Napisano 08.04.2008 - 16:39
Napisano 09.04.2008 - 11:17
@Broken
Zalanie podczas ocieplenia zależało by jeszcze od tego jak bardzo te ocieplenie wpłynie na lodowce i jak dużo ich sie rozpuści. Ocieplenie podobne do tego średniowiecznego raczej by nam nie zaszodziło wcale.
Ta mapa przedstawia Polską hipsometrie - duże ryzyko iż tereny północne oraz okolice Wisły zostały by zalane, ale połowa kraju raczej mogła by spać spokojnie...
Napisano 20.04.2008 - 11:29
Napisano 20.04.2008 - 15:28
a ja mysle ze nie dal do mediow bo media sa kontrolowane i w zyciu nie zrobily by z tego uzytku pozatym w 2012 musi sie cos wydarzyc, za duzo rzeczy na to wskazuje
Napisano 20.04.2008 - 18:06
Jak czytam wypowiedzi tego typu jak np.Mango to ogarnia mnie przerażenie.
Kochani jak możecie być tak łatwowierni.
Czy myślicie że jakiekolwiek rządy interesuje co się z nami stanie?
Oni martwią się tylko o siebie i swoje rodziny by przeżyć nie bądżcie aż tak naiwni!!!
Tu nie chodzi jak niektórzy myślą o globalne ocieplenie, które trwa dziesiątkami i setkami lat.
W tym przypadku chodzi o tzw.planetę X lub jak kto woli Nubiru / planetę przejścia/ która znajduje się w naszym układzie słonecznym od tysięcy lat.
Nie wiele o niej wiemy bo jej orbita obiegu naszego słońca jest szalenie wydłużona i jej jeden obieg trwa 3600 lat naszego czasu.
W przeszłości jej przejścia w naszym układzie powodowały zawsze jakieś kataklizmy, ostatnim jednym z najbardziej znanym był Bibilijny potop.
Niestety jak myślę żadna z cywilizacji które mają kontakt z nami / o tych kontaktach niestety się nie informuje opinii publicznej / nie potrafi zapobiec temu zjawisku.
Podobno jak twierdzą niektórzy jest możliwość w jakimś zakresie zmniejszenia skutków owego kataklizmu.
Zainteresowanych odsyłam do strony" Projekt Cheops"
Napisano 20.04.2008 - 19:48
Jak czytam wypowiedzi tego typu jak np.Mango to ogarnia mnie przerażenie.
Napisano 04.05.2008 - 18:47
Ja się tylko zastanawiam, na ile te wszystkie teksty o 2012 są prawdą. Z jednej strony wydaje mi się to całkowicie nieprawdopodobne, z drugiej, całkiem możliwe, że rządy państw wiedzą o wszystkim. Chociaż z jeszcze innej strony, gdyby to było faktem, rządom zależałoby na ocaleniu jak największej ilości ludzi.
Napisano 05.06.2008 - 17:31
Napisano 07.06.2008 - 03:19
A moim zdaniem maja poprostu za duzo kasy i robia skroty przez te gory.Tak jak to robia na calym swiecie wydrazajac tunele,ktore oszczedzaja duzo czasu.Gdyby nie te tunelu ludzie musieliby objezdzac wszystkie gory...
Moim zdaniem maja idealna "przykrywke".
Napisano 07.06.2008 - 08:47
Jak czytam wypowiedzi tego typu, to ogarnia mnie przerażenie.Jak czytam wypowiedzi tego typu jak np.Mango to ogarnia mnie przerażenie.
...
W tym przypadku chodzi o tzw.planetę X lub jak kto woli Nubiru / planetę przejścia/ która znajduje się w naszym układzie słonecznym od tysięcy lat.
Nie wiele o niej wiemy bo jej orbita obiegu naszego słońca jest szalenie wydłużona i jej jeden obieg trwa 3600 lat naszego czasu.
W przeszłości jej przejścia w naszym układzie powodowały zawsze jakieś kataklizmy, ostatnim jednym z najbardziej znanym był Bibilijny potop.
Niestety jak myślę żadna z cywilizacji które mają kontakt z nami / o tych kontaktach niestety się nie informuje opinii publicznej / nie potrafi zapobiec temu zjawisku.
Podobno jak twierdzą niektórzy jest możliwość w jakimś zakresie zmniejszenia skutków owego kataklizmu.
Zainteresowanych odsyłam do strony" Projekt Cheops"
Napisano 07.06.2008 - 12:31
Napisano 09.06.2008 - 19:29
Napisano 10.06.2008 - 08:32
hehe to że kopią tunele to normalne jest, jeśli chcesz dowodów czy robią coś tam więcej wystarczy tam zaglądnąć i się przekonać
nie jestem jakimś sceptykiem i do wszystkiego obiektywnie podchodzę, po prostu nie wierzę we wszystko co mi ktoś napisze, będzie 2012 to się dowiemy czy się coś wydarzy.
ostatnio w pewnym katalogu z ksiązkami widziałem pewną o tytule mniej więcej takim: "Co się wydarzy w 2024 roku?" więc już widzicie że pożyjemy kolejne 12 lat dłużej
Napisano 27.06.2008 - 15:08
Napisano 27.06.2008 - 21:59
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych