Skocz do zawartości

Zdjęcie

Dwóch Ojców :/

• Zamknięty Temat jest zamknięty
401 odpowiedzi w tym temacie

limonka.
  • Tematów: 29
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

SzpaQ, Ty napisałeś, że nie potrafię wybronić. Proszę bardzo: nawet zakładając, że homoseksualizm występuje u zwierząt, nie można stwierdzić, że są to zachowania całkowicie normalne. To tak samo, jak mówić, że człowiek rodzi się homoseksualistą i nie może się nim stać - bzdura. Książki psychologiczne udowadniają, że duży wpływ na to, czy człowiek może być homoseksualistą, jest wychowanie.

Judas, w takim razie próbujesz udowodnić mi, że homoseksualizm jest całkowicie normalny? Wybacz, ale tego nie kupuję.

judas666.
  • Tematów: 12
Reputacja

Napisano

Rikamaru napisał, że homoseksualistów należy zamykać albo skazywać na śmierć. To nie jest normalne. A za równouprawnieniem jestem z tym wyjątkiem, że u mnie dziewczyny zawsze mają lepiej.

michalp.
  • Tematów: 98
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Do: SzpaQ
To dałeś się zwariować.

Użytkownik `Pi3gi~aka`Michał edytował ten post 09.03.2008 - 21:03

limonka.
Reputacja

Napisano

Judas, on tak twierdzi. Nikt inny tego nie napisał. Zauważ zresztą, co się dzieje w naszym wspaniałym świecie, co się dzieje w Holandii i co zaczyna dziać się w Polsce.

judas666.
Reputacja

Napisano

Człowiek może stać się homoseksualistą, tak uważam, ale są i tacy, którzy rodzą się homoseksualistami. Vilandro, co dla Ciebie jest normalne? To, co jest naturalne? Życzenie homoseksualistom śmierci? Niszczenie swojego organizmu używkami i niezdrową żywnością?

Zauważam tylko, że kościół pcha sie do polityki jak robił od wielu lat i co nie powinno mieć miejsca. Oświeć mnie proszę co takiego strasznego się dzieje w Polsce, bo Holandia mnie nie interesuje, nie mieszkam tam.

Użytkownik judas666 edytował ten post 09.03.2008 - 21:07

limonka.
Reputacja

Napisano

Nie napisałam, że życzę śmierci komukolwiek. Nie napisałam też, że niszczenie swojego organizmu używkami jest normalne, sama tego nie robię.

Kościół pcha się do polityki, a samo środowisko homoseksualne stara się doczepić łatkę homofobów wszystkim, którzy ich nie tolerują. Z tym, że homofobia, jak sama nazwa wskazuje, to lęk. A większość ludzi nazywanych homofobami nie boi się homoseksualistów, a brzydzi się ich, a to dwie różne sprawy. O nich było cicho, dopóki nie zaczęli wyłazić na ulicę i obnosić się ze swoją orientacją. Któryś z Was mógłby zapytać, czy jest w porządku, że heterycy obnoszą się ze swoimi uczuciami całując się w publicznych miejscach itd. Nie, nie jest w porządku. Niech każdy sobie będzie kim jest, dopóki nie stara się narzucić innym toku swojego myślenia. Nie może dojść do takiej sytuacji, w której mniejszość ma większe prawa niż większość. Wychodzi na to, że we własnym kraju nie można nawet powiedzieć, że nie lubi się gejów czy lesbijek, bo od razu nagonka i Bóg wie co, "bo on powiedział coś strasznego". Skoro homoseksualiści domagają się tolerancji, niech sami tolerują tych, którzy nie darzą ich sympatią.

SzpaQ.
  • Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Vilandra skoro homoseksualizm wystepuje u zwierzat. to dlaczego to nie jest normalne, ze i u ludzi on wystepuje? No chyba, ze jestes z tych dla ktorych zwierze i czlowiek to zupelnie dwa inne swiaty.

"Tabula rasa"-to jest stare i niemodne. Uwarunkowanie genetyczne jest teraz podstawa. Wychowanie rowniez, ale czlowiek ktory wychowuje sie w zlym srodowisku nie staje sie homoseksualista, ale pedofilem, albo innym tego typu psycholem. To spora roznica.

Dalem sie zwariowac? Wole byc wariatem otwartym na innych i im uczynym niz zupelnie normalnym czlowiekiem, ktory bije i morduje oryginalnych.

Ja nie lubie gejow!! I dziekuje. Ale kazdy ma miec swoje prawa. Nie wazne czy jest w mniejszosci czy wiekszosci. Kazdy jest czlowiekiem. Poki co homo walcza o to, zeby byli traktowani na rowni.
A co sie takiego zlego dzieje w Holandii? Kraju mlekiem i miodem plynacym. Chyba jednym z najbardziej wolnych krajow swiata.

