Nie wiem jak ty, ale jeśli ja doświadczyłbym czegoś takiego jak opisuje tutaj nasza userka to nie chciałbym aby to zostało uwiecznione na filmie. Zresztą ona też nie jest tutaj po to aby nam udowadniać czy to prawda czy nie (poprzez opcje nagrania filmowego, którą sugerujesz) ... ona tylko szuka zrozumienia i odpowiedzi u innych, którzy mogli mieć do czynienia z czymś podobnym. Chce z siebie to wyrzucić i tyle... (zakładając, iż jest to prawdą).
Ok, ale niech pozna również racjonalne wytłumaczenie jej problemu

Sądzę, że gdyby gdzieś na nich czekał sprzęt wideo to zapewne owi goście wiedzieliby o tym - no chyba, że są totalnymi idiotami (w co wątpię).
Ci z tego posta za mądrzy nie są

Osobiście nie znam przypadku ażeby jakiś uprowadzany sam chciał aby dokonać nagrania.
Bardzo wiele prób było, nawet gdzieś widziałem w filmie dokumentalnym i nic nie było

Zresztą... zapewne nawet on nie jest pewien kiedy miałoby to nastąpić... i tutaj dochodzimy to tezy, iz wtedy należałoby robić w domu codziennego Big Brothera w celu stwierdzenia : "A może dziś sie uda...".
To jest ciekawy sposób oddziaływania na psychikę

PS: i w takich wypadkach nie wolno poddawać się żadnej hipnozie!! Może to zaszkodzić, a ufolodzy mogą być wtedy poważną przyczyną ciężkich zaburzeń. Zresztą podczas hipnozy nie będzie ona mówić prawdy, a jeszcze więcej mówić na temat obcych.
Wiem, że wielu ludzi miało podobne przeżycia jak Ty. Wielu z tych ludzi zostało wrakami człowieka. Więc jak najszybciej powinnaś coś z tym zrobić. Skontaktować się z jakimś z polskich ufologów zajmującym się tymi sprawami porwań. Które są dla mnie jak najbardziej realne i nie należy ich negować.
Rzeczywiście dobra rada, nie ma co...ufolog pomoże ehhh...
Użytkownik scpt edytował ten post 18.02.2008 - 16:50