proszę o kastrację
//
Ucięte.
Napisano 25.02.2014 - 21:43
proszę o kastrację
//
Ucięte.
Napisano 18.03.2014 - 13:04
Zgłaszam się
Zrobione.
Masturbis.
Napisano 26.03.2014 - 16:41
Proszę o kastrację.
done
ultimate
Napisano 06.05.2014 - 20:18
Czy ktoś może mnie poinformować jak długo trwa ban za krytykę moderatora? Ban za multikonto trwa pół roku. Czy krytyka, która jest obecnie większym przestępstwem wiąże się ze znacznie dłuższym banem? Bo nie wiem czy mój ban za krytykę to przedłużające się kolejne niedopatrzenie czy nowe standardy.
Napisano 06.05.2014 - 21:34
Czyżbyś miał multikonto, skoro twierdzisz, że masz bana, a mimo to możesz pisać posty ?
Zakładam jednak, że chodzi o bana na Shoutbox (?). W takim wypadku niezbyt trafnym porównaniem jest ban na forum, z banem na SB. I jeśli chodzi o bana na SB, to zostaje mi poinformować, że ten temat jest od kasacji ostrzeżeń. Jeśli dostałeś od kogoś bana na SB i uważasz, że "wystarczy", to poproszę, abyś napisał na priv do tego moda. Co nie daje jednak gwarancji, że ów mod uzna, że rzeczywiście wystarczy.
Dodatkowo - bany na SB nie mają ograniczenia, póki Pani Admin nie powie, że jednak mają Jeśli ktoś po kolejnych ostrzeżeniach dalej, hmm, "rozrabia" na SB, to znaczy, że nie powinien się tam wypowiadać przez dłuższy czas. A ostatnimi czasy posypało się wiele banów 24-48 godzinnych na SB i widzieliśmy, że często przewijały się tam te same nicki, toteż od tej pory, w przypadku recydywy, należy spodziewać się dłuższych banów, jako że krótsze nie przynoszą efektów - postanowiłem to napisać, żeby nie było zdziwienia i "efektu zasadzki"
I proszę już nie drążyć tego tematu, bo ma charakter czysto informacyjny. Reklamacje = tylko priv.
Napisano 06.05.2014 - 21:41
A nie to dzięki. Już wolę mieć do śmierci bana na SB niż z Wami dochodzić się o cokolwiek. Zresztą i tak nie warto. Dzięki z odpowiedź.
Napisano 07.05.2014 - 09:46
Pora coś wyjaśnić:
Napisano 03.06.2014 - 20:24
ostrzeżenie za siódmego siódmego 2013 , nie wiem czy mam skiełczeć czy jak , jesli musze to bede a co mi tam :
To, o którym piszesz jest przedawnione i zdjęte przez Connora - masz dwa nowe Za miesiąc zdejmą się same.
ultimate
Napisano 14.06.2014 - 14:26
I moje ostrzeżenie jest już przeterminowane.
Odejdź w pokoju i nie grzesz więcej.
Blitz Wolf
Użytkownik Blitz Wolf edytował ten post 14.06.2014 - 14:30
Napisano 15.06.2014 - 14:41
ta jest
Połowicznie rozgrzeszony. Drugi warn zdejmie się automatycznie.
Blitz Wolf
Użytkownik Blitz Wolf edytował ten post 15.06.2014 - 16:52
Napisano 15.10.2018 - 17:34
proszę o kasację starego upomnienia za ortografię i poprawkę bo jest jedno ostrzeżenie które potem skorygowano ale dalej widnieje że jest,proszę o sprawdzenie
Edycja: D.K.
Zrobione - zgodnie z życzeniem
0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych