Nazywam się Jagoda, mam 17, mieszkam w Bielsku-Białej.
Chciałabym już coś na wstępie powiedzieć, poniewaz jest to dla mnie istotne

Nie życzę sobie komentarzy w stylu: 'ojojoj, dziecinko, Ty masz dopiero 17 lat, nic nie wiesz o tych sprawach.. idź sie lepiej pobaw w piaskownicy', lub 'hahaha blondi idź się wymaż śminką a nie rozmawiaj z nami na takie tematy'. Otóż, pozory mylą. To, że jestem w tak młodym wieku, że wygladam tak a nie inaczej nie znaczy, że jestem osobą, którą sobie wyobrażacie. To tylko powierzchowność

Zjawiskami parnormalnymi interesuję się od ok. dwóch lat, tzn. od zdarzenia, w którym pierwszy raz miałam stycznośc z duchami. To zdarzenie wpłynęło na mnie tak mocno, że zaczełam się nimi interesowac na poważnie (książki, filmy itepe..). Zafascynowało mnie to, ale nie mam zamiaru wywoływac duchów lub szukac jakiegokolwiek kontaku z nimi - chce tylko zglebiac informacje o nich.
teraz moze tak mniej oficjalnie

Interesuje sie takze motoryzacja, gram od 10. lat w siatkowke, od mniej wiecej roku regularnie jezdze na strzelnice.
Motoryzacja wciaga, od kiedy pamietam grzebalam z tata w samochodach, potem zaczelam jezdzic na zjazdy... to uzalenienie

Co do strzelania, robie to tylko rekreacyjnie na strzelnicy, chociaz czasami lubie tez 'wyzyc sie' na grach typu Call of Duty, Rainbow...

Optymistka, pesymistka, ale zawsze realistka!

PS. umieśćiłam zdjęcia w 'Wątku foto'
Użytkownik Mandy edytował ten post 13.03.2008 - 18:18