Skocz do zawarto¶ci

Zdjęcie

Magia bram± do niebezpiecznego ¶wiata?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedĽ
105 odpowiedzi w tym temacie

mEdyt.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Rozbrajasz mnie! Tak ja twierdzę że jestem wielki i wspaniały- tak, tak.. (ciekawe skąd to wywnioskowałeś hmm...) walicie mi głupie argumenty nie pojmując tego- chciałem być tak uprzejmy i wam wytłumaczyć, no ale nic tu po mnie bo widzę że i tak nie załapiecie. Może przeczytajcie ostatni post Asieńki to wam się coś zaświeci.

Wygłaszacie tylko swoje wielkie przekonania że to wszystko brednia, opierając się na wymysłach literatury fantasy. Jesteście twardzi to podajcie się próbie!? Co wam zależy!? Mój zamiar jest byście podali się próbie a nie przekonując was czy to działa, podając się próbie dowiecie się tego.

Użytkownik Traxx edytował ten post 25.02.2008 - 11:16

• 0

iniside.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Bardzo chetnie ale nie mam zdjecia :( .
  • 0

zak.
  • Tematów: 5
Reputacja zadowalaj±ca
Reputacja

Napisano

nom i wsrod miliona osob ktore Cie widzialy nikt nie mial apartu w telefonie zeby cyknac zdjecie?
nie wierze

(tak, to ma sie kojarzyc z niektorymi komentarzami pod jakimis doniesieniami o ufo)
:P
  • 0

iniside.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Moze moja osoba wywłuje zakłocenia i sprzet elektroniczny przestaje działać ? (jestem kosmit±!).
  • 0

zak.
  • Tematów: 5
Reputacja zadowalaj±ca
Reputacja

Napisano

http://www.ufo-cover...ien-ufo-man.jpg
to Ty?
dobra, nie kontynuujmy tego offtopa.
ale traxx imo ma racje ;)
  • 0

iniside.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ja jestem prawdanym który zdeascendował -;-.
  • 0

Roseb.
  • Tematów: 9
Reputacja zadowalaj±ca
Reputacja

Napisano

Traxx, ja się poddaję próbie. Moje zdjęcie masz w dziale poznajmy się. Ale jako, że dopuszczam możliwość istnienia czegoś takiego jak magia, życz mi szczęścia. :)
  • 0

mEdyt.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Nareszcie konkretna osoba, lecz coś z twoimi zdjęciami jest nie tak, ponieważ nie ma linków tylko takie coś - "[attachment=124:attachment]" jak coś to podrzuć mi link na PW...

edit: Zdjęcia już mam... Tak jak prosiłeś- będę dobry i życzę Ci szczęścia. Dlatego, że podałeś się próbie samowolnie. Nie wiem czy wiesz ale pozytywne transformacje z opóźnionym tempie działają od negatywnych, więc jej skutki oczekiwania mogą potrwać dłużej. Jeżeli rozumiesz magię- to o czym wcześniej wspomniałem dostrzeżesz jej skutki do określonego czasu- najdalej do drugiej fazy pełni księżyca. (nie będę już wtajemniczał dlaczego tak- nie miejsce i czas na to) Jak na razie moja działalność w tym temacie kończy się, po określonym czasie jeśli chciałbyś się podzielić jakimiś wrażeniami/uwagami/wnioskami to napisz na PW. Pozdrawiam.

Użytkownik Traxx edytował ten post 25.02.2008 - 17:55

• 0

scpt.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ja swojej fotki nie podałem ci z tego względu że chce pozostać anonimowy :) Powodzenie w eksperymencie ;p
  • 0

darokrol.
  • Tematów: 10
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

a na czym ta próba ma polegać ? skoro nie umiesz rzucać uroków to co ty chcesz zrobić ? ta wielka próba niczego nie dowodzi, piszesz ludziom i tak w to wierz±cym czy będ± szczę¶liwi czy nie, nie wiem kogo tym chcesz przekonać, chyba sam siebie, nie mówi±c już o tym że wierz±cy w magię będzie zachwycony tym jak zmieniło się jego życie a niewierz±cy nic nie odczuje :)
do¶wiadczenie pierwsza klasa :D
  • 0

Roseb.
  • Tematów: 9
Reputacja zadowalaj±ca
Reputacja

Napisano

Darokrol, wcale nie powiedziałem, że wierzę. Jestem nastawiony sceptyczie do magii, ale poprostu uważam, że mogę się mylić. A ten eksperyment ma szansę mi to udowodnić. Albo przynajmniej skłonić bardziej w stronę uwierzenia. Może warto?
  • 0

scpt.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Zawsze lepiej takie co¶ testować niż astralne tarcze i servitory :D
  • 0

mEdyt.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

a na czym ta próba ma polegać ? skoro nie umiesz rzucać uroków to co ty chcesz zrobić ?

Moja wiedza na ten temat nie uznaje czegoś takiego jak urok- możesz mi wyjaśnić na czym to polega!?- jeśli mi wiadomo to na bezczasowym trwaniu transformacji, a tego na pewno nie potrafię komuś zapewnić.. Nie wiem czy coś takiego jest wogóle osiągalne, bez ciągłego powtarzania transformacji przyczyn. Więc wnioskując próba będzie polega na chwilowym uszczęśliwieniu Gynvaela. Logiczne że jeśli ktoś jest całkowicie nastawiony sceptycznie to każdy przejaw szczęścia i tak zaliczy do przypadku. Więc to zależy od niego czy to zobaczy, zobaczy wtedy kiedy będzie miał otwarty i wyważone podejście do tego wszystkiego.

Użytkownik Traxx edytował ten post 26.02.2008 - 15:00

• 0

plazgut.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Jako że to mój pierwszy post chciałem się przywitac.

Otóż magia istnieje. Miałem z ni± do czynienia nie raz i sam mam nadzieje w przyszło¶ci nauczyc się czego¶, je¶li tylko będzie mi to dane. Dowodów nie mam bo nie wyobrażam sobie w jaki sposób miałbym to udowodnic, a poza tym osoba, która posiada ow± magiczn± moc nie życzy sobie rozgłosu ze wzg. na ryzyko utraty życia. U kogo wzbudziłem ¶miech - trudno. Nie zależy mi, aby kogo¶ przekonac. Aktualnie mam postawiony sobie cel doj¶cia do pewnej prawdy.

Może akurat trafie tutaj na kogo¶, kto miałby pojęcie małe chocby o interesujacej mnie sprawie. Czy ktory¶ z forumowiczów natkn±ł się na takie imiona: Arania, Arahena, Arahia ? Je¶li kto¶ posiada więdzę dotycz±c± starożytnego Egiptu proszę o PW.
  • 0

holi.
  • Tematów: 7
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

(...)osoba, która posiada ow± magiczn± moc nie życzy sobie rozgłosu ze wzg. na ryzyko utraty życia(...

Rozumiem, że musiałe¶ o tym wspomnieć, żeby poczuć się wyj±tkowo. Życzę sukcesów w czarowaniu, magiku. O osi±gnięcia w tej dziedzinie nie pytam, bo s± raczej oczywiste.
  • 0

Użytkownicy przegl±daj±cy ten temat: 2

0 użytkowników, 2 go¶ci oraz 0 użytkowników anonimowych