Warto. Tym bardziej, że już jakiś czas temu wybraliśmy.Czy warto wybierać UE, która zapowiada jeszcze większą ingerencję w rynek... ?

Napisano 14.03.2008 - 09:48
Warto. Tym bardziej, że już jakiś czas temu wybraliśmy.Czy warto wybierać UE, która zapowiada jeszcze większą ingerencję w rynek... ?
Napisano 14.03.2008 - 09:56
Napisano 14.03.2008 - 10:00
Do jakiej sekty należycie ?
Napisano 14.03.2008 - 10:12
Napisano 14.03.2008 - 10:20
Napisano 14.03.2008 - 10:30
czytając wypowiedzi prawicowców o kolejnym spisku przeciwko białej rasie aż chce mi się płakac [ze śmiechu oczywiście]. mam nadzieję że rzeczywiście katoland nie podpisze tego traktatu i nie będą rodacy przynosili więcej wstydu na arenie międzynarodowej, najlepiej byłoby ten cyrk zamknąć i byłby spokój [na pewno od spiskujących żydów i murzynów]. reszta europy niech się cywilizuje i rośnie w siłę, naszemu zaściankowi dobrze się tu gnije
![]()
ps ostatni gasi światło.
Napisano 14.03.2008 - 11:58
To bardzo ciekawe co piszesz, ciekawe jest również to, że piszesz to jako Wielkopolanin, gdyż właśnie Wielkopolska, o przepraszam... Wartegau jako część Polski włączona do Rzeszy miała zostać przez kilkadziesiąt lat po II wojnie oczyszczona z polnische untermenschen ażeby zrobić lebensraum dla zacnych Aryjczyków. Zostać mógł tylko nieliczny niewykształcony element służący Niemcom w charakterze służby do prostych prac. Także gdyby rasa panów nie przegrała wojny dzięki takim co to "głupio i naiwnie" ginęli za ojczyznę, to być może faktycznie siedziałbyś teraz w jakimś niemieckim domu, mówił po niemiecku i podawał jaśniepanom śniadanie, ale raczej pracowałbyś niewolniczo w przemyśle albo rolnictwie. Ale to tylko gdybyś miał wyjątkowe szczęście, bo bardziej prawdopodobne jest to, że Twoich przodków po prostu by wymordowano, żeby nie zajmowali przynależnego obywatelom Rzeszy miejsca, ewentualnie wywieziono do Generalnego Gubernatorstwa, gdzie też albo by ich w końcu zamordowano, albo toczyliby niewolniczy żywot w charakterze darmowej siły roboczej. Mało prawdopodobne, żeby Twoi dziadkowie mieli wtedy okazję spotkać się, i urodzić Twoich rodziców, a nawet gdyby, to ten łańcuch pokoleń mógłby się skończyć na Twoich rodzicach, w końcu niewolnicza praca nie sprzyja posiadaniu dzieci. No ale cóż, skoro nie robi Ci to różnicy...Ja ich nie prosiłem by ginęli za WOLNOŚĆ Polaków, gdyby nie ginęli mówiłbym (jako Wielkopolanin) po Niemiecku i uważałbym się za Niemca, ale czy to coś by zmieniło w moim życiu?
Porażająca moc argumentów, powalił forum swoją erudycją, logiką i dialektyką...Do jakiej sekty należycie ?
Proszę państwa, tu jest wszystko... Zacznijmy od końca - mianowicie ta jakże europejska chęć dokopania bliźnim, tolerancja, postęp, wiadomo. Rolniku nawet nie zadaje sobie trudu, żeby walczyć o jak najszybszą ratyfikację Traktatu, on chce patrzeć na upokorzenie tych wstrętnych faszystów z Polski, chce się napawać wstydem jakim niewątpliwie jest niespełnienie oczekiwań jaśniepanów z Brukselii. Bo czyż może być większy wstyd dla suwerennego i niepodległego państwa i jego przywódców, niż niespełnianie na klęczkach oczekiwań, żądań i poleceń polityków innych państwa?czytając wypowiedzi prawicowców o kolejnym spisku przeciwko białej rasie aż chce mi się płakac [ze śmiechu oczywiście]. mam nadzieję że rzeczywiście katoland nie podpisze tego traktatu i nie będą rodacy przynosili więcej wstydu na arenie międzynarodowej, najlepiej byłoby ten cyrk zamknąć i byłby spokój [na pewno od spiskujących żydów i murzynów]. reszta europy niech się cywilizuje i rośnie w siłę, naszemu zaściankowi dobrze się tu gnije
Użytkownik Trajan edytował ten post 14.03.2008 - 12:03
Napisano 14.03.2008 - 12:11
Więcej szacunku miałbym do ludzi którzy by się poddali w 39 roku.ostani gasi światło
Napisano 14.03.2008 - 12:19
Napisano 14.03.2008 - 12:29
Wbraliśmy Wspólnotę(co i tak było błędem) bez żadnych dodatkowych traktatów, które teraz dzięki demokracji pośredniej zostaną Nam narzucone.
Użytkownik crc edytował ten post 14.03.2008 - 12:32
Napisano 14.03.2008 - 12:43
O lol - ta ich flaga to A w kółeczku - no teraz to nie mogę - ale lol. co to się człowiek tu na forum nie dowieps. Ale nie jestesmy sami w amerykach dzieje sie powoli to samo Amero jesli jeszcze ktos nie slyszal (tekst po angielsku).
Napisano 14.03.2008 - 13:10
Użytkownik crc edytował ten post 14.03.2008 - 13:13
Napisano 14.03.2008 - 13:19
Napisano 14.03.2008 - 13:35
Całkowicie się zgadzam, to zjawisko postępuje od dłuższego czasu. Bredzimy o jakimś "społeczeństwie XXI wieku" epatujemy się wskaźnikami scholaryzacji i procentem ludzi z wyższym wykształceniem w społeczeństwie (zapominamy o tym, że większość dzisiejszych magistrów nie zdałaby przedwojennej matury). Ogólnie - mamy siebie za coraz lepiej wykształconych, podczas gdy... jest dokładnie odwrotnie. Społeczeństwa głupieją, ludzie coraz mniej wiedzą, nie rozumieją nic z polityki, historii, ekonomii a decydują (czy też częściej raczej wydaje im się, że decydują) w wyborach o losach swoich państw.połeczeństwo stało by sie bardziej otwarte na przykład na nowinki o naszym pochodzeniu .....ale czy aby napewno?
Wg mnie jest to przeprowadzane w bardziej przyziemnych celach. Zysk,kasa,władza, przeciwwaga dla innych supermocarstw. Dajmy złudną wolność dla wszystkich we wszystkich tematach bez wyjątku ---- totalna patologia=regres.
0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych