Napisano 17.02.2008 - 21:55
Napisano 17.02.2008 - 22:09
Napisano 17.02.2008 - 22:37
Napisano 17.02.2008 - 22:50
sama to napisałaś, nie wierzę żebyś nie słyszała o porwaniach...Zawsze byłam zafascynowana tematyką psychologiczną i paranormalną
Użytkownik darokrol edytował ten post 17.02.2008 - 22:52
Napisano 18.02.2008 - 00:43
Nie interesowałam się wcześniej tym zjawiskiem, przeciwnie wręcz bo twierdziłam że na pewno jest to nudna tematyka.
Napisano 18.02.2008 - 00:57
Napisano 18.02.2008 - 04:27
Napisano 18.02.2008 - 09:57
Napisałam na forum ponieważ szukam kogoś kto być może doświadczył tego samego, nie zależy mi specjalnie na tym by ktoś na żywo przecedzał moje słowa i tak wystarczą mi sugestie typu schizofrenia itp, gwarantuję że nikt z mojego otoczenia nie uważa mnie za osobę o zachwianej psychice. Co do regresji hipnotycznej, owszem wiem że takowa istnieje choć czy chciałabym znać szczegóły... nie jestem przekonana wystarczy mi to co pamiętam, z tym nie daję sobie rady więc lepiej by mi nie przybyło wspomnień.Mozesz napisac dokladniej to w jaki sposob odbywalo sie ich odejscie? Nagle, bez niczego? jakies wskazowki co dalej? Widzialas kiedykolwiek jak wygladaja? jakies krztalty? kolory? . Czy niemogac zasnac w momencie kiedy sie pojawiali zdarzylo ci sie spojrzec na godzine? a pozniej znow? ile czasu mniej wiecej zlecialo jesli ci sie udalo.
Z tego co mowisz wnioskuje ze pamietasz duza wiekszosc domniemanych wizyt, co robili itp. Wspomnialas o porozumiewaniu telepatycznie. Mozna wiedziec co ci wtedy przekazywali? Rozmawialiscie? mowilas im aby odeszli?
Generalnie aby dowiedziec sie wiecej mozesz sprobowac udac sie na regresje hipnotyczna. Moze to pomoze dowiedziec sie wiecej.Poza tym jesli to co mowisz jest prawda (a zakladam po sposobie pisania ze jest) to sprobuj napisac do Nautilusa, mysle ze jesli im opowiesz wszystko co i jak to beda w stanie ci pomoc bardziej niz my tutaj na forum.
Dziękuję serdecznie za "fachową" diagnozę.... Jednak nie chodziło mi o to by ktoś mnie oceniał, nawet jeśli to niestety nie jesteście w stanie tego zrobić przez sieć. Z drugiej strony rozumiem Wasze sceptyczne nastawienie do mojej osoby.Na moje oko są tradycyjnie paraliże przysenne połączone z halucynacjami hipnagogicznymi. Może nie jest to schizofrenia, ale na pewno straszliwie mocna autosugestia.
I nie polecam w hipnozy, ponieważ w takim przypadku może być niebezpieczna. Zresztą regresja nie powie przecież co się na prawdę działo. Podczas regresji będzie opisywać to co teraz tyle że z dokładniejszymi opisami.
I jeszcze jedno pytanie do katarzyna25 czy widzisz dokładnie te postacie,czy w ogóle je widzisz? Jednak jak sama napisałaś, jesteś podczas "porwań" w odmiennym stanie świadomości. Przyczyn może być wiele...płat potyliczny, zaburzenia eeg, bardzo mocna autosugestia, schizofrenia itp . Warto też pomyśleć po co przybysze z kosmosu, z tak rozwinięta technologią, fatygowali by się taki kawał żeby badać akurat Ciebie![]()
Wiem że wiele Ci nie pomogłem, ale póki będziesz myśleć o tym paranormalnie, to nie pomożesz sobie. Na początek nie możesz nawet myśleć że to obcy, bo ten stan będzie się pogłębiał. Nie chodzi tu o posta w stylu wmawiania choroby, ale takich przypadków jest wiele i nie są to żadne porwania. Ważne by sobie nie robić coraz większych urojeń.
Napisano 18.02.2008 - 10:41
widziałam ich statki (w snach)
Napisano 18.02.2008 - 14:15
Napisano 18.02.2008 - 14:56
Napisano 18.02.2008 - 16:16
Dziękuję serdecznie za "fachową" diagnozę.... Jednak nie chodziło mi o to by ktoś mnie oceniał, nawet jeśli to niestety nie jesteście w stanie tego zrobić przez sieć. Z drugiej strony rozumiem Wasze sceptyczne nastawienie do mojej osoby.
Użytkownik scpt edytował ten post 18.02.2008 - 16:48
Napisano 18.02.2008 - 16:29
czemu nikt z nich nic nie nagrał? I czemu Kasia również nawet nie wspomniała o nagraniu, skoro jest to dla niej tak ważna sprawa i mieszka sama...
Ja nie wykluczam tej możliwościMożna zawsze tłumaczyć astralem...
Napisano 18.02.2008 - 16:36
Napisano 18.02.2008 - 16:41
0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych