Napisano
01.02.2012 - 04:05
Może na poczatku chciałbym uprzedzić, ze przeczytalem, zasady ubiegania się o kasację ostrzeżenia, ale z uwagi na niecodzienną sytuacje, prosiłbym jednak o ponowne rozpatrzenie. Reputacja została nałożona dzięki wypowiedziom na które nie mialem wpływu. Rzeczywiście co do odkrycia pewnej niespodzianki jaką były te wypowiedzi, moja reakcja nie była właściwa, aczkolwiek, to w jaki sposób bylem niesłusznie potraktowany, czyli wielokrotne łamanie przez innych użytkowników: §4-15,16 i 4.18, poniekąd popchnęło mnie do tego typu obrony. Ponadto zastanawiajace jest dla mnie nałożenie ostrzeżenia za... Podejrzenie multikonta, po pierwsze nigdy nie korzystałem z jakiegokolwiek innego konta poza obecnym, po drugie dokładnie zapoznałem się z netykietą i z calym szacunkiem, ale nie dostrzegłem w nim punktu, który mówi o nałożeniu kary w oparciu o spekulacje. W temacie przeprosiłem użytkowników za zamieszanie. Przez kilka lat bylem menagerem pewnego portalu o tematyce podobnej, jestem świadom tego jak trudno użytkowników, dlatego jest to jedno z ostatnich egzystujących od wielu lat forum. Dlatego bardzo zależy mi na pozytywnej opinii i tegoż tez rozpatrzenia wniosku. Z wyrazami szacunku prawdziwy sawiola91