawisko juz wystepuje i bedzie wystepowac przez jakies...1000 lat, wtedy to nasi wnukowie beda mogli opchnac kompasy na allegro, bo przez jakas chwile na ziemii nie bedzie wogole biegunow, naukowcy nie potrafia podac jak dlugo

do tego dochodza wybuchy na sloncu w 2012
  • 0

alan.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

ja pisale mze to tylko moje przypuszczenia moze masz racje mozemy tylko przypuszczac a ma ktso cos na 2009? :music:
  • 0

mariuszm.
  • Tematów: 28
Reputacja

Napisano

Najlepsze,że ja w datę 25.V.2006 nie wierzyłem i jestem dalej sceptycznie nastawiony do niej,ale podświadomość mówi co innego...Taki mały konflikt w umyśle.I to mnie ciekawi najbardziej.

Trwa popłoch na giełdach

http://mojeinwestycj...news?inf=751149

Takich obniżek cen akcji nie było od lat

:-)

mariusz
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych