Jestem Norweskim politykiem. Chcialbym powiedziec ze trudne czasy czekaja nas od roku 2008 do roku 2012
Norweski rzad buduje coraz wiecej podziemnych baz i bunkrow. Kiedy zapytamy ich o te budowle odpowiadaja ze sluza do ochrony ludzi zyjacych w Norwegii. Kiedy zapytalem ich kiedy maja byc ukonczone, odpowiedzieli ze przed 2011.
Izrael i wiele innych panstw rowniez robi to samo.
Rzady panstw wiedza o tym lecz nie mowia o tym publicznie zeby nie wytworzyc masowej paniki.
Planeta X sie zbliza i Norwegia zaczela gromadzenie zywnosci i nasion w strefie Svalbard i na arktycznej polnocy z pomoca US i UE oraz w calej Norwegii. Plan ocalenia tyczy sie jedynie ludzi u szczytu wladzy oraz ludzi takich jak: doktorzy, naukowcy oraz podobni.
Osobiscie juz wiem gdzie wyrusze przed 2012, bedzie to strefa Mosjoen gdzie mamy gleboka podziemna wojskowa baze.
Ludzie ktorzy pozostana na powierzchni beda umierac i nie dostana zadnej pomoc. Plan jest taki ze 2 000 000 ludzi Norwegii bedzie bezpiecznych a reszta umrze, co oznacza ze 2 600 000 bedzie zostawionych w srodku nocy nie wiedzac co robic.
Wszystkie sektory i arki sa polaczone tunelami wyposazonymi w rodzaje podziemne pociagi ktore beda mogly przewozic ludzi z jednej arki do drugiej po to aby wszyscy ze soba mieli kontakt. Jedynie wielkie drzwi beda je separowac.
Jestem bardzo smutny. Czesto placze z innymi ktorzy wiedza ze ludzie dowiedza sie o tym za pozno i wszystko bedzie dla nich skonczone. Rzad oklamuje wszystkich od 1983 do dzisiaj. Wszyscy glowni politycy wiedza o tym w Norwegii lecz tylko kilku z nich mowi o tym ludziom i publice poniewaz boja sie ze i oni zostana pominieci do NOAH 12 pociagow ktore zawioza ich do ark gdzie beda bezpieczni. Jezeli powiedza o tym wszystkim to napewno zostana zabici lecz ja nie przejmuje sie wlasna osoba. Ludzkosc musi przetrwac i inne gatunki rowniez. Ludzie musza byc tego swiadomi.
Wszystkie rzady na swiecie wiedza o tym i wiedza co sie stanie. Do wszystkich ludzi ktorzy moga sie uratowac moge powiedziec tylko zeby szukali terenow wysoko polozonych i zeby szukali jaskin w tych wysoko polozonych miejscach gdzie moga skladowac zapuszkowane jedzenie i wode na najblizsze 5 lat. Pigulki radiacyjne i kombinezony rowniez beda przydatne jezeli wasz budzet na to pozwala.
Poraz ostatni powiedzialem niech Bog nam pomoze.... lecz Bog tego nie uczyni, wiem to. Jedynie kazdy z nas moze indywidualnie zmienic swoj los. Obudzcie sie prosze...!
Zapewniam was w 100% ze to sie stanie. Jest 4 lata na przygotowanie do dnia ostatecznego. Zdobadzcie bron, gromadzcie sie w grupy i znajdzcie miejsce gdzie mozecie byc bezpieczni z jedzeniem na jakis czas.
Pytajcie mnie o wszystko a odpowiem wam tyle ile wiem na temat powiazan Norwegii z tym wszystkim. Popatrzcie dookola: oni buduja podziemne bazy i bunkry wszedzie. Ludzie przejzyjcie na oczy. Pytajcie swoich rzadow co buduja i odpowiedza wam ze tylko miejsca na gromadzenie jedzenia i podobne. Oslepiaja was tymi klamstwami.
Slady istnienia obcych sa rowniez w naszym rzadzie i czesto widze Norweska elite politykow ktorzy nie sa tym czym mowia ze sa. To wyglada jak by byli kontrolowani w kazdej mysli. Jest jasnym dla mnie kim sa i kim nie sa. Mozna to zobaczyc w ich oczach i umyslach.
Pamietajscie ze ci ktorzy beda w miastach i ich poblizu w 2012 beda tymi ktorzy zostana uderzeni i zabici pierwszymi, pozniej armia zlikiwiduje reszte ocalalych ktorzy beda stawiac opor po to aby ich nie zabrac do obozow gdzie zostana ponumerowani i oznaczeni.
Zauwazylem rowniez ze Benazir Bhutto przemawial na waszej stronie. Jej smierc byla tragiczna. Jak widzicie znalem Benazir jak rowniez wielu politykow i swiatowych przywodcow.
Ludzie nie dowiedza sie co sie bedzie dzialo do samego konca poniewaz rzad nie chce tworzyc masowej paniki. Wszystko bedzie przebiegac bardzo cicho i rzady poprostu znikna.
Ale mowie wam to: nie idzcie po cichu w noc. Znajdzcie srodki zaradcze zeby byc bezpieczni razem ze swoimi rodzinami. Idzicie razem z innymi. Pracujcie razem i wspolnie szukajcie sposobow na rozwiazanie problemow ktorym bedziecie musieli stawic czola.
(Nazwisko i dowody zostaly dostarczone)
tlumaczenie Ary, AriGroundZero
zrodlo:
http://projectcamelot.org/norway.htmlJest tam jeszcze kilka tekstow do przetlumaczenia ktore ktos moglby rowniez przetlumaczyc, jezeli nie zrobie to w najblizszym czasie
pozdrawiam
Użytkownik AriGroundZero edytował ten post 19.03.2008 - 13:06