Napisano 03.04.2008 - 13:47
Napisano 03.04.2008 - 14:02
Ale skoro ta cywilizacja to cywilizacja hetero no to ja odpadamJak mam to rozumieć? Moja cywilizacja nie jest Twoją cywilizacją?
![]()
Ja wiem, że moja cywilizacja nie jest cywilizacją Biedronia, Szymona Niemca, Jarugi Nowackiej, Seneszynowej, feministek, paradowiczów równościowych i całej tej niebezpiecznej menażerii. Ale "i Ty Brutusie"?
Mi nie przeszkadza, że dziecko będzie wołać "mama" czy "tata". Za małżeństwami też jestem, ale tylko za cywilnymi. Dopóki żaden kościół w Polsce nie zezwoli na śluby kościelne par homoseksualnych to nie widzę, i to jest mój prywatny pogląd, że nie ma sensu o to walczyć. Dajcie nam tylko prawo do zalegalizowania naszego związku do spraw prawnych. O nic więcej mi nie chodzi.Właśnie oto chodzi, że nie ma znaczenia co Ty chcesz, popierając ruch "emancypacji" homoseksualistów realizujesz ich, a nie swoje postulaty. Możesz nie chcieć żeby zamykano ludzi za "homofobię", czy zakazywano mówić "mamma" i "tata", chodzi o to, że to i tak się stanie jako logiczna konsekwencja przyzwolenia np. na obecność homoseksualizmu w życiu publicznym czy "małżeństwa" homoseksualistów. Raz wywołaną lawinę nie sposób zatrzymać.
Napisano 03.04.2008 - 14:24
znalezione przed chwilą na grupowym forum (pomijam tekst, bo żałosny). Wchodzicie na własną odpowiedzialność, najbardziej obrzydliwe zdjęcie jakie ostatnio widziałam.
Napisano 03.04.2008 - 14:29
Napisano 03.04.2008 - 14:49
Przypomnę, bo może nie pamiętasz, że cywilizacja hellenistyczna upadła.W starożytnej Grecji homoseksualizm był tolerowany, w niektórych przypadkach nawet do niego namawiano.
Napisano 03.04.2008 - 14:52
I zapewne wszystko to wina homoseksualistówPrzypomnę, bo może nie pamiętasz, że cywilizacja hellenistyczna upadła.W starożytnej Grecji homoseksualizm był tolerowany, w niektórych przypadkach nawet do niego namawiano.
Napisano 03.04.2008 - 14:58
Bzdura, w Grecji pederastia była powszechna, lecz był to związek bardziej nauczyciela z uczniem, który miał wprowadzić go w dorosłe życie. Seks nie zawsze występował, a na pewno nie był jego głównym elementem. Dwóch starych pedałów przyłapanych razem, było zabijanych na miejscu(najczęściej kamienowanych) bez jakiegokolwiek sądu.Trajan Trzeba tu oddzielić naturalne odruchy, od odruchów narzuconych przez cywilizację. W starożytnej Grecji homoseksualizm był tolerowany, w niektórych przypadkach nawet do niego namawiano.
Napisano 03.04.2008 - 15:18
Napisano 03.04.2008 - 15:30
tak jak i nasza za niedlugocywilizacja hellenistyczna upadła.
Napisano 03.04.2008 - 15:39
Przypomnę, bo może nie pamiętasz, że cywilizacja hellenistyczna upadła.W starożytnej Grecji homoseksualizm był tolerowany, w niektórych przypadkach nawet do niego namawiano.
Napisano 03.04.2008 - 15:50
I pewnie wyczytałeś to w Fakcie lub jego odpowiedniku. Załóżmy, że to prawda i że takich sytuacji było kilka. Wg. Ciebie to znaczy, że wszyscy homoseksualiści się tak zachowują. Heteroseksualni mężczyźni gwałcą i czasem zabijają kobiety. Nie robią tego w miejscach publicznych, bo ktoś mógłby chcieć ich powstrzymać. Nie widzę jakoś żeby ktoś protestował przeciwko temu. Owszem jak coś się stanie, to się ludzie oburzają, ale potem zapominają albo nie chcą o tym myśleć, a takie rzeczy zdarzają się na pewno znacznie częściej niż kopulacja na środku ulicy.A ja słyszałem zarówno w Polsce jak i za granicą. We Francji pewien mężczyzna został skazany na karę pozbawienia wolności bo zbeształ parę homoseksualistów uprawiających seks na przystanku...Nie słyszałem o homoseksualistach uprawiających seks w miejscach publicznych na widoku ani o tym żeby się oblizywali i obśliniali.
Napisano 03.04.2008 - 16:12
Napisano 03.04.2008 - 16:29
Mango to po jakiego wchodzisz na takie fora? Obrzydza Cie to i poswiecasz sie dla nas, by pokazac jacy to faceci sa obrzydliwi? Prosze nie rob tego wiecej, szanuje Twoje konserwatywne poglady, ale nikt nie uszanuje tego, ze tak sie poswiecasz....znalezione przed chwilą na grupowym forum (pomijam tekst, bo żałosny). Wchodzicie na własną odpowiedzialność, najbardziej obrzydliwe zdjęcie jakie ostatnio widziałam.
Napisano 03.04.2008 - 16:49
Na tym zdjęciu zajmują się miłym spędzaniem czasu, jedzą kiełbaski z grilla, popijają piwko, rozmawiają, taplają się w wodzie, atmosfera jest miła, przyjazna i rozluźniona. Nie widzę żeby robili tam coś nieprzyzwoitego. Jeśli ktoś widząc taki obrazek wyobraża sobie orgię, to już jego schizofrenia.
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych