Skocz do zawartości

Zdjęcie

Seks od 18 roku życia

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
255 odpowiedzi w tym temacie

limonka.
  • Tematów: 29
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

Pod warunkiem, że okaże skruchę i chęć uzyskania pomocy. Na siłę pomagać się nie powinno, przynajmniej w moim mniemaniu.

limonka.
Reputacja

Napisano

http://img382.images...aaaaaaaaql2.jpg

BARDZO PROSZĘ wejść w ten link. Oto wyniki konkursu na najładniejszą pupę, zorganizowanym przez klub 'String Fan' na portalu epuls.pl. Próbowałam się dowiedzieć ile lat ma dziewczę, którego ee... dolną część pleców widzimy na zdjęciu po lewej stronie, lecz prawdopodobnie zmieniła nick. Czy to jest Waszym zdaniem normalne? Zamieszczanie TAKICH zdjęć na portalu, na którym swoje konta mają również dzieci? Ktoś pewnie zaraz napisze, że to tylko pupa, ale pozwolę sobie nadmienić, że co bardziej łatwowierne nastolatki pomyślą sobie, że fotografowanie tej części ciała i umieszczanie owego zdjęcia w miejscu, w którym każdy może je obejrzeć, jest całkiem w porządku.

#213 Gość_CriticalErr0r

Gość_CriticalErr0r.
  • Tematów: 0

Napisano

nie otwiera sie ten link

-

Fotka, epuls, nie nalezy sie przejmowac takimi
portalami, miliony pokemonow ma tam juz swoje konta i im nic nie pomoze, jednym słowem są spisani na straty.
:o

o takie teksty to tam normalka:
Dołączona grafika

he ja to bym wolal sie przeniesc pare wiekow wstecz, gdzie nie bylo konkursow na
naljadniejsza du..,
interneu, smsow, paris hilton, czy innych wynalazkow nowoczesnej cywilizacji.

pewnie poznalbym jakaś szlachciankę ( :mrgreen: ), poslubil
i żylibyśmy dlugo i szczęsliwie nie martwiąc się że pigułki na długowieczność w sklepie internetowym są tak drogie
i w dodatku ktoś kryptoreklame uznał sobie zrobic w internecie :/

Burza w szklance. Wszystkiemu jest winna postępowość ze zgniłego zachodu - trudno się nie dziwić.
Nad takimi śmiesznościami moga sobie debatować w radzie europy co najwyżej. Jestem za 18+
popieram w 100% wpis Michała.

:mrgreen:

Goccolo.
  • Tematów: 6
  • Artykułów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Mi się otworzył.
To jest właśnie przykład tego, jak współczesne media piorą mózgi młodzieży. Ja pierdzielę... o czym oni rozmawiają w łóżku po stosunku? O nowym odcinku pokemonów czy o tej zouzowatej Kaśce z 2 C?!
To naprawdę jest chora sytuacja...

Asieńka.

Wiedźma

• Tematów: 28
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Fotka, epuls, nie nalezy sie przejmowac takimi
portalami, miliony pokemonow ma tam juz swoje konta i im nic nie pomoze, jednym słowem są spisani na straty.

Dodaj do tego spisu moja corke bo na epulsie ma konto i ponad dwa miliony innych ludzi. Nie wsadzajmy wszystkich do jednego worka, powtarzam to juz setny raz i powtorze jeszcze tyle razy, ile tylko bedzie trzeba.
Dzisiaj jeszcze nie wiem czy dobrze wychowuje moje dzieci, o tym sie dowiem za kilkanascie moze dwadziescia lat, gdy beda mialy szanse sie wykazac jako dorosli juz ludzie.

Ps Czy nie oddalamy sie juz bardzo od tematu?

Goccolo.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Nie bardziej niż w rozważaniach na temat nastoletniej prostytucji, które to zajęły ponad połowę tematu ;)

Arkadiusz.

Pilot in command

Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

[url="http://fakty.interia.pl/kraj/news/zatrzyma...eletnia,1084809"]http://fakty.interia.pl/kraj/news/zatrzyma...eletnia,1084809[/url] - oto kolejny przykład na to, czym zajmują się dzieci poza domem. Czternastolatka i ponad trzydziestoletni facet... Nóż w kieszeni się otwiera, kiedy pomyśli się gdzie są rodzice i jakie jest ich zainteresowanie własnym dzieckiem. Cóż, Interia podała, goście pójdą (lub nie) do paki, a problem zostanie. Napisane jest, że dziewczyny wyglądały na pełnoletnie. W przypadku siedemnastolatki faktycznie o taką pomyłkę nie jest trudno, bo rozwój jest już zasadniczo zakończony, jednak co do czternastolatki - no cóż... Wyzywający makijaż, mini typu "everything visible", czy nawet stanik push-up nie zrobią z dzieciaka dorosłego. Mówiąc wprost - pod tym całym wystrojem nadal jest ciało dojrzewającego dziecka, i nie trzeba być anatomem na miarę von Hagensa, żeby to zauważyć. Problem w tym, że być może gość wcale nie chciał tego zauważyć.

mylo.

Altair

• Tematów: 83
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Właśnie pod całym tym wystrojem. Wystrój zdejmuję się w okolicznościach niesprzyjających logicznemu myśleniu, a i percepcja przytłumiona. Mało światła, 20 letnia twarz nadrabia niedojrzałości ciała(często, gęsto drobne). Jeśli dziewczyna nie chce podać swojego wieku, to nie ma często szans się zorientować. Znam 15 latke która bez makijażu ma twarz 20. Dziewczynki mocno się opalające, lub używające solarium będą wyglądać na parę lat starzej z samego faktu wystawiania na promienie UV, do tego mocny makijaż, odważny ciuch i bez wglądu w dowód, nie ma szans się zorientować.

Moim zdaniem tym mężczyznom nie należy się więzienie... Czyli teraz codzienną praktyką w klubach będzie sprawdzanie dowodów dziewczyn, przez podrywających facetów? :P

scpt.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Moim zdaniem tym mężczyznom nie należy się więzienie... Czyli teraz codzienną praktyką w klubach będzie sprawdzanie dowodów dziewczyn, przez podrywających facetów? tongue1.gif

Pełnoletnie kobitki powinni jakoś oznaczać, albo powinno dać sie je rozpoznać :D Ogólnie zgadzam się z mylo :) Tym bardziej że maksymalnego wzrostu i rozwoju płciowego dziewczyny wcale nie osiągają w wieku 18 lat. Naprawdę różnie to bywa. Winę powinni na pewno powinni ponosić organizatorzy imprez i Ci co wpuszczają. Najlepiej mieć jedną kochaną i pewną dziewczynę :P

mylo.

Altair

• Tematów: 83
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Najlepiej mieć jedną kochaną i pewną dziewczynę

Oj tak ;)

Tak w ogóle to nie rozumiem jak można za seks płacić. ;) Czy choćby stawiać drinki (co wychodzi na to samo).
Jest to dla mnie niepojęte.

Śmieszy mnie czasem to, że gdy mężczyzna chce poniżać partnerkę bić podczas seksu, musi płacić, chce być bity i poniżany musi płacić. Gdy kobiety mają takie zboczenia proponuję się im duże pieniądze za seks i nieraz stałe układy.

Nie rozumiem po co młody facet płaci za seks. Po 40 to już zrozumiem, ale np 20 letni? Za leniwy, żeby znaleźć partnerkę?

Arkadiusz.

