Jakie puste słowa i frazesy. Napisałam wyraźnie, że magia to nie czary mary więc nie spodziewaj się, że z kredki zrobię ołówek, chyba że podasz powód dla jakiego ta zamiana jest potrzebna. Ale nie podasz bo takiego powodu nie ma, tak jak nie znam powodu dla którego mam Tobie i innym pokazać na czym magia polega. Dopóki sam nie dostrzeżesz na nic się zdadzą opisy, a nawet pokazy.
Jedyne co mogę zaproponować to skoncentruj swoją uwagę na treści postu nr 38 w tym temacie. 
Czyli sie przyznajesz ze magii nie ma. Skoro nie potrafisz zmienic kredki w olowek sila woli, zakleciami po lacinsku, czy tam smoczym. to o czym my tu wogole gadamy 0o.
I oczywiscie, jest taki powod. Chce zobaczyc ze to potrafisz. Jestem ciekawy. Jesli tak zwroce ci wszystkie honory, nawet ci piwo postawie. Jesli nie, to poprostu bede mial racje -;-.
Ja tam nic nie mam zamiaru dostrzegac. Mi tam magia w EverQuest 2 wystarcza.
Wg. mnie nie chcecie nic pokazac, bo poprostu nie potraficie.Znam duzo takich przypadkow najpierw sie chwala, a potem jak przychodzi co do czego to albo gasna, albo zaczyna wymyslac
Z tym oswieceniem to mi sie ze StarGate kojarzy osobiscie [;.
Użytkownik iniside edytował ten post 23.02.2008 - 19:47