Użytkownik SzpaQ edytował ten post 09.03.2008 - 21:26

judas666.
Reputacja

Napisano

Każdy może mówić co chce, ale powinien mieć na uwadze uczucia innych. Ty, Vilandro, nie powiedziałaś, że życzysz homoseksualistom śmierci, bo najwyraźniej aż tak nienormalna nie jesteś (ja uważam, że wszyscy ludzie są w mniejszym lub większym stopniu nienormalni). Ale nie odpowiedziałaś na moje pytanie. Co wg Ciebie jest normalne? Już uproszczę. Czy normalne jest to i tylko to co jest naturalne? Czy tylko to, co Ty uważasz za normalne? Bo założę się, że są rzeczy, które uważasz za normalne z czym ja bym sie nie zgodził :3

michalp.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Ta cała walka o równość seksualną i wpływy jest tak chora, że najmniej ogarnięty i samodzielnie myślący człowiek przyzna, że z tym nawet nie wypada podejmować polemiki.

Jestem przekonany że Ci popierający zdegenerowaną "jednolitość europejską" obstają również za równouprawnieniem obu płci i tymi różnymi wariactwami wychodzącymi z głów tych wariatów przeróżnych organizacji równościowych. TO PRZECIEŻ TAKIE TYPOWE. Takie lewicowe fiku miku.

Normalny i uczynny człowiek nie bije i nie morduje.

Użytkownik `Pi3gi~aka`Michał edytował ten post 09.03.2008 - 21:27

judas666.
Reputacja

Napisano

Normalny i uczynny człowiek życzy śmierci osobom, które mu się nie podobają xD Pi3gi, a co Ci się nie podoba w równouprawnieniu płci?

SzpaQ.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Eee...skoro Tobie cos w rownouprawnieniu plci sie nie podoba to ja dziekuje, ale nie bede dalej z Toba rozmawial bo widze, ze na niezlego prawicowca trafilem. Takie sredniowieczne poglady.

A i z tym wariatem i normalnym to o cos zupelnie innego mi chodzilo...

Użytkownik SzpaQ edytował ten post 09.03.2008 - 21:31

limonka.
Reputacja

Napisano

Chwila, bo trochę się zapętliliśmy. Judas, nie generalizujmy w tej kwestii. To, że jedną rzecz uważam za 'niezgodną z naturą' (znów to gówniane stwierdzenie), nie oznacza, że inne też. Poglądy można sobie dopasowywać, można się zgodzić z jednym, a z innym nie. To trochę tak, jakbyśmy wzięli program polityczny np. LiD i stwierdzili, że zgadzamy się w nim w 100%.

"Vilandra skoro homoseksualizm wystepuje u zwierzat. to dlaczego to nie jest normalne, ze i u ludzi on wystepuje? No chyba, ze jestes z tych dla ktorych zwierze i czlowiek to zupelnie dwa inne swiaty."

- bynajmniej. Z tym, że człowiek różni się od zwierzęcia tym, że myśli. I o ile zwierzę kieruje się wyłącznie popędem, człowiek I popędem I rozumem i jest w stanie odróżnić dobro od zła, a co za tym idzie, odróżnia to, co można wpasować w konwenans, a to, co się z niego wyłamuje.

"Wychowanie rowniez, ale czlowiek ktory wychowuje sie w zlym srodowisku nie staje sie homoseksualista, ale pedofilem, albo innym tego typu psycholem. To spora roznica."

- nie mówię, że w złym środowisku. Często może mieć na to wpływ nadopiekuńcza postawa matki, bądź złe doświadczenia związane z przeciwną płcią. Taki przykład na szybko.

SzpaQ, równouprawnienie płci ja na przykład uważam za lekką bzdurę, jak chcesz, mogę Ci ładnie wyłuszczyć.

michalp.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Problem jest w Was SzpaQ, macie mózgi przesiąknięte wartościami skierowanymi na szybki poklask i nic więcej. Drugiej strony medalu znać nie chcecie.

A kobieta ma być kobieca a nie męska. Mówiłeś judasie, że u Ciebie dziewczyny mają lepiej - bądź pewien że popierając równouprawnienie popierasz także to, że kobieta ma pracować tyle co mężczyzna i gdzie mężczyzna. Tylko ciekawe - puściłbyś w ramach równouprawnienia swoją dziewczynę do pracy w kopalni w ramach równouprawnienia ?
Miejsce kobiety jest przecież w salonie, a nie na trzeciej zmianie w robocie!! Dalej nie rozumiecie ?

To jest tak oczywiste ze jestem porażony tym że musze Wam tłumaczyć coś tak prozaicznego.

Ty masz poglądy rodem protoplastów tego gównianego ustroju i wartości.

Użytkownik `Pi3gi~aka`Michał edytował ten post 09.03.2008 - 21:39

limonka.
Reputacja

Napisano

`Pi3gi~aka`Michał ma w tej kwestii całkowitą rację.

SzpaQ.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Odroznic...a czy mozesz sprawic zeby Twoje wlosy zmienily kolor, od tak naturalnie? Nie. Tak samo gej nie moze sprawic zeby stal sie hetero. I to jest w tym naturalne. Jak juz ktos napisal:
-gej ma mniej testosteronu przez co woli facetow,
-les ma wiecej testosterony przec co woli kobiety,
Tego sie nie da zmienic.

Podaj jakis przyklad czlowieka ktory byl nianczony przez matke i stal sie homo. Na ogol po klopotach z plcia przeciwna wyrastaja gwalciciele i pedofile nie geje.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych