Napisano 14.06.2008 - 14:55
Lol, czy ty wiesz w ogóle jaka jest treść tego traktatu ?
Lech Kaczyński odwiedza gospodarstwo rolne. Gdy znalazł się w chlewie pośród stada świń, fotoreporterzy natychmiast strzelają fotki. Na to Kaczyński:
- Tylko żeby mi tam nie było jakiegoś głupiego podpisu pod zdjęciem, typu “Kaczka i świnie”, albo coś takiego.
- Ależ skąd panie prezydencie. Wszystko będzie cacy.
Nazajutrz ukazuje się gazeta ze zdjęciem Kaczyńskiego wśród świń i podpis - “Lech Kaczyński - (trzeci od lewej)”.
Napisano 14.06.2008 - 19:54
Lech Kaczyński odwiedza gospodarstwo rolne. Gdy znalazł się w chlewie pośród stada świń, fotoreporterzy natychmiast strzelają fotki. Na to Kaczyński:
Napisano 14.06.2008 - 21:50
Ale Michniczka z Wybiórczej zjechali w komentarzach pod artykułem.
Czemu ktoś kupuje jeszcze jego szmatławiec...
10/10Boskie.
Napisano 17.06.2008 - 07:53
Napisano 17.06.2008 - 09:00
Dlaczego jestescie na nie? chcecie miec unie roznych predkosci?
Napisano 17.06.2008 - 09:31
Jakto nie widzisz?!Ja jestem na nie ponieważ nie widzę korzyści w "Zjednoczonej Europie".
Napisano 17.06.2008 - 12:58
To bardzo ciekawe, w jaki sposób wejście w życie Traktatu Lizbońskiego miałoby spowodować, że nie będziemy mieli do czynienia z dysproporcjami w zamożności pewnych regionów czy państw?to przez takie utrudnianie wejscia w zycie traktatu to mozna doprowadzic do tego ze jedne regiony czy panstwa beda biedniejsze a inne bogatsze.
Napisano 17.06.2008 - 13:27
Napisano 17.06.2008 - 14:47
Jakto nie widzisz?!Ja jestem na nie ponieważ nie widzę korzyści w "Zjednoczonej Europie".
to przez takie utrudnianie wejscia w zycie traktatu to mozna doprowadzic do tego ze jedne regiony czy panstwa beda biedniejsze a inne bogatsze.
A przeciez niemcy sa za traktatem, frrancja jest za to sa wielkie panstwa i oni sobie nie dadza w kasze dmuchac.
juz widze jakby sie zgodzili na jedno wielkie euro panstwo...
0 użytkowników, 3 gości oraz 0 użytkowników anonimowych