Pilot in command

Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

To, że tym mężczynom więzienie się nie należy, popieram. Co zaś do sprawdzania dowodów - w klubach jest taki wynalazek jak ochrona. Działa ona różnie - od skuteczności przez brutalność po totalne olewactwo. Obecnie "sekuritas" w dowód nie patrzy (choć powinien), bo liczy, że wpadnie małolatce w oko, i spędzi z nią kilka chwil "w warunkach niedostatecznego oświetlenia". Gdyby ustawa miała moc, taryf ulgowych by nie było - faceci sprawdzaliby z nudy, bo wiedzieliby, że jak się wyda "przyjmowanie przepustek" od nieletnich - długo wolności nie pooglądają. Po klubach nie bywam, bo to nie mój klimat i nie moja muzyka, jednak znajomi którzy chodzą zwykle narzekają na gimnazjalistki wydurniające się na widok byle jakich portek na sali... Podsumowując dzieją się cuda, a dzieciakom przewraca się w głowach. Nigdy nie byłem za Wielkim Romanem i całym tym prawicowym bałaganem, ale pomysły tego gościa z kosmosu się nie wzięły - jest źle i to widać. Troszkę trzeba tą "młodszą młodzież" utemperować. Jak wiadomo "Młodzież przyszłością narodu" ;) , ale ja jakoś tego narodu w rękach dzisiejszych pokemonów nie widzę...

Spyryt.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Seks to wybór dwojga ludzi ,każdy człowiek niezaleznie od wieku ,płci ,rasy ma prawo decydować o własnym ciele ,bo to stanowi element jego godności. Jeśli 15 latka chce iść z o 10 lat starszym facetem do łóżka to państwo nie ma prawa wtykać w to nosa ,niezależnie od wyznawanych teorii i poglądów moralnych pani rzecznik.

Kilka słów o pani rzecznik. Zachowanie pani rzecznik podchodzi pod objawy schizofrenii ,ale oczywiście nikt tego nie odwarzy się powiedzieć głośno. Nie rozumiem jak osoba tak niekompetentna i pogrązona we własnych religijnych wizjach może pełnić tak odpowiedzialną funkcję.

Ci mężczyźni powinni być wypuszczeni ,a dziewczyny odpowiedzieć za kradzież ,ale w tym kraju o pokręconej moralności nic nie wiadomo.

limonka.
Reputacja

Napisano

Mylo, ja bym też tych facetów nie potępiała, no bo dlaczego? Krew nie woda, a facet jak mu panienka wsadza rękę do rozporka, raczej protestować nie będzie (oczywiście nie wszyscy, ale wiadomo o co chodzi) a i nie rzuci się do jej dowodu osobistego sprawdzając, czy już osiemnaście lat ma.

Asieńka.

Wiedźma

• Tematów: 28
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

a i nie rzuci się do jej dowodu osobistego sprawdzając, czy już osiemnaście lat ma.

Moze jednak powinien. Jak idziesz do sklepu i chcesz kupic alkohol, a dla pani sprzedajacej wygladasz na niepelnoletnia pokazujesz dowodzik i juz. Tutaj natomiast sprzedajaca moze byc niepelnoletnia i to klient powinien zatroszczyc sie o swoje dobro legitymujac panienke.
Pani sprzedajaca alkohol chroni nie tylko dziecko przed jego zakupem, ale rowniez siebie bo prawo karze za sprzedaz alkoholu nieletnim. Tak samo prawo karze tych, ktorzy uprawiaja sex z nieletnimi i pan kupujacy usluge u panienki chroniac ja i siebie powinien poprosic o pokazanie dowodu.
Jak wiemy picie alkoholu przez nieletnich jak i sprzedawanie ciala moze odbic sie na zdrowiu fizycznym jak i psychicznym i przed tym prawo ma chronic dzieci. To dorosli odpowiadaja za dzieci i to ich obowiazkiem jest je chronic, a dopiero na drugim miejscu jest samodzielne decydowanie dziecka. Wybaczcie drogie dzieci, ale pewne zasady i prawa zostaly stworzone by was chronic, a jednoczesnie uczyc.

limonka.
Reputacja

Napisano

Asieńka, ale chodzi o zwykłą sytuację w pubie na przykład. Nie pytasz się każdej nowopoznanej osoby o wiek :]

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych