Jakie jest znaczenie Imienia Opiekuna lub Anioła ?
Każda wyższa istota ma swoje imię i gdy je poznamy możemy przywołać dana istotę do nas wystarczy zawołać jej imię w myślach jeśli sie ma mentalny kontakt z opiekunami to tam gdzie widzisz opiekunów przybędzie ta istota.Jeśli wołasz swojego własnego opiekuna on od razu na ciebie spojrzy.
Nie wiem jak ma na imię mój / moja opiekun/ka jak to sprawdzić?
Usiądź wygodnie lub połóż sie zacznij medytacje po jakimś czasie powiedzcie ...Opiekunie jesteś ? Dalej prosimy o kontakt naszego opiekuna swoimi słowami jeśli nie słyszysz odpowiedzi nie martw sie usłyszeć ich jest ciężko.Potem poproś o 1 literę jego imienia wycisz sie nie myśl o niczym po chwili bardzo możliwe ze przyjdzie ci coś do głowy lub zobaczysz to w swoim umyśle.Przy końcu zobaczymy cale słowo lub przestaną sie pojawiać litery.
Proszę wykazać przy tym trochę rezerwy i cierpliwości
.
Kolejnym sposobem na dowiedzenie sie jest OBE tam sprawa wygląda chyba trochę łatwiej:
Należy sie zatrzymać i poprosić opiekuna o pojawienie sie może nie zadziałać za 1 razem ale jak ktoś jest uparty to i tak w końcu opiekun przyjdzie.
W sumie we śnie tez można opiekuna zawołać u mnie we śnie było tak ze szedłem po ulicy zrobiło mi sie przykro bo nie chciał przyjść i zaraz zrobiło sie niesamowicie jasno i zobaczyłem go na horyzoncie złapałem go za rękę i pytałem 3 razy kim jesteś ... powiedział mi tylko "przyszedłem odebrać telefon".
Ktoś zapyta dlaczego akurat to powiedział? Dlatego ze moja koleżanka mi kiedyś mówiła "wiesz to tak jakbyś dzwonił wołasz i czekasz na odpowiedz...".
Opiekuni używają słów i gestów w komunikacji z czlowiekiem zawsze jest tak ze sie bardzo dobrze rozumie opiekuna dlatego ze on używa tego z twojej własnej głowy...