Skocz do zawartości

Zdjęcie

Dwóch Ojców :/

• Zamknięty Temat jest zamknięty
401 odpowiedzi w tym temacie

Alyna.
  • Tematów: 14
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Wojujące feministki to żałość. Jak słyszę, że czują się obrażone, że przepuszcza je facet w drzwiach to mi sie śmiać chce. Rozumiem walkę o swoje, ale to co one wymyślają to paranoja. Wg. niektórych najlepiej gdyby faceci wyginęli, a przecież oni są tak samo potrzebni jak kobiety. Zatwardziałe feministki to, mówiąc językiem pokemonów, żal.pl.

A co do filmu to nie pokazuje nic niezwykłego. Po prostu dwóch gości, którzy poznali się przez anons i okazało sie, że pasują do siebie :)

Użytkownik Aylinn edytował ten post 10.03.2008 - 22:31

zak.
  • Tematów: 5
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

zobaczcie na ten filmik.. i powiedzcie, co w tym zlego, ze dwaj faceci sa poprostu szczesliwi?
nie wiem jak ludzie moga mowic, zeby zabijano innych ludzi ktorzy sa szczesliwi.. wlasnie tacy ludzie sa zli, ze zamykac chca i karac innych od nich.. czemu? wlasnie tych co najwiecej krzycza i sa nietolerancyjni bym [przepraszam, ale ten kawalek posta zawiera duzo krwi oraz wnetrznosci ludzkie badz zwierzece]!!!
co do feministek.. dziwia mnie ich poglady, no ale poki mi nic nie robia to mam to gdzies ^^

SzpaQ.
  • Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ludzie chca tepic homo bo sami nie potrafia odnalezc szczescia. Sadza, ze czlowiek ktory jest od nich inny i w dodatku osiagnal to czego sami nie potrafia, moze byc dla nich zagrozeniem. Przez co nie tylko homoseksualisci, ale wszyscy "inni". Mnie lub bardziej oryginalni sa wytykani palcami. Bo Ci "inni" znalezli to czego szukali. Ci ktorzy z nimi walcza wciaz szukaja...i najprawdopodobniej nigdy nie znajda bo nie chca brac przykladu z tych z ktorymi walcza.

limonka.
  • Tematów: 29
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

Ludzie chca tepic homo bo sami nie potrafia odnalezc szczescia. Sadza, ze czlowiek ktory jest od nich inny i w dodatku osiagnal to czego sami nie potrafia, moze byc dla nich zagrozeniem.

Bzdura jakaś. To, że ktoś nie potrafi odnaleźć szczęścia oznacza, że musi tępić homo? Wybacz, ale znam mnóstwo ludzi, którzy czują się nieszczęśliwi, a popierają homoseksualistów, tak jak ja czuję się szczęśliwa i ich nie toleruję. To, że człowiek jest inny nie musi oznaczać od razu zagrożenia.

Tacita.

Ukryty wymiar

• Tematów: 53
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Bzdura jakaś. To, że ktoś nie potrafi odnaleźć szczęścia oznacza, że musi tępić homo? Wybacz, ale znam mnóstwo ludzi, którzy czują się nieszczęśliwi, a popierają homoseksualistów, tak jak ja czuję się szczęśliwa i ich nie toleruję. To, że człowiek jest inny nie musi oznaczać od razu zagrożenia.

Od razu nie, ale bardzo często tak właśnie się dzieje. Od zarania dziejów ludzie bali się tego, co jest 'inne', tudzież nowe. Tak jest do dzisiaj. Jasne, że nie w każdym przypadku, ale jednak..
Dlaczego zabijano homoseksualistów? Ponieważ siali zgorszenie to raz, z pobudek religijnych to dwa, po trzecie przez ich inność właśnie i po czwarte - z zawiści. Pewnie było i więcej powodów, ale nie chcę się tu rozdrabniać.

Po raz kolejny gorąco zachęcam do obejrzenia filmu Tajemnica Brokeback Mountain.

Alyna.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Po raz kolejny gorąco zachęcam do obejrzenia filmu Tajemnica Brokeback Mountain.

Niestety homofob, nie będzie oglądał jakiś "pedalskich" filmów. Zresztą co mnie dziwi to fakt, że dwóm lesbijkom jeszcze ci wspaniałomyślni heterycy są w stanie wybaczyć ich "zboczenie", ale jeżeli chodzi i dwóch facetów to już zboczenie na maksa i trzeba ich zniszczyć.

SzpaQ.
  • Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Niestety homofob, nie będzie oglądał jakiś "pedalskich" filmów. Zresztą co mnie dziwi to fakt, że dwóm lesbijkom jeszcze ci wspaniałomyślni heterycy są w stanie wybaczyć ich "zboczenie", ale jeżeli chodzi i dwóch facetów to już zboczenie na maksa i trzeba ich zniszczyć.

Wiesz na Was to sie nawet przyjemnie patrzy :mrgreen: wiec chlopaki uradowane, ze moga swoje fantazje ogladac sa szczeliwe. A faceci...fuuj.
Niestety kazdy mierzy wlasna miara zboczenie.

Vilandra bylo tak od zawsze i tak bedzie zawsze. To co nowe znaczy inne, a inne czesto niebezpieczne. Tacita zreszta wszystko dokladniej opisala.

Varg.
  • Tematów: 3
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Umm, ja tak mam, że dwie kobiety aż takich "emocji" u mnie nie wywołują. Chyba, że jedna z nich jest ścięta na jeża i faceta udaje.

Alyna.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Wiesz na Was to sie nawet przyjemnie patrzy :mrgreen: wiec chlopaki uradowane, ze moga swoje fantazje ogladac sa szczeliwe. A faceci...fuuj.

Vilandra bylo tak od zawsze i tak bedzie zawsze. To co nowe znaczy inne, a inne czesto niebezpieczne. Tacita zreszta wszystko dokladniej opisala.

To fakt, na kobiety sie przyjemniej patrzy, ale tak jak napisała Taci. Obejrzyjcie "Brokeback Mountain" Co jak co, ale na nich sie bardzo przyjemnie patrzyło :D . Zresztą poryczałam sie jak bóbr na tym filmie.

limonka.
  • Tematów: 29
Reputacja

Napisano

'Tajemnicę Brokeback...' akurat oglądałam. Film jest bardzo dobry mimo tego, że o gejach. Widziałam go chwilę po premierze i naprawdę doceniłam.
Ze swojej strony polecam 'Złe wychowanie'.

Jak na złego homofoba przystało, powinnam zjechać, ale nie - filmy dobre ;D

Vvoltaire.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

To fakt, na kobiety sie przyjemniej patrzy, ale tak jak napisała Taci. Obejrzyjcie "Brokeback Mountain" Co jak co, ale na nich sie bardzo przyjemnie patrzyło :D . Zresztą poryczałam sie jak bóbr na tym filmie.

w tym wszystkim najbardziej irytuje nie jedno: jeśli ,,normalni " ludzie okazują sobie miłość, jeśli widzimy witrynę sex- shopu to to jest pruderyjne lub wręcz obleśne z punktu widzenia innych, a jeśli ci o innej orientacjii organizują parady, to jest ok. zwyli ludzie nie organizują parad miłości czy innych o podobnej tematyce, a ONI muszą obnosić się z tym publicznie. nawet kochankowie (chłopak i dziewczyna) najczęściej okazują uczucia tylko sobie i dla nich jest to temat intymny nie potrzebują rozgłosu. przypuszczam,że homo organizują podobne szopki, bo są zakompleksieni lub mają zaniżone poczucie wartości. Dzięki paradom czują się ważniejsi.

judas666.
  • Tematów: 12
Reputacja

Napisano

Parady równości organizowane były by pokazać, że homo są wśród nas. W sumie nie wiedziałem takiej parady, ale czy oni tam uprawiali seks na ulicy? Rozbierali się, paradowali w negliżu?

Varg.
  • Tematów: 3
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Tych parad powinni zabronić. Po co im to?...

"-Mamusiu, mamusiu! A co to?
-Nie co, a kto. To panowie pedały..."

; S

zak.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Po co im to?

dla zabawy, dla spotkania "swojakow" i zeby uswiadamiac spoleczenstwo.. imo

judas666.
  • Tematów: 12
Reputacja

Napisano

"- Tatusiu, tatusiu! A co to?
- To jest parada równości. Ci panowie to geje. Oni kochają się tak, jak mamusia kocha tatusia.
- A po co robią takie parady?
- By walczyć z nietolerancją i złym traktowaniem przez ludzi, którzy nie potrafią zrozumieć, że każdy ma prawo do życia i szczęścia. Nie robią nikomu krzywdy, więc i im nie należy robić krzywdy i wbrew temu, co niektórzy mogą Ci mówić, to są tacy sami ludzie jak my. Widzisz, nie ważne jest jaki kto ma kolor skóry, co wyznaje i czy kocha przedstawiciela swojej płci, ale to jakim jest człowiekiem." Mniej więcej tak by to u mnie wyglądało.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 6

0 użytkowników, 6 gości oraz 0 użytkowników anonimowych