Porzygaliście na mnie poza moimi plecami przez 3 strony więc nie jestem w stanie właściwie do wszystkiego się odnieść. Powiem jedynie, że jesteście dziećmi socjalu i minie jakiś czas zanim dotrze do Was sens tych argumentów.
Jak zmienię moje poglądy to się odezwę - pójdziemy wtedy na piwo, ja stawiam.
W kwestii równouprawnienia. Kobieta powinna mieć pewne przywileje a nie do niczego nie przydatne prawa czy coś w tym stylu, i o to się tutaj rozchodzi!!. P R Z Y W I L E J E Nic nie zrozumieliście.
Przywileje? A po co ograniczać ludźmi przywilejami skoro można zaprowadzić wolność totalną? Powtarzam: świat jest dla ludzi, ludzie chcą żyć w szczęściu, zdrowiu, robić to co lubią. Po co ograniczać ludzkość przywilejami??? Żyjmy, dajmy żyć innym. I bądźmy szczęśliwi!
To jest porażające ale kim ja jestem aby Was pouczać, Was jest więcej, a w demokracji większość zawsze decyduje i większość ma rację!
Powoływanie się na demokrację... Demokracja w pewnym sensie nie jest idealna - ale nad tym można by polemizować w oddzielnym temacie. A co do większości mającej racje - absolutna bzdura! Większość nie zawsze ma rację, trudno też taką rację NAJPRAWDZIWSZĄ I SŁUSZNĄ określić - bo takiej pewnie nie ma. Każda racja w pewien sposób może mieć w sobie coś dobrego (ale zagazowywanie homoseksualistów czy przymusowe wrzucenie kobiet do pracy w kuchni przy zlewozmywaku - !?!?!?).
Jeżeli któraś z pań wolałaby być traktowana jak robol i zwykły smołuch to ja przepraszam...
do tego nawet komentarz jest zbędny.
Jeśli chce to robić DLA SIEBIE, DLA SWOJEGO SZCZĘŚCIA - to PROSZĘ BARDZO! Dlaczego chcesz jej to ograniczyć? ŚWIAT JEST DLA LUDZI - POWTARZAM! Szczęście jest najważniejsze! Jeśli chce być robolem - dlaczego nie? Tobie to przeszkadza? Widać tak. I uważam, że przesadzasz.
Swoje zdanie wobec gejów podtrzymuje nadal.
Bez komentarza.
Dziękujemy prawicowcom i konserwatystom za ciekawą dyskusję

Użytkownik Apophis_ edytował ten post 10.03.2008 - 17:29