Skocz do zawartości

Zdjęcie

Czy Biblia uczy o TRÓJCY?

• Please log in to reply
20 replies to this topic

Deadend.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Lol wiekszosc osob, ktore sie tu wypowiadaja to chyba musialo skonczyc filozofie, albo teologie. Wszyscy sa tacy wygadani i tyle wiedza o chrzescijanstwie mhmmmmm...
  • 0

zbyszek11.
  • Tematów: 8
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Lol wiekszosc osob, ktore sie tu wypowiadaja to chyba musialo skonczyc filozofie, albo teologie. Wszyscy sa tacy wygadani i tyle wiedza o chrzescijanstwie mhmmmmm...

a co uważasz, że nie??
  • 0

Deadend.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Dokladnie... Uwazam, ze wiekszosc osob tak zaciekle atakujacych chrzescijanstwo chyba sie troche zapomina. Najtezsze umysly tego swiata zajmowaly sie tym problemem, a grupa "madrali na jakims biednym forum stara sie pokazac, ze jest madrzejsza - zal...
  • 0

zbyszek11.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Dokladnie... Uwazam, ze wiekszosc osob tak zaciekle atakujacych chrzescijanstwo chyba sie troche zapomina. Najtezsze umysly tego swiata zajmowaly sie tym problemem, a grupa "madrali na jakims biednym forum stara sie pokazac, ze jest madrzejsza - zal...

No przepraszam ja nie uważam , że jestem njmądrzejszy bo wiem, że są mądrzejsi na forum i poza nim ale staram się pisać o mojej wierze tyle co ja wiem i tak ja umię pisać.
  • 0

ilbis.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Może nie mam za dużej wiedzy, lecz w Bibli jest mała wzmianka o Trójcy i każdy kto ma małe pojęcie o niej wie, że w Nt pisze:

"Idźcie więc i nauczajcie wszystkie narody, udzielając im chrztu w imię Ojca i Syna, i Ducha Świętego" (Mt 28:19 BT).

oraz w ST, gdzie Abrahama odwiedzają trzy osoby przed Jego własnym domem w których gospodarz rozpoznaje Boga.

PS: Deadend to jest forum i każdy może swoje trzy grosze wrzucić, a nikt Ci przecież w to nie każe wierzyć a nawet czytać, zawsze możesz wrócić do pisania komentarzy na Onecie, Pozdrawiam.
  • 0

zbyszek11.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

No właśnie Deadend. Nie trzeba być filozofem, ale w mairę mozliwości trzeba pisać o BOGU.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych