Napisano 17.05.2008 - 23:13
Napisano 18.05.2008 - 09:25
Napisano 18.05.2008 - 09:59
Napisano 25.11.2018 - 01:05
Wiele osob, ktore pragna doswiadczac OOBE i kroczyc droga duchowego rozwoju, zastanawia sie czy rozpozna swojego opiekuna. Mysle ze z rozpoznaniem nigdy nie ma problemu, jdnak mozemy miec problem by to przyjac do wiadomosci i pogodzic sie z tym, ze nasz opiekun wcale nie jest taki piekny jak by nam sie wydawalo.
Moja przygoda z opiekunem, zaczela sie jeszcze w dzicinstwie, ale wowczas jego wyglad nie robil na mnie wrazenia, w ogole nie zwracalam na to uwagi. Dodam ze opiekun pojawia sie w roznej formie i w roznych postaciach, jednak swoje prawdziwe oblicze tez nam okazuje i to prawdziwe moze byc trudne do zaakceptowania. Wspaniale sa te kiedy jest cieplym glosem, pieknym aniolem lub kula swiatla i ciepla, natomiast gdy pokaze nam swoja prawdziwa forme mozemy byc zaskoczeni. Slyszalam o postaciach w ciemnej szacie,z glowami przykrytymi kapturem tak ze nie widac ich twarzy, o aniolach w blasku swiatla i o blizej nieokreslonej formie mieszniny pylu i swiatla. Wszystkie te formy to jak by maskowanie prawdziwego wygladu, ukrywanie z troski o nas.
Poniewaz opiekunom nie da sie zrobic zdjecia gdyz pojawiaja sie raczej w astralu postanowilam swojego narysowac. Nie jestem plastykiem ale mam nadzieje ze troche wam przyblize jak opiekun moze wygladac.
Napisano 17.11.2019 - 11:06
Napisano 17.11.2019 - 12:56
Dlaczego oszust?Ale o jaką radę chodzi?
A ten hipnotyzer to jakiś oszust.
Napisano 17.11.2019 - 14:06
0